切換到寬版
  • 9585閱讀
  • 67回復

[教學][人物對戰教學]凱旋琪琪vs教學及影片 (3%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-10-18
回 37樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:不能見光? (2011-10-18 21:18)  ?];~N5<'  
{H ~8'K-  
係 不能見光o_o
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-10-18
回 40樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:係 不能見光o_o (2011-10-18 21:28)  ]h`E4B  
&6~ncQWu  
原因呢@@?
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-10-18
回 41樓(健) 的帖子
:原因呢@@? (2011-10-18 21:29)  l1.Aw|'D  
UmHJ/DI@  
身有屎XD
專心工作
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-10-18
好心自身不正 36Fa9P FCc  
就咪開post教壞人 V IRv  
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-10-18
,Z\,IRn  
一目了然 *V<2\-  
請自行-200防 v lnUN  
PS:竟然要用到青蛙.....
離線
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-10-18
回 44樓(tommywu) 的帖子
tommywu:http://img600.imageshack.us/img600/4731/lfo20111018212817.png )C0X]?   
一目了然 P\4o4MF@K  
PS:請自行-200防 +P;D}1B#I?  
 (2011-10-18 21:35)  7^e }|l  
AS-t][m#  
如果系咁簡單佢就吾會吾公開啦-.-
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-10-18
回 45樓(健) 的帖子
:如果系咁簡單佢就吾會吾公開啦-.- (2011-10-18 21:35) 31;T$5v1  
 -KiS6$-  
咁我真係唔知點到4000防了 W5uI(rS<6  
離線
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-10-18
回 46樓(tommywu) 的帖子
tommywu:咁我真係唔知點到4000防了images/post/smile/default/hug.gif MF(~!SOIG  
 (2011-10-18 21:37)  wpI4P:  
7rg[5hP T  
同埋佢上埋裝有1萬幾血-v-
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-10-18
托比 #4u; `j"4=  
我而家鄭重同你講 rI789 q  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 [DEw:%  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 ^w\uOd`  
而家又開post教壞人 d(Ou\7  
毫無疑問,你而家同一條LFO大害蟲冇分別 UQ~rVUo.c  
請你永久性離開LFO!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-10-18
回 48樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:托比 4+gA/<  
我而家鄭重同你講  &i!]  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 )^+$5OR\c  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 0oMMJ6"i   
而家又開post教壞人 'c D"ZVm1  
....... (2011-10-18 21:53)  9E+lriyY  
H5{J2M,f  
技術區今天人氣真高啊- -
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-10-18
回 48樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:托比 ;ORy&H aKl  
我而家鄭重同你講 2,\u Y}4  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 &g`a [#  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 P,w J@8lv  
而家又開post教壞人 "n:9JqPb  
....... (2011-10-18 21:53) fomkwN  
@b zrJ 7$  
3704 我而家鄭重同你講 :FSkXe2yy0  
你沒有資格叫我離開~ a#1X)ot  
h:;~)={"X  
原因都係個句:自行領悟 .H&;pOf  
%WNy=V9txp  
順帶一提~ 你以上講既野我無做過 N?XN$hwdZ  
w  <ID<  
講完就唔會再講 Ou%>Dd5|?  
