切換到寬版
  • 3680閱讀
  • 77回復

快D黎幫襯~第1日開張有4單生意,今日呢?熒心炎火二世小店!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線t444t444t

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-08-30
有意在樓下回,傾好再pm比序

(黑名單):乂chan
昆左我:虎牙炮轟,佢話樓下7-11冇500U1點既貨,過左11日都仲未回我

(全網上抽卡序號)

放:

悟地人物 - 序號: GH731323031443695025

悟地人物  - 序號: GH785358046498636161

虎鯊皇人物  - 序號: HH722586779681353033

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

巫神 - 森羅咒 - 序號: GH746474685519565328

黃金戰士 - 戰神之盾 - 序號: GH767456852812652524

新生陸道 - 索命出鞘 - 序號: GH736446816846462146

新生陸道 - 索命出鞘 - 序號: GH769493888838418023

亨利 - 矢雨驟臨 - 序號: GH729365071791986387

地藏十兵衛 - 忍殺土流葬 - 序號: GH755464686546655513

地藏十兵衛 - 忍法大風車 - 序號: GH795017723272074147

幻音紫鈴 - 深夜鈴聲 - 序號: GH711428814726867462

桐生雪姬 - 忍殺.吹霜 - 序號: GH764464678613156253

新生米兒 - 聖女的祈禱 - 序號: GH739242717921232498

新生米兒 - 聖天使降臨 - 序號: GH793494849754766622

菲莎 - 冰川寒流 - 序號: GH719381065687499878

新生悟地 - 虎牙截擊 - 序號: GH783173734382379531

超級宇歷斯 - 天神轟臨 - 序號: GH771443863742862232

新生安雅 - 血煉魔爪 - 序號: GH782492655631359477

幻塚 - 忍殺.連鎖爆破 - 序號: GH782489912823389813

安雅 - 潛龍爪 - 序號: GH744441954933664898

強化菲雲 - 烽火連天 - 序號: GH465356568837155248

幻音神巫 - 魔獸召喚 - 序號: GH359974349364367632

收迪倫,天魔+撒卡既野(暂時只接受換招)

迪倫:收:除:昇龍殺,王者之風,霸王地藏龍...外所有招
天魔:收:冰火五重天,炎冰重炮,寒極天火,穿天轟炸,冰火世界,炎冰.武
撒卡:收:除:狐狼高嗚,逆狼牙襲...外所有招

交易記錄:
1.(aegisblitz)用雷光疾閃,換我:破雷+淨化之曲  
2.(dx09x)用獵剎勾魂,換我:成魔之路
3.(乂豪)用狐狼高嗚+冥王破,換我:白龍突刺
4.(乂豪)用撒卡2信,換我:撥風吹雨+絕地殺
(2011-8-30)
5.(乂chan)用U1:500點,換我:虎牙炮轟{未完全成功}
(2011-8-31)
6.(4094@_@)用逆狼牙襲,換我:霸王重鎚Z+百倍威力Z
7.(暴走疾風)用霸王地藏龍,換我:霸王重鎚Z+絕對零度+忍法.影太刀
8.(neilng7200)用無敵地雷(30日)+獵剎狂風,換我:黃帝內經
(2011-9-13)
[ t444t444t在2011-09-17 16:52重新編輯此帖 ]
離線ngchingchi
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2011-08-30
有冇野收?
離線t444t444t

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2011-08-30
收迪倫,黑仔,天魔+白帝既野
離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2011-08-30
黑幕再現收唔收?
離線t444t444t

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2011-08-30
引用第3樓ldx09x於2011-08-30 14:06發表的  :
黑幕再現收唔收?

唔收黑幕再現.我有左了
離線〝702〞
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2011-08-30
我想要你 黃帝內經
[ 〝702〞在2011-08-30 14:47重新編輯此帖 ]
離線aegisblitz
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2011-08-30
破雷 淨化之曲 絕對零度 絕地殺可怎換?
http://ibbs.hk/read.php?tid=52513
離線乂豪
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2011-08-30
新生白帝 - 白龍突刺  
閻王蓋亞 - 絕地殺
點放?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2011-08-30
白龍吐焰換淨化之曲and霸王重鎚Z ok?

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2011-08-30
有你收既迪倫,天魔,黑仔野
用錢收嗎?但唔知你收邊D招
pm me傾傾吧
離線a81028332
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2011-08-30
獵剎勾魂+獵剎狂風+羅剎地獄+蒼天龍華+冰火飛馳+真主的心+千鎖.龍斬決用錢收?

離線t444t444t

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2011-08-30
引用第8樓暴走疾風於2011-08-30 16:50發表的  :
白龍吐焰換淨化之曲and霸王重鎚Z ok?

白龍吐焰我有了..
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2011-08-30
那可以清楚說明你收什麼招嗎?

離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2011-08-30
咁獵剎勾魂收唔收
離線t444t444t

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2011-08-30
引用第13樓ldx09x於2011-08-30 20:17發表的  :
咁獵剎勾魂收唔收

收...換野定放咩?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2011-08-30
那孤狼高鳴換你淨化之恤曲and霸王重鎚Z ok?

離線ldx09x
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2011-08-30
引用第14樓t444t444t於2011-08-30 20:26發表的  :
收...換野定放咩?

換你成魔之路
離線t444t444t

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2011-08-30
引用第16樓ldx09x於2011-08-30 20:31發表的  :
換你成魔之路

ok..
pm我.
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2011-08-30
可以回我嗎?

離線hkivan999789
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2011-08-30
我post有咩換到森羅咒+虎牙截擊  
https://www.youtube.com/watch?v=aVk2vi7Pn50
快速回復
限100 字節

上一個 下一個