切換到寬版
  • 4494閱讀
  • 57回復

奧義同外掛問題:U1負責個個人睇睇 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2011-07-20
引用第16樓真♂虎王於2011-07-20 19:00發表的  :
唔知點解我睇完覺得有d好笑...
第1:玩game玩到要報警..又唔係比人呃..如果報警真係可以解決...u1早就做了~
第2:奧義唔難升就唔係奧義吧...話明奧義當然是最強 用哂全條mp都好正常 因為秒人的說...
第3:如果你係老闆...卡都是成本之一 但網上就唔洗錢了 加上e加又唔係難中閃 仲出埋全閃tim
.......

好似你咁諗就食得屎啦
一個BUG仔玩BUG, 你唔夠佢打你又BUG..
個個咁既心態, 咪好似依家咁囉
成街都係...  對你地呢啲玩家好失望
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2011-07-20
成日都聽到人話U1錯
根本幕後黑手就係班玩bug既人
u1有錯!但玩Bug既人比U1更加錯
佢地先係病毒既根源
[ 龍翼87在2011-07-20 19:19重新編輯此帖 ]
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2011-07-20
引用第20樓中毒魔人於2011-07-20 19:07發表的  :
好似你咁諗就食得屎啦
一個BUG仔玩BUG, 你唔夠佢打你又BUG..
個個咁既心態, 咪好似依家咁囉
成街都係...  對你地呢啲玩家好失望

都話有2步比你行
一係好似你咁
一係咪好似我咁lo
你唔玩你咪只可以係ibbs到講lo
我玩 我咪日日玩lfo lo

好老實...如果人人都係你咁諗
咁咪又係死得 唔玩lfo冇收入咪又係等汁粒
問題不在我地身上 在於班小白身上 佢地玩bug玩到咁 係佢地既事
離線acz

發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2011-07-20
引用第13樓tommywu於2011-07-20 18:29發表的  :
http://www.lfo.com.tw/news/readNews.php?index=2
台灣有做野
就睇下香港會唔會做了

香港做野x(?

http://www.littlefighteronline.com/hk/service_tc.php?content=bannedlist

香港佢好明顯勁"有心"去做野啦
神のご加護を貴方に…

離線阿月
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-07-20
引用第16樓真♂虎王於2011-07-20 19:00發表的  :
唔知點解我睇完覺得有d好笑...
第1:玩game玩到要報警..又唔係比人呃..如果報警真係可以解決...u1早就做了~
第2:奧義唔難升就唔係奧義吧...話明奧義當然是最強 用哂全條mp都好正常 因為秒人的說...
第3:如果你係老闆...卡都是成本之一 但網上就唔洗錢了 加上e加又唔係難中閃 仲出埋全閃tim
.......

人地用bug 就要同人鬥bug咩道理黎
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-07-20
引用第23樓acz於2011-07-20 19:21發表的  :
香港做野x(?
http://www.littlefighteronline.com/hk/service_tc.php?content=bannedlist
.......

你咁唔想香港做野啊?
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-07-20
引用第24樓阿月於2011-07-20 19:24發表的  :

唔係道理-.-只係生存方式
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-07-20
引用第26樓真♂虎王於2011-07-20 19:30發表的  :
唔係道理-.-只係生存方式

照你咁講我一早死左了:)
離線yeungk
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-07-20
講真,
U1唔肯理,你告到上邊都無用,隻game係佢既
佢要唔理,你都無乎
不過多謝你為隻game付出咁多
[img][/img]
Edward小店-----http://ibbs.hk/read.php?tid=90896
信譽良好,上黎睇下有無野岩
離線schun
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-07-20
主要內容都唔錯我支持你
但係我想問下     下下玩Bug都影響他人   關   你有冇老母生嫁     咩事呢
殺道行者 殺道行者漫畫 殺道行者線上漫畫 楓林漫畫
http://www.m3721.com/comic/354/
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-07-20
引用第24樓阿月於2011-07-20 19:24發表的  :

ibbs 呢度好多人都係咁既諗法...人玩我又玩
唔怪得有人叫「鬧用bug」既人做偽正義
離線真♂虎王
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-07-20
引用第30樓七星會員於2011-07-20 20:46發表的  :
ibbs 呢度好多人都係咁既諗法...人玩我又玩
唔怪得有人叫「鬧用bug」既人做偽正義