lV?SvXe  
你個頭腦唔update下的就唔好嘈嘈閉 @&+ 1b=  
<3bh-)  
我知你好憎我 K02./ut-  
weOMYJO;8  
不過你叫齊全lfo既人嘈我 我都係會照常入vs OW>U 5 \q  
8/CGg_C1  
就算入到場比人掃 又比人話都好 jd{J3s '%  
-|lnJg4  
我自己無做過 我係不會理的說 8yo9$~u;  
uFqH_04  
另外 你針對我d點倒不如你用下腦去搵下邊套裝上到4000防 X%dOkHarB  
1m血吧 4*3vZ6lhu  
p,+~dn;=  
當然你做得呢樣野你既風險有一樣 就係你既元力會好少 得返2000幾 VtVnht1  
(Gc5l MiX3  
但琪琪用mp量唔大 大家唔覺 G\ofg  
ZBGI_9wZ  
好了放工 我收x了=3= L,<.rr$:  
ihnM`TpMJ  
@dw (_T&2%  
唔出奇 我開d po都係比人炸 純粹娛樂下都無咩所謂~_~
專心工作
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-10-18
回 50樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:3704 我而家鄭重同你講 k\lj<v<vD  
你沒有資格叫我離開~
原因都係個句:自行領悟 UY+~xzm  
....... (2011-10-18 22:19)  +)|2$$m  
OjCT%6hy;  
咁老老實實你同人手 1有咩分別 _Sg2 9qFK  
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-10-18
回 51樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咁老老實實你同人手 1有咩分別 QSLDA`  
(2011-10-18 22:23) )dV.A IQ+  
?ix,Cu@M  
有分別 8]c`n!u=`  
HP8pEo0Y  
我係凱旋 vxgm0ZOMN  
佢係健 $~-j-0 \m  
CV6H~t'1  
我同佢唔同姓 e p^0Cd/  
5x: XXj"  
仲有 2rH6ap  
{> }U>V  
我同佢打法唔同 AE$)RhY`  
upJishy&I  
我多仇人[無知同思想未成熟(?) 應該吧] 5 1&T`i  
HaSH0eTw  
真正認識我既人真係唔多個 老實講認識我好多年係lfo &>/nYvuq-  
3S9~rLrn?  
邊個我就唔提啦  但有幾條友都估到的 8}0 D?  
fx|9*|E  
至於....3字頭所講既野 4S=lO?\"A  
Hy6Np62  
我老老實實的講 我無做過  O~S}u  
f]lDJ?+ M  
唉 點講都無用 佢地仲要咁諗既我都無計 i6-K!  
XC$~!  
係無錯 我用琪琪廢 但我鐘意玩琪琪 ^T[ #rNkeL  
V~wmGp.e  
廢我就唔玩得?? %Xi%LUk{  
ZQ:Y5 ph  
廢都可以玩 我玩呢隻人純實興趣 7-LeJRB  
=Dz[|$dV  
同埋我心目中真係鐘意既人物 `7j,njCX.  
gu/Yc`S[  
唔識趣某幾個唔洗針住我廢係度疾我 :b=0_< G  
bcZonS  
我知我廢 我認 1Y`MJ \9  
Ob+&!XTp?0  
但我廢得黎 我唔會去話人廢 y6s$.93  
,>^~u  
廢我會自己練好佢 V1fP H;  
B8&@Qc@~  
但有某條友話自己勁 我問心 「睇唔出」 ovohl<o\  
zM'-2,  
佢就...吾知=3= D%A-& =  
d?K8Ygz  
dO@iq^9-  
佢同我唔係住同一間屋 8ah]D  
DkI kiw{L  
仲有... c ~ SI"  
g:EU\  
佢ibbs名我一唔一樣~_~ h(L5MZs  
S]N4o'K}q  
我同佢身高唔同 "f3>20}  
PEWzqZ|!;  
我鐘意食糖水 Ef!F;De)A  
Yem\`; *  
我唔知佢鐘意食乜 )\(pDn$W  
GyCpGP|AZ  
jt3SA [cy  
ps:我份人幾記仇的說 (nzt}i0  
x#^kv)  
r$7rYxFR  
好了 打埋卡淆水=3 ;1%a:#5  
D8ly8]H  
I%Awj(9BS  
托比奧義@@   淆水大法-3- qha<.Ro  
7Tbkti;  
cG?266{g  
如果大家唔喜歡的我可以鎖帖 B_S3}g<~  
V*aTDU%-.  
