切換到寬版
  • 7187閱讀
  • 61回復

[其他]BANK人士技術交留,無私人理由,屬交流並注意!!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線飛煞

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-07-29
— 本帖被 dwchan 執行鎖定操作(2011-07-30) —
首先,Bank ser已經有個出名冇技術,連屈都唔識既人,叫追... uq%RZF z(v  
_nRshTt`V&  
次次入人場都冇好下場,今次更引起連篇笑話,逼得不已先至俾太家睇下兼討論下... a)TNVm^  
\JyWKET::_  
gai?LXM l}  
戰況好明顯,佢即使亂出鬼哭,邪波,唯我,獨孤三味都係輸 =x^I 5Pn  
Ha/\&Z(  
q7)$WXe2LM  
之後仲異轉亂出鬼哭... _c(=>  
A>4k4*aFm#  
*U8#'Uan  
同場某人說的話... QyN~Crwo  
m+u>%Ys`  
.(Pe1pe  
1L9^N  
4p-$ 5Fk8}  
真係無話可說,佢異轉亂出巨戰都算,巨戰快鬼哭咁多,佢都話難中... W*s`1O>  
=~arj  
9|e"n|[  
最後呢句夠曬精警,我都無話可說了... /f6]XP\'`+  
4sJx_Qi  
J%A`M\  
p.s.呢d冇技術,連屈都唔知既小白,bank ser既朋友要注意了...
離線acz

發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2011-07-30
引用第60樓dwchan於2011-07-30 00:52發表的  : HcVPJuD  
我不希望再看到任何針對某會員的帖子 0Fw\iy1o  
如果再有同類型的帖子出現,一概封鎖,嚴重的可能會扣分甚至禁言 ps [6)d)o  
EiN.VU `  
跪求禁某人言(拜
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2011-07-30
我不希望再看到任何針對某會員的帖子 w2,T.3DT  
如果再有同類型的帖子出現,一概封鎖,嚴重的可能會扣分甚至禁言 e-')SB  
離線
發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-07-30
引用第58樓acz於2011-07-30 00:45發表的  :
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
z-gwNE{  
怪就怪某2位地球人交配後....................... Vtg/,1KQ  
明白吧?
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
f>5RAg  
唉,我一上看文就想開口串人,這應怪誰?
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-07-30
引用第56樓dwchan於2011-07-30 00:43發表的  :
從很早的時候就已經變成了罵戰= =
 l}0V+  
有時有d野,吾洗太明顯講出黎 [ DxefYyI  
心照就可以了
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 +`*qlP;  
其實我想表達的是 ;T.s!B$Uu  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] RM&H!E<#  
如再有用詞不當請提醒x) Y=a v8Y|`  
.......
*IWFeu7y  
從很早的時候就已經變成了罵戰= = r]8x ;v1  
大家討論技術,我很歡迎,但是如果變成了罵戰帖 VyWYfPK  
那麼我們這些版主就沒有可能不處理了
離線
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-07-30
引用第54樓acz於2011-07-30 00:40發表的  :
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 )sW6iR&_i  
---------------------------------------------------- M3Khc#5S(  
話說dw,我看了你88笑了sosad
a)!![X?\  
+1 好強大既一句88
離線acz

