切換到寬版
  • 7160閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-07-30
小弟已經發了警告 N97WI+`  
ll ^I ;o0  
如果新會員[追]再連續回post或是用詞惡劣 a|ZJzuqo  
小則扣分,大則先停止發言權 v2ab84 C*  
希望雙方用更好既態度討論 ,Vy_%f  
$\aJ.N6rb  
小提示:如果要讓別人認同,請先禮後兵找出共識點
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-07-30
引用第39樓健於2011-07-30 00:16發表的  :
聽講好似系我同妳1.1緊 #U6~U6@  
搶戰績仲吾認[sosad]
k^%F4d3z@C  
係鬼- -果陣大家亂打緊. .G>6_n 3  
你自己開小丹睇下囉我無嬴過你一場點搶到你嬴咪屈得就屈.
離線qqwess
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-07-30
一句講晒 R}$A>)%dx  
npcL<$<6X  
樓主好勁!
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( C6c]M@6  
我開始發覺你連串人都唔識 MU~nvs;:  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : 6Er%td)f  
傻仔追xx( VK?c='zg  
我開始發覺你連串人都唔識 AME6Zu3Y  
講野唔經大腦
IF.6sJg:  
傻婆連名都無:( F anA~  
你好識串人講野好經大腦? S-)%#  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:(  mH*6Q>  
你好識串人講野好經大腦? zE\@x+k.  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
. ;q 4<_  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 ['rqz1DL5  
-------------------------------------------------------------------------- b ZEyP W  
話說版主幾時禁依條友仔言? XK4idC  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 Q@-7{3  
-------------------------------------------------------------------------- 2So7fZa^wg  
話說版主幾時禁依條友仔言?
U ExK|t  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ dM1)wkbET  
你係男定係女唔知有咩野出奇? R1DXi  
係都禁你言先你係度扇風點火=] U{2UKD@PM  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
1條評分
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 p AzPi  
-------------------------------------------------------------------------- n:GK0wu.s  
話說版主幾時禁依條友仔言? I-NzGx2u  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
PF-7AIxs"  
無論作為一個好手或是前輩 4425,AR  
良性指導才是最應該的 *sqq]uD  
.Z}ySd:X  
h'x|yy]@3  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : Ch`XwLY9  
9&=~_,wJd  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ `/'Hq9$F<"  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 5A:mu+Iz6H  
係都禁你言先你係度扇風點火=] 8VJUaL@  
j5ZeYcQ-  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 U3 e3  
+k'5W1e  
) =<,$|g  
w<*tbq  
我要說的都完了~ <@}~Fp@  
下一個回應是否最後的發言機會 *]fBd<(8  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 +Eh1>m  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : Crmxsw.W^Y  
就黎post都鎖埋 {[PoLOCI  
8/*q#j  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, Y25S:XHk9  
這是一個供會員討論技術的區
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ 4df)?/  
你係男定係女唔知有咩野出奇? 2J =K\ L  
係都禁你言先你係度扇風點火=] LFob1HH*8  
0'`>20Y  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? Iodk1Y;  
我才說了兩句就點火了? >6Y\CixN  
你要不要數一數你發了多少次言? /=A?O \B7  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? ('pNAn!]  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? ~isrE;N1|  
不禁你言,禁誰言? k/YEUC5  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : q?g4**C  
m'k.R j  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, yTwv2l;U  
r7/y'Y]O  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : T1jAY^^I  
就黎post都鎖埋 ?47q0C  
HtB>#`'  
我唔係神追~ .'JO7of  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, fTd=}zY  
z ^t6VFM  
可能系我用詞不當吧 .1<QB{4~v  
其實我想表達的是 P}hHx<L  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] @ -CZa^g  
如再有用詞不當請提醒x) X c~yr\%]  
我中文好差 -J*BY2LU3f  
---------------------------------------------------------------------- 69ZGdN  
咁就比人禁言 q ww*  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 :"QR;O@  
其實我想表達的是 FyleK+D?  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] -Uj)6PzGu  
如再有用詞不當請提醒x) ?5'EP|<  
.......
lz1RAp0R "  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 "LZQ1P*ef$  
---------------------------------------------------- ,F }\njL  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 5PF?Eq   
---------------------------------------------------- rdj_3Utv  
話說dw,我看了你88笑了sosad
fv@mA--  
+1 好強大既一句88
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 y  J|/^qs  
其實我想表達的是 a7Mn/ i.  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] 8Cx6Me>,=  
如再有用詞不當請提醒x) `GDWy^-Q+!  
.......
*r)/Vx `S  
從很早的時候就已經變成了罵戰= = 5S9i>B  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 kh4., \'  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
$L4h'(s  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 j.ZXLe~  
心照就可以了
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
K|Xr~\=  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
]*hH.ZBY"^  
怪就怪某2位地球人交配後....................... w$Z%RF'p  
明白吧?
1條評分