唉= =講真 成班都話自己冇用bug
但係唔知點解呢 e加d 200lv上仲多過200下
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-07-20
對於第3點我十分同意!!
唔單止係小邪oe,仲有魔獸骨頭都係= =
第1. 魔骨係u1網極難抽中
第2. 魔骨係xcard3時都係極難抽到, 5盒先有1盒中
第3. 由xcard3打後既xcard, 魔骨已經絕跡la= =
流鼻血中.....
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-07-20
引用第31樓真♂虎王於2011-07-20 20:56發表的  :
唉= =講真 成班都話自己冇用bug
但係唔知點解呢 e加d 200lv上仲多過200下

自己唔用同埋唔好同佢地玩囉~
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-07-20
引用第12樓brianyangbb於2011-07-20 18:25發表的  :
其實玩game都係想開心姐,樓主玩到咁嬲又有乜為呢,不如搵個隻又防外掛又好玩嘅game玩啦

我之前避走到SD啦,點知SD個d外掛家陣重勁過LFO,以前都係得bd房。

家陣個個鎖房掛G掛將,連MA、MCA、甩刀都唔識都周街見紅星,技術連尉級都不如,唔通用時間+實力玩遊戲咁難?

我驚見今日既中國人笨拙到只懂得用外掛玩遊戲,遇到難關就用外掛,韓日服玩家係唔會用厘d野,因為個人成就同實力比起造假呃名聲還要重要,睇下港台人仕被大陸風影響得太利害,乜都只愛造假,先有毒奶粉,後有塑化劑,遲d可能有外掛港,厘d美譽,冇一樣唔關中國人事,現今華人係唔係低能到連升Lv都用掛,Bug招可當飯食ar?以前有家教d,都唔會叫個仔去做賊,家陣d 8090後,冇眼睇,犯法既事乜都夠膽試,玩Bug重要大大聲聲話岩,輪姦老母都話對。

大埔超級城無禮小學雞當街鬧父母,今日玩Bug個d狗,同厘d行為一Q樣,祝你將來生個咁冇家教既乖仔厘對你:
http://www.youtube.com/watch?v=nURQCKqdXSE&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=NdKaQL3_i5w&feature=related

樓下你搞乜春,幫Bug9就咪發言,我家陣只想LFO好似以前咁,玩既人都係正正經經,亦希望大家襯今次動漫節比d意見老朱。
就算收月費趕走班窮鬼外掛我都讚成,學疾風話齋,你搵隻好玩過LFO先再講啦!

我段文章作日打都未比放上尼,要版主過目左先比出街,應該疾風兄同一眾版主都睇過。
[ 吉野家在2011-07-21 00:40重新編輯此帖 ]
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線狂射ex
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-07-20
《LFO遊戲討論區》是一個討論、交流LFO小鬥士大冒險之地方,請勿發表與本版無關的主題或回覆,否則可能會被扣分處理。此外,請善用搜索功能及問題索引帖,說不定你的問題在發表之前,已被解答。
在此板發表文章表示閣下已同意以下規則:
1. 不得發表與本版無關之文章,版主將視乎情況刪除或扣分後移動到其他合適的版區。
2. 不得直接複製他人的文章作發表。(若文章大部份內容和其他文章相同,只是多了表情/表情不同,均視作複製他人的文章)
3. 不得發表 無意義之文章(例如:純表情的文章,"不知道"、"一早已知道"、"我不懂"等無意義回覆,"幫幫手啦~快?搵人答下我"、 "推推推"等只為把主題推前的回覆)。
4. 嚴禁發表文章出現謾罵、挑釁、侮辱、穢言、違反十八禁(情色、暴力、恐怖)之內容或連結。
5. 請勿作出洗版行為。(例如: 在短時間內不斷發表新帖子、連續發表相同內容的文章)。
6. 請勿發表少於五個中文字或五個英文詞語的文章。(例子 : 連串的數字、重複的文字、表情符號圖案、圖片及反白文字不當一個字計算)
7. 禁止發表論壇或遊戲帳號的密碼之文章。
8. 禁止發表任何涉及破壞LFO遊戲系統之文章,例如改Game、使用外掛、使用遊戲漏洞(BUG)等
(如懷疑有人破壞LFO遊戲系統,請自行直接聯絡越一客戶服務部,電郵為 [email protected],而請勿在此版發表 )。
9. 不得發表私人性質的文章(例如:私人糾紛、評論某玩家、應該如何做、名稱被人抄襲、 認不認識某人、人物學技、人物/招式強弱或加點方法 等) 。
10. 不得發表虛擬物品被騙的文章,我們無法辨別這些個案的真偽,如有被騙,請報警 。
11. 不得發表索取物品的文章, 派發物品的文章則必須符合 這裏 之規定 。
12. 不得預先開主題,沒有實質內容,然後留位編輯(若果影片或圖片上傳中,則必須先張貼部份內容)
13. 盡量不要發表提問越一未公開的資料,詳細 按此
14. 盡量不要發表埋怨文 詳細 按此
15. LFO物品交易區,為論壇等級"新手上路"或以上發表主題,閣下必須在其他版面作出討論,論壇等級才會晉升,交易主題請勿張貼在本板
其他注意事項
1. 違反本版規則會被扣分。
2. 本版規可能隨時修改而不作另行通知。
3. ibbs.hk保留版規解釋和最終決定之權利。
離線最強鬥者
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-07-20
引用第34樓吉野家於2011-07-20 23:08發表的 :
我之前避走到SD啦,點知SD個d外掛家陣重勁過LFO,以前都係得bd房。
家陣個個鎖房掛G掛將,連MA、MCA、甩刀都唔識都周街見紅星,技術連尉級都不如,唔通用時間+實力玩遊戲咁難?
.......

