切換到寬版
  • 9554閱讀
  • 67回復

[教學][人物對戰教學]凱旋琪琪vs教學及影片 (3%) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-10-18
回 37樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:不能見光? (2011-10-18 21:18)  {9yW8&m  
.P>-Fh,_p  
係 不能見光o_o
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-10-18
回 40樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:係 不能見光o_o (2011-10-18 21:28)  $pO gFA1'  
d:V6.7>,  
原因呢@@?
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-10-18
回 41樓(健) 的帖子
:原因呢@@? (2011-10-18 21:29)  W$X@DXT=o  
fEB>3hI  
身有屎XD
專心工作
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2011-10-18
好心自身不正 1Y-m=~J7  
就咪開post教壞人 Zss `##  
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2011-10-18
5yHarC  
一目了然 soH M5<U  
請自行-200防 0(Hhb#WDh\  
PS:竟然要用到青蛙.....
離線
發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2011-10-18
回 44樓(tommywu) 的帖子
tommywu:http://img600.imageshack.us/img600/4731/lfo20111018212817.png vBM uVpzO  
一目了然 jWg7RuN  
PS:請自行-200防 }SdI _sLe  
 (2011-10-18 21:35)  R3G+tE/Y  
Q}a,+*N.  
如果系咁簡單佢就吾會吾公開啦-.-
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2011-10-18
回 45樓(健) 的帖子
:如果系咁簡單佢就吾會吾公開啦-.- (2011-10-18 21:35) _^)Wrf+  
o]&w"3vOP0  
咁我真係唔知點到4000防了 P%#EH2J  
離線
發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2011-10-18
回 46樓(tommywu) 的帖子
tommywu:咁我真係唔知點到4000防了images/post/smile/default/hug.gif Q*S|SH-cZ0  
 (2011-10-18 21:37)  DFgr,~  
uHBEpqC%  
同埋佢上埋裝有1萬幾血-v-
發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2011-10-18
托比 o/EN3J  
我而家鄭重同你講 i+/:^tc;  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 U({20  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 H-?wEMi)*u  
而家又開post教壞人 4H7 3a5f  
毫無疑問,你而家同一條LFO大害蟲冇分別 9;Z2.P"w  
請你永久性離開LFO!
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2011-10-18
回 48樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:托比 3pxm0|  
我而家鄭重同你講 M`W%nvEDE  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 ^*;{Uj+O~Y  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 t raJub  
而家又開post教壞人 oo{5 :  
....... (2011-10-18 21:53)  \z}/=Qgc  
]!>ThBMa  
技術區今天人氣真高啊- -
發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2011-10-18
回 48樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:托比 {~*aXu 3  
我而家鄭重同你講 [\o+I:,}wi  
你以前在LFO交易中騙取不少受害人的財產 1v TncU!  
前排係gm卡ac事件中,你既言行同印象令絕大部分玩家不安 uN`{; Av  
而家又開post教壞人 [3a-1,  
....... (2011-10-18 21:53) o0-7#2  
AL.zF\?  
3704 我而家鄭重同你講 @`:n+r5u  
你沒有資格叫我離開~ >3H/~ Y  
myT z  
原因都係個句:自行領悟 ^(ks ^<}  
"7R"(. ~>  
順帶一提~ 你以上講既野我無做過 5YJn<XEc  
1y5]+GU'`  
講完就唔會再講 0NLoqq  
<BIj a  
你個頭腦唔update下的就唔好嘈嘈閉 Vp $]  
$or?7 w>  
我知你好憎我 QN[-XQ>Xt  
)hH9VGZq(  
不過你叫齊全lfo既人嘈我 我都係會照常入vs GyV3]Qqj  
?^i$} .%W  
就算入到場比人掃 又比人話都好 q #f U*  
:$&%Pxm  
我自己無做過 我係不會理的說 $tyF(RybG  
+w Oa  
另外 你針對我d點倒不如你用下腦去搵下邊套裝上到4000防 ,jWMJ0X/N=  
1m血吧 t&UPU&tY  
/#Y)nyE  
當然你做得呢樣野你既風險有一樣 就係你既元力會好少 得返2000幾 M.K-)r,  
. xT8@]  
但琪琪用mp量唔大 大家唔覺 s)$N&0\  
e";r_J3w  
好了放工 我收x了=3= U;n$  
X{rw+!  
