切換到寬版
  • 4465閱讀
  • 57回復

奧義同外掛問題:U1負責個個人睇睇 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線吉野家

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-20
老朱你得閒自己睇睇啦:

1 外掛9公然犯法在大街玩卡Server賣Bug,呢度我連SD一齊報左警察科技組,理由同PSN一樣有駭客玩家用外掛盜取其他客戶資料,明天報埋香港個人資料私隱專員公署,所以家陣唔講咁多野啦…

2 奧義難升Lv,作用唔大,不如考慮下改為MP用量多既升Lv招啦!

3 重有市場收招邪鬼OE都冇,好多新招又唔出包包比人抽,放上網度冇乜正常人會抽,出翻X卡啦,係5係要玩家放棄LFO?係就索性關左港服啦。

4 好心香港班Bug9收斂下啦!下下玩Bug都影響他人,你有冇老母生嫁?一d公德心都冇,人地將d垃圾倒係你門口得5得先?得閒睇下精神科先啦!

世界最性感黑客驚豔受審
近日,網民們再次轟動了,全是因為21歲的世界最性感黑客,這位俄羅斯女學生本月在紐約被捕,世界最性感黑客也橫空出世。據悉如果罪名成立,這位世界最性感黑客斯韋琴斯卡娃最高會被判入獄四十年。黑客都有哪些心理特質呢?

剖析黑客心理 一種強烈的使命感?
隨著中國對黑客立法打擊的出台,我們看到,黑客任意破壞公眾或私人的電腦不再是沒有法律保障,關鍵是如何抓住破壞者黑客的證據,雖然我們可以在電信局查到所有上網記錄和所有瀏覽本機用戶的IP,但對於一些無聊的小黑客,對私人的電腦惡意破壞真是哭笑不得。

隨著網絡的發展,黑客也越來越多起來,黑客之多原因有三:
1、為了達到某種目的,或經濟利益或商界競爭對手使黑客以這種特殊的手段去得到某種利益和達到某種政治目的;
2、為了打擊報復和宣洩個人情感,惡意搞破壞,而一次次上癮後,而不能自拔,從此走上破壞公眾網絡正常秩序的道路;
3、以不斷製造出新的黑客病毒為生,因為有了這些病毒,生生不息帶動了殺毒經濟,從此養活了一批人。

以上段新聞我會send埋比警察科技組同香港個人資料私隱專員公署,等佢地修補下d漏洞。
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線wayqtwid200
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-07-20
yes,呢加vs點高lv都好,d bu g 9一定要洛裝的,有咩可能一個151lv仔1/2hp都有6423 hp呀唉

1 外掛9公然犯法在大街玩卡Server賣Bug,呢度我連SD一齊報左警察科技組,理由同PSN一樣有駭客玩家用外掛盜取其他客戶資料,明天報埋香港個人資料私隱專員公署,所以家陣唔講咁多野啦…

真唔真加?!?
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-07-20
外掛佬: 我地只係研究外掛...外流左出去唔關我地事, 另外你睇人人叫我外 掛神唔叫外 掛狗就知啦, 我幾受人尊重呀; 仲有呀,我依家唔玩外 掛架啦, 因為我玩到悶。等我數臭lfo 先
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-07-20
引用樓主吉野家於2011-07-20 03:11發表的 奧義同外掛問題:U1負責個個人睇睇 :
老朱你得閒自己睇睇啦:
2 奧義難升Lv,作用唔大,不如考慮下改為MP用量多既升Lv招啦!
.......

之前改版果時你有冇send俾佢?
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-07-20

「有駭客玩家用外掛盜取其他客戶資料」
好笑,第一我認識數名有用外掛的玩家都未聽過有人可以或者想去「盜取其他客戶資料」
我亦未聽過有人做到
o係無人講出黎o既情況下,個人見解反而覺得可能有機會係有某D人入侵「外掛玩家」先會有機會知佢地有無「盜取其他客戶資料」

4 好心香港班Bug9收斂下啦!下下玩Bug都影響他人,你有冇老母生嫁?一d公德心都冇,人地將d垃圾倒係你門口得5得先?得閒睇下精神科先啦!

人身攻擊,另外唔好偷換概念!「將d垃圾倒係你門口」同用外掛係兩回事

黑客、外掛、病毒係3樣野,唔該唔好混淆視聽
[ 最強鬥者在2011-07-20 12:38重新編輯此帖 ]
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-07-20
引用第4樓最強鬥者於2011-07-20 12:32發表的  :
「有駭客玩家用外掛盜取其他客戶資料」
好笑,第一我認識數名有用外掛的玩家都未聽過有人可以或者想去「盜取其他客戶資料」
我亦未聽過有人做到
.......