香港係出名投訴之都
我自問都鐘意玩投訴

但我多數都係低調處理,唔會好似片中細路咁,大大聲爆出黎,驚死無人睇到咁

我驚見今日既中國人笨拙到只懂得用外掛玩遊戲,遇到難關就用外掛,韓日服玩家係唔會用厘d野,因為個人成就同實力比起造假呃名聲還要重要,睇下港台人仕被大陸風影響得太利害,乜都只愛造假,先有毒奶粉,後有塑化劑,遲d可能有外掛港,厘d美譽,冇一樣唔關中國人事,現今華人係唔係低能到連升Lv都用掛,Bug招可當飯食呢?以前有家教d,都唔會叫個仔去做賊,家陣d 8090後,冇眼睇,犯法既事乜都夠膽試,玩Bug重要大大聲聲話岩,輪姦老母都話對。

跨大+偷換概念,邊個LFO玩家講「輪姦老母都話對」?我都想知

樓下你搞乜春,幫Bug9就咪發言

好明顯係偏見
其實樓主都無諗過討論,你只係想講出你o既想法同公開批鬥部份玩家

不如買張鎖定卡鎖住佢比大家
咁樣只有一面倒言論就達到閣下目的
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-07-20
一句講晒玩外掛玩bug咪唔岩囉....
唔係有人放外掛出黎, lfo 死得慢D~
依家lfo 死左, 仲好意思蒲頭既?
離線吉野家
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-07-21
引用第36樓最強鬥者於2011-07-20 23:33發表的  :
好明顯係偏見
其實樓主都無諗過討論,你只係想講出你o既想法同公開批鬥部份玩家
.......

投訴?個個人做法都唔同!唔等於我要跟你。我居於西貢,鄉下佬一投訴,政府點解即刻處理?就因為人地:地多、人多、錢多、又團結又夠惡,政府d懶狗驚投訴到冇得撈未優先處理lor,你龜縮你低調,政府未當你冇料到lor,幾年後得閒先幫你整啦,未死得就慢慢等啦。

外掛狗就係知道一般玩家心態好蝦又好呃,投訴無門只好就範,等住被人輪姦,SD、LFO既玩Bug情況已經可以話無法無天。LFO日日都有人犯法卡BANK Server,影響其他玩家,好似你咁樣投訴我未一世都唔洗玩Online Game,PSN單野唔搞大,英國警察點會咁快拉到個19歲駭客,令佢地解散組織。

好似你咁低調班Bug9未越過份lor?我目的上面寫得好清楚啦!你自己諗清楚你幫邊邊先講啦。
本人晚間上1次ibbs,日間忙多數去學開船,想交易就pm我或直接搵阿陳!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-07-21
引用第34樓吉野家於2011-07-20 23:08發表的  :
.......

你先冷靜一點吧,

本人也不是支持外掛,

更痛恨當年開私服那些小白和那些用BUG惡意影響玩家的人(BUG 21E攻房入房亂殺人,開兇獸入房之類的玩家)

但你口中的RACIST我就不能同意了,我玩個DOW2,那些韓國,日本人也有用BUG,說明這根本是個人問題而不是種族的問題
[ dwchan在2011-07-21 11:33重新編輯此帖 ]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個