@dw daT[2M  
唔出奇 我開d po都係比人炸 純粹娛樂下都無咩所謂~_~
專心工作
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2011-10-18
回 50樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:3704 我而家鄭重同你講 }f)$+mi  
你沒有資格叫我離開~
原因都係個句:自行領悟 "bAkS}(hB(  
....... (2011-10-18 22:19)  43pQFDWa  
Uw^`_\si  
咁老老實實你同人手 1有咩分別 2g1[ E_?  
發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2011-10-18
回 51樓(d523d323) 的帖子
d523d323:咁老老實實你同人手 1有咩分別 ;NH 5 L,  
(2011-10-18 22:23) Twyx(~'&R  
1o)@{x/pd  
有分別 5=tvB,Ux4  
3TqC.S5+  
我係凱旋 F,Q\_H##x4  
佢係健 W)3?T& `  
N&7= hni  
我同佢唔同姓 )z-)S  
zvV<0 Z  
仲有 CI"7* z_  
"OF4#a17  
我同佢打法唔同 !s pp*Q)#\  
:8aa#bA  
我多仇人[無知同思想未成熟(?) 應該吧] Vy0s%k  
M*FUtu  
真正認識我既人真係唔多個 老實講認識我好多年係lfo GZ0? C2\  
5ckL=q"+/  
邊個我就唔提啦  但有幾條友都估到的 p3ox%4  
n 1MZHa,  
至於....3字頭所講既野 1S9(Zn[2,  
@5N^^B  
我老老實實的講 我無做過 1oD,E!+^d  
E8gXa-hv  
唉 點講都無用 佢地仲要咁諗既我都無計 B*btt+6  
_#@n^c  
係無錯 我用琪琪廢 但我鐘意玩琪琪 "MHm9D?5  
Y $hYW  
廢我就唔玩得?? ~$n4Yuu2[  
k8H@0p  
廢都可以玩 我玩呢隻人純實興趣 {Vw+~8  
d4KT wn5g  
同埋我心目中真係鐘意既人物 I Y%M5(&Q  
w>Iw&US  
唔識趣某幾個唔洗針住我廢係度疾我 -SZXUN  
,?k[<C  
我知我廢 我認 wqB{cr}!  
6yk=4l \  
但我廢得黎 我唔會去話人廢 51j5AbFQ"  
LVKvPi  
廢我會自己練好佢 m3W:\LTTp  
>QO^h<.>  
但有某條友話自己勁 我問心 「睇唔出」 )3 #gpM  
+\g/KbV7  
佢就...吾知=3= jGpSECs  
d%_=r." Y  
6" fYSn>  
佢同我唔係住同一間屋 ir/m. ~?  
-F=?M+9[  
仲有... )!.ef6|  
rD=8O#m g  
佢ibbs名我一唔一樣~_~ it]im  
YoyJnl.?u  
我同佢身高唔同 m;-FP 2~  
%B?@le+%  
我鐘意食糖水 ws8@y r<R  
abiZ"?(  
我唔知佢鐘意食乜 'i5 VU4?K  
`)V1GR2 ES  
s}Phw2`1U  
ps:我份人幾記仇的說 !/] F.0  
Py*( %  
M)S(:Il6Xx  
好了 打埋卡淆水=3 /(I V+  
J1OZG6|e  
MmiC%"7wt  
托比奧義@@   淆水大法-3- < kyT{[e+6  
Zjq a n  
3FRz&FS:j  
如果大家唔喜歡的我可以鎖帖 p3>(ZWPNV  
0K/Pth"*  
明天鎖 (:9yeP1  
k(LZ,WSR  
{!!df.h  
!5,>[^y3  
專心工作
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2011-10-18
回 52樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:有分別
我係凱旋 )Ve -)rZ  
佢係健 |-Rg].  