明天鎖 { \ePJG#  
[h1{{Nb#ez  
sF$m?/Kt  
K"1J1>CHQ  
專心工作
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-10-18
回 52樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:有分別
我係凱旋 qZh~Ay6I  
佢係健 67x^{u7  
....... (2011-10-18 22:24)  %u}sVRJ  
[78 .%b'  
我又無話要嘈你乜乜77個d ;[9Is\  
你睇下佢個分析再睇返你講d野 e=jO_[  
睇下有咩分別
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-10-18
回 53樓(d523d323) 的帖子
d523d323:我又無話要嘈你乜乜77個d %SCu29km  
你睇下佢個分析再睇返你講d野 lvi:I+VgA  
睇下有咩分別 (2011-10-18 22:30)  4a! 7|}W  
(+dRD] |T  
我都廢鬼事睇佢個分析-_-!!! vq1& 8=  
,np`:fBMy  
<>_Wd AOuD  
有咩天日傾 你add我先:[email protected] mC92J@m/L!  
-QDgr`%5  
我地離哂題了 6/ipdi[ _  
\DK*> k  
好似得我離- - 2]=I'U<E!  
@~3c"q;i7  
我返到屋企應該會上下的 到時再傾吧
專心工作
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-10-18
廢話講完嗎? 你做果 D衰野  你知我知天知地知大家都知  twmJ  
既然你話冇做到 點解個個走黎去屈你 ? / LM  
一句 自行領悟 足於 證明 你對教學帖/技術 既意義 不敬 - oBas4J  
為何要我找那套 你所說既裝? yMl'1W  
如果因為你呢個 post 教壞D 新 一 代玩家 ,就不太好了 DAHf&/J K  
做人有時都要收斂下好既
離線
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-10-18
回 55樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:廢話講完嗎? 你做果 D衰野  你知我知天知地知大家都知 =z1o}ga=EA  
既然你話冇做到 點解個個走黎去屈你 ? 9$V_=Bo  
一句 自行領悟 足於 證明 你對教學帖/技術 既意義 不敬 9^#gVTGXv  
為何要我找那套 你所說既裝? 8~(+[[TQ@  
如果因 .. (2011-10-18 22:46)  y{Y+2}Dv/  
'a g6B(0Z  
唉3704 dIa(</ }  
原來我比人咁睇既~_~ m4U+,|Fa  
多得某人我先睇到某人既真面目 WfT)CIKs  
話佢雙面人定三面人好呢? iSz@E&[X  
此post已廢~_~
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-10-18
回 34樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:自行領悟;) (2011-10-18 21:03)  F'>GN}n  
3Da,] w<  
你叫人自行領悟咁開post黎做乜? s 9|a2/{  
你做既野永遠帶比人「歡樂」 @Tfwh /UN  
@>#{WI:"~  
昆人都算 e8ULf~I  
扮QQ掃人都算 L>~@ 9a\jO  
厚面皮都算 T7lj39pJq  
唔識樂器又要吹自己識都算 o(d_uJOB  
zJuRth)(,  
開個post出黎 +)JN Fy-  
果日vs我都見到你係1m血有多+你自己話有4000防 ua$k^m7m5  
問你著咩裝 又話自行領悟 自己都話自己身有屎 ]o[X+;Tj|  
唔肯話比人知. 咁你開post出黎托? 不如你成個post 只係打呢4隻字---「自行領悟」就收工啦 3:~l2KIP4  
I will be a scapegoat if I can.
離線
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-10-18
回 57樓(〝恩) 的帖子
〝恩:你叫人自行領悟咁開post黎做乜? 2AXF$YjY  
你做既野永遠帶比人「歡樂」
昆人都算 <ELziE~>V  
....... (2011-10-18 23:04)  ZRXI?Jr%  
P1)* q0  
讚好 tp1KP/2w[  
比個like妳 (XbMrPKG  
自己又要教人用琪琪 J0?$v6S  
又要吾比人知自己咩裝 Jw:Fj {D  
gg得啦 佢實系鎖攻防
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-10-18
影諗衰我地香港人