就你厘翻偉論我剛問過香港個人資料私隱專員公署,個專員回覆:病毒外掛漏洞程式等…只是駭客用來盜取的工具像螺絲批百合匙等…,但是當中有咩用途,唔係我地公署去衡量,最主要由法庭去判,個官信你冇偷野未冇偷野囉,砌詞狡辯都冇用。

警察科技組亦回覆左,網絡使用者,不論你用乜野方法,令第三者造成損失或傷害或將造成損失或傷害,都屬刑事,同樣病毒外掛漏洞程式等…都屬犯案的物證,至於詳細用途,請犯案者自行向法庭解釋,警方只會將最有力的證據呈堂,例如:IP,入侵同盜取的物證!更可能會用放蛇行動方式將犯案者一舉一動記錄,以作呈堂證供。

都係一句,你用外掛偷招Bug野,係你自己既事,唔好影響他人,更唔應該認叻通街唱同教d不法份子,咁落去只會造成PSN事件重演在香港,唔通你想教人犯法?你厘d算5算自私又害人既想法呢?
[ 吉野家在2011-07-20 16:23重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-07-20
引用第5樓吉野家於2011-07-20 16:13發表的  :
就你厘翻偉論我剛問過香港個人資料私隱專員公署,個專員回覆:病毒外掛漏洞程式等…只是駭客用來盜取的工具像螺絲批百合匙等…,但是當中有咩用途,唔係我地公署去衡量,最主要由法庭去判,個官信你冇偷野未冇偷野囉,砌詞狡辯都冇用。
警察科技組亦回覆左,網絡使用者,不論你用乜野方法,令第三者造成損失或傷害或將造成損失或傷害,都屬刑事,同樣病毒外掛漏洞程式等…都屬犯案的物證,至於詳細用途,請犯案者自行向法庭解釋,警方只會將最有力的證據呈堂,例如:IP,入侵同盜取的物證!更可能會用放蛇行動方式將犯案者一舉一動記錄,以作呈堂證供。
.......

你同警方交代左咪得
係到講咁多做咩
離線siuchun99
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-07-20
我對你既言論笑而不語
不過,都要送返一句比你
低能仔 :x
1條評分
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-07-20
引用第6樓d523d323於2011-07-20 17:03發表的  :
你同警方交代左咪得
係到講咁多做咩

人地發表下意思洗唔洗你同意?
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-07-20
Q & A
Q : 老朱會咁得閒睇我地打既建議,而唔去諗下點呃我地錢嗎?
A : 不會
老實講丫
都係果句,
U1有心搞LFO,
LFO就唔會落到而家呢個境地
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線~臭屁蟲~
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-07-20
引用第7樓siuchun99於2011-07-20 18:04發表的  :
我對你既言論笑而不語
不過,都要送返一句比你
低能仔 :x

人地都係想搞好LFO- -

唔需要人身攻擊話人低能仔- -

離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-07-20
引用第9樓牙笨於2011-07-20 18:16發表的  :
Q & A
Q : 老朱會咁得閒睇我地打既建議,而唔去諗下點呃我地錢嗎?
A : 不會
老實講丫
都係果句,
.......

LFO有外掛你覺得係關遊戲商問題?
你可唔可以理性啲諗

乜野呃錢, 從來冇逼過你買任何野
你可以用星奇拎招無影腳,拳風,破空腳黎打天下
我對你地話佢地呃錢感到極反感

佢出產品,你地自願去買
有買,有賣?大家都有得著,咁點算呃?
你知唔知個呃字既意思係乜?

唔該你出文之前用你個腦諗下先,真係人如其名
離線brianyangbb
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-07-20
其實玩game都係想開心姐,樓主玩到咁嬲又有乜為呢,不如搵個隻又防外掛又好玩嘅game玩啦
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-07-20
http://www.lfo.com.tw/news/readNews.php?index=2
台灣有做野
就睇下香港會唔會做了
離線boc.4
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-07-20
引用第11樓中毒魔人於2011-07-20 18:21發表的  :
LFO有外掛你覺得係關遊戲商問題?
你可唔可以理性啲諗
乜野呃錢, 從來冇逼過你買任何野
.......

D人永遠係口裡說不,身體卻很誠實
誠收元力增幅器,有意請密,價錢不成問題,最緊要有相量
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-07-20
引用第8樓中毒魔人於2011-07-20 18:09發表的  :
人地發表下意思洗唔洗你同意?

冇啊我唔明佢點解家陣至黎做呢d野
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-07-20
引用樓主吉野家於2011-07-20 03:11發表的 奧義同外掛問題:U1負責個個人睇睇 :
老朱你得閒自己睇睇啦:
.......

唔知點解我睇完覺得有d好笑...
第1:玩game玩到要報警..又唔係比人呃..如果報警真係可以解決...u1早就做了~
第2:奧義唔難升就唔係奧義吧...話明奧義當然是最強 用哂全條mp都好正常 因為秒人的說...
第3:如果你係老闆...卡都是成本之一 但網上就唔洗錢了 加上e加又唔係難中閃 仲出埋全閃tim
第4:人地用bug你咪唔好玩lo-.- 你要玩既 咪同人鬥bug lo= =人地唔夠你玩自然會走 同小白一樣道理~也許你可以開密碼同fd一齊玩
離線std的917
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-07-20
虧你講得出oe無用:)
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-07-20
引用第16樓真♂虎王於2011-07-20 19:00發表的  :
唔知點解我睇完覺得有d好笑...
第1:玩game玩到要報警..又唔係比人呃..如果報警真係可以解決...u1早就做了~
第2:奧義唔難升就唔係奧義吧...話明奧義當然是最強 用哂全條mp都好正常 因為秒人的說...
第3:人地用bug你咪唔好玩lo-.- 你要玩既 咪同人鬥bug lo= =人地唔夠你玩自然會走 同小白一樣道理~也許你可以開密碼同fd一齊玩

不能認同更多
除了第三點有d唔明
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-07-20
引用第18樓d523d323於2011-07-20 19:02發表的  :
不能認同更多
除了第三點有d唔明

我改了 是第4吧
講明白d吧...
姐係弱肉強食 弱者永遠都係比強者食住 唔想咁咪同佢死過...用番同樣方法同佢鬥玩
快速回復
限100 字節

上一個 下一個