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-07-30
引用第53樓健於2011-07-30 00:38發表的  :
可能系我用詞不當吧 k"xGA*B|  
其實我想表達的是 I|,pE**T  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] @$qOW  
如再有用詞不當請提醒x) d_Q*$Iz)3  
.......
l0gY~T/#3  
中文差不要緊,最重要大家明白嘛。 5D,.^a1 A  
---------------------------------------------------- |K L')&"  
話說dw,我看了你88笑了sosad
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-07-30
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  :
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, T~BA)![  
這是一個供會員討論技術的區
Ve{n<{P  
可能系我用詞不當吧 lnS(&`oh\=  
其實我想表達的是 xfjd5J7'  
各會員對[邪鬼神追]用邪鬼既[技術]作出[敬佩] E2@`d6  
如再有用詞不當請提醒x) z{9=1XY  
我中文好差 'Qa5n\HX$  
---------------------------------------------------------------------- {esJ=FV\  
咁就比人禁言 U{6oLqwq3Y  
[一代神手追]從此沒落~_~
離線
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : 8WL8/  
就黎post都鎖埋 rLU'*}  
無得比人對我地既[邪鬼神]追既所作所為作出抨論
bB!#:j>(v  
我唔係神追~ 8) N@qUV  
你出哂名把口唔清潔既(神健)~
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-07-30
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  :
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ aZ Xmlq  
你係男定係女唔知有咩野出奇? G,f-.  
係都禁你言先你係度扇風點火=] UH? p]4Nz  
你咪句句唔經大腦~打字都要用腦架你用下腦好沒~
ljC(L/I  
不知道你又說?你腦袋透豆了,對不對? R BwO+J53y  
我才說了兩句就點火了? LJFG0 W  
你要不要數一數你發了多少次言? ]0c+/ \b&  
我就是爬完文不爽你才串的,你有意見嗎? Ml?~ |_  
先不說你LFO,就在這帖裏已經看得出你有多討人厭了? iDoDwq!l_  
不禁你言,禁誰言? .1yT*+`  
引用第50樓dwchan於2011-07-30 00:36發表的  : MP^ d}FL  
%c|UmKKi  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, (Glr\q]jF\  
IvHh4DU3Z  
而他沒有技術可言xx(
神のご加護を貴方に…

離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-07-30
引用第49樓健於2011-07-30 00:34發表的  : 2S"Nf8>zp  
就黎post都鎖埋 P>i%7:OMZA  
5|QzU|gPn  
這裡從不是一個針對某會員的所作所為而評論的地區, R=Zn -q  
離線
發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-07-30
就黎post都鎖埋 L< ^j"!0  
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 dQoYCS}IaV  
-------------------------------------------------------------------------- j',W 64  
話說版主幾時禁依條友仔言? k@zy  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
v+p {|X-  
無論作為一個好手或是前輩 0a8/B>  
良性指導才是最應該的 {3;AwhN0H  
&'cL%.  
We0.3aG  
引用第46樓追於2011-07-30 00:31發表的  : r/pH_@  
ojYbR<jn9  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ Xq'cA9v=$J  
你係男定係女唔知有咩野出奇? sn 7AR88M;  
係都禁你言先你係度扇風點火=] |*Z$E$k:  
? WJ> p  
身為迷羊的你應該自行檢討和接受他人的意見 b0 iSn#$  
'iLpE7  
db'/`JeK b  
afjtn_IB  
我要說的都完了~ 5T sUQc  
下一個回應是否最後的發言機會 ]7-&V-Ct*  
請自行決定
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-07-30
最後警告,請大家注意自己的言行
離線
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-07-30
引用第45樓acz於2011-07-30 00:28發表的  :
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 N !TW!  
-------------------------------------------------------------------------- v[Kxja;  
話說版主幾時禁依條友仔言?
g{5A4|_7  
每句說話都要用腦去思考才能夠表達~ kdGT{2u  
你係男定係女唔知有咩野出奇? Z7 E  
係都禁你言先你係度扇風點火=] 'X shmZ0&  
1條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-07-30
引用第44樓追於2011-07-30 00:24發表的  :
傻婆連名都無:( p mX#E  
你好識串人講野好經大腦? 1bGopi/  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
GguFo+YeZ  
句句都係,就以你連我男定女都未分清就已經知喇 `"%T=w  
-------------------------------------------------------------------------- *OQG 4aWy  
話說版主幾時禁依條友仔言? 4lZ$;:Jg  
明顯地擺到明挑罵戰,仲要句句唔經大腦,串多佢兩句我淆智商會下降↓
1條評分
神のご加護を貴方に…

離線
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-07-30
引用第43樓acz於2011-07-30 00:22發表的  : >2By +/!X  
傻仔追xx( c sfgJ^n  
我開始發覺你連串人都唔識 ^ "\R\COQ  
講野唔經大腦
_D|^.)=U|  
傻婆連名都無:( hHDOWHWE  
你好識串人講野好經大腦? e${)w-R/e  
我有邊句你係覺得我講野唔經大腦丫打字唔洗用腦?
2條評分
離線acz

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-07-30
傻仔追xx( Oez>X=Xf  
我開始發覺你連串人都唔識 z,|{fKtY}  
講野唔經大腦
1條評分
神のご加護を貴方に…