切換到寬版
  • 2744閱讀
  • 8回復

[討論]泰加VS一問 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線┌終極┘

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-11
見好耐無玩LFO 就重裝黎諗住玩下vs  O`@Nl  
a<<4gXx  
發現泰加改得大不如前-__-當然唔排除係我技術問題 ]@#9B>v=  
|fgUW .  
但對住速度比較快既近攻角色 \_`qon$9  
)%K<pIk  
我發現毫無招架之力=.=  有冇泰加高人可以指點一下我用改完既泰加 !zX() V  
L+8ar9es  
實在係唔識用了
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-11
引用樓主┌終極┘於2011-08-11 15:47發表的 泰加VS一問 : h$02#(RHJ  
見好耐無玩LFO 就重裝黎諗住玩下vs
發現泰加改得大不如前-__-當然唔排除係我技術問題
但對住速度比較快既近攻角色 iww/s  
.......
*BsK6iV b  
依家真虎太慢..... Ixa0;nxj  
相比以前用真虎做主攻 q^aDZzx,z  
依家泰加得唯我似樣 YbZbA >|  
當對住速度快的人 0fOhCxtL@  
試下用我道拳or旋風炮拳cut佢(因為其他招起手冇防+太慢) ]*=4>(F[  
鬥飛行道具可以用邪殺骷髏波or連環旋風閃 gA2Wo+\^bq  
突擊技可以用烈焰狂奔硬頂(注意比人打後) T`x|=}  
冰鋒之劍可無視 c2P}P* _  
真虎用黎打後面就好..格招唔夠烈焰狂奔勁 JXc.?{LL  
最後 (GC]=  
如果你個泰加150lv D>7a0p784  
基本上mp回的速度可以令你永遠地狂出邪殺骷髏波同烈焰狂奔(邪殺骷髏波仲要有突...我狂出邪殺骷髏波5分鐘竟然mp回到爆左)
離線dycki1231

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-11
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, *z~,|DQ(A  
真虎e家淨係可以滚地之後反方向出先有機會中水魚
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-11
引用第2樓dycki1231於2011-08-11 20:12發表的  : J p?XV<3Z  
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, ! 6(3Y  
qZd*'ki<  
太近出先會比人彈吧 `Z;Z ^c  
邪殺骷髏波係應付迪雲氣功炮個種 `]KX`xGK  
龍王個d貫穿效唔係用邪殺骷髏波應付 "9caoPI0~  
近身我道連旋炮再駁唯我<<<<<<講真,我道最後一下已經會倒地,之後旋炮打人會閃,連到唯我真係低到不能再低....
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-11
引用第1樓tommywu於2011-08-11 15:56發表的  :
依家真虎太慢..... 2d .$V,U<  
相比以前用真虎做主攻 r XJx~ g  
依家泰加得唯我似樣 _KM? ?&  
當對住速度快的人 }B-$}  
.......
30sJ"hF9  
QD@O!}; T  
你幾mp 囧 <e UsMo<  
我真係睇唔出可以永遠咁出=.= MH.+pqIv^  
引用第2樓dycki1231於2011-08-11 20:12發表的 : 6m_mma_,&  
我覺得邪殺骷髏波冇咩用,十次有九次都係打番轉頭炸自己,出得愈多炸得越狠,我認為最好近身我道連旋炮再駁唯我,烈焰狂奔正面撞人走佬, :+"4_f0  
(%B{=w}8  
真係唔覺可以咁樣連= =而且睇落實用性麻麻= =
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-11
連回了 sor
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-11
引用第4樓┌終極┘於2011-08-11 20:37發表的  :
真係唔覺可以咁樣連= =而且睇落實用性麻麻= =
q1VKoKb6\:  
係150mp恢復快+招問題 +v B}E  
烈焰狂奔係禁一野跑二格 2'fd4 rE5  
邪殺骷髏波禁一野出二次波 6(QfD](2}  
所以佢先可以無限出 p(RF   
同自身mp無關 wH|%3 @eJ  
不過你問到我就答你 $ +WXM$N  
基mp1651,裝mp3052
離線┌終極┘
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-11
引用第6樓tommywu於2011-08-11 20:48發表的  :
係150mp恢復快+招問題 u{4P)DIQ  
烈焰狂奔係禁一野跑二格 $s _k/dM~&  
邪殺骷髏波禁一野出二次波 M]o]D;N~l  
所以佢先可以無限出 ] |3hK/  
.......
F$8:9eL,T  
3Ws(],Q  
的確 岩岩一試 真係接近無扣mp.
離線ajman
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-11
引用第4樓┌終極┘於2011-08-11 20:37發表的  :
你幾mp 囧 ,It0brF  
我真係睇唔出可以永遠咁出=.=
+^9^)Ur|  
連出好似只係用唔知100定150mp
快速回復
限100 字節

上一個 下一個