....... (2011-10-18 22:24)  =$bJ`GpJ  
fP 1V1ao  
我又無話要嘈你乜乜77個d PJd7t% m;  
你睇下佢個分析再睇返你講d野 Pd gn 9  
睇下有咩分別
發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2011-10-18
回 53樓(d523d323) 的帖子
d523d323:我又無話要嘈你乜乜77個d 8H2zM IB  
你睇下佢個分析再睇返你講d野 I+JWDYk  
睇下有咩分別 (2011-10-18 22:30)  E lf ' 1  
+IS+!K0?)  
我都廢鬼事睇佢個分析-_-!!! TtZZjeg+V  
Kmy'z  
~\vGwy  
有咩天日傾 你add我先:[email protected] \VY!= 9EV  
b5!\"v4c  
我地離哂題了 !-G'8a|7  
( m V*7Z  
好似得我離- - 4Vv~  
\R"}=7  
我返到屋企應該會上下的 到時再傾吧
專心工作
發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2011-10-18
廢話講完嗎? 你做果 D衰野  你知我知天知地知大家都知 8PN/*Sa  
既然你話冇做到 點解個個走黎去屈你 ? LwPZRE#  
一句 自行領悟 足於 證明 你對教學帖/技術 既意義 不敬 fj 14'T  
為何要我找那套 你所說既裝? ^Rel-=Z$B  
如果因為你呢個 post 教壞D 新 一 代玩家 ,就不太好了 ^{ Kj{M22  
做人有時都要收斂下好既
離線
發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2011-10-18
回 55樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:廢話講完嗎? 你做果 D衰野  你知我知天知地知大家都知 >"OwdAvX  
既然你話冇做到 點解個個走黎去屈你 ? For`rfR  
一句 自行領悟 足於 證明 你對教學帖/技術 既意義 不敬 |E& F e8  
為何要我找那套 你所說既裝? 7@[HRr  
如果因 .. (2011-10-18 22:46)  }Q }&3m~g  
0XkLWl|k  
唉3704 S]Y3nI  
原來我比人咁睇既~_~ TT85 G&#  
多得某人我先睇到某人既真面目 {2A| F{7>  
話佢雙面人定三面人好呢? Vxr_2Kra  
此post已廢~_~
離線〝恩
發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2011-10-18
回 34樓(kenneth6tsac) 的帖子
kenneth6tsac:自行領悟;) (2011-10-18 21:03)  _v[yY3=3  
fGwRv% $^  
你叫人自行領悟咁開post黎做乜? ~BUzyc%  
你做既野永遠帶比人「歡樂」 he vM'"|4  
hJ)\Vo  
昆人都算 =&!L&M<<  
扮QQ掃人都算 )=k8W9i8b  
厚面皮都算 4!q4WQ ;  
唔識樂器又要吹自己識都算 ?cZ#0U  
0 P+B-K>n  
開個post出黎 5W Z9z-6  
果日vs我都見到你係1m血有多+你自己話有4000防 !,SGKLs.m  
問你著咩裝 又話自行領悟 自己都話自己身有屎 Q; V *M  
唔肯話比人知. 咁你開post出黎托? 不如你成個post 只係打呢4隻字---「自行領悟」就收工啦 Fm{/&U^  
I will be a scapegoat if I can.
離線
發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2011-10-18
回 57樓(〝恩) 的帖子
〝恩:你叫人自行領悟咁開post黎做乜? Bd8{25{c  
你做既野永遠帶比人「歡樂」
昆人都算 ^D}]7y|fm  
....... (2011-10-18 23:04)  5n1aRA1  
ZCcKY6b  
讚好 sOf;I]E|  
比個like妳 .{=|N8*py8  
自己又要教人用琪琪 id" -eMwp  
又要吾比人知自己咩裝 7GFE5>H  
gg得啦 佢實系鎖攻防
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2011-10-18
影諗衰我地香港人