切換到寬版
  • 6613閱讀
  • 42回復

[分享]凱 旋琪趣 對戰影片集合帖 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kenneth6tsac

發帖
icash
只看樓主 正序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2011-10-17
看到題目都知道咩事了吧-3- 去片 28=L9q   
17-10-2011 t2#zQ[~X!  
與 o0新手x撒卡0o vs實錄 apd"p{  
=(W l'iG   
與 炎黃乂霸王拳vs實錄 (q g~l@rf  
:B1a2Y^"  
與守護靈vs實錄 S<nbNSu6+  
2條評分icash+25威望+5
dwchan 威望 +5 GD 2011-10-17
dwchan icash +25 GD 2011-10-17
專心工作
離線kenneth6tsac
發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2011-10-26
回 41樓(健) 的帖子
:623妳緊系cut相擺埋1齊嫁啦 8!VF b+  
廢事比人話妳9up啦系咪先
家陣托比水已潛xx( (2011-10-25 07:25)  "i/3m'<2  
S[L2vM)  
我沒潛水 只是轉了遊戲;) d&5GkD.P  
B)L;ja  
加上這論壇沒什麼值得留的地方~ 3:G94cp5  
u@$pOLI  
嘛~~我的琪琪論 你想點諗就點諗 W5a>6u=g,  
TM?7F2  
專心工作
離線
發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2011-10-25
回 39樓(623) 的帖子
623:文威,睇你對我簽名都係冇解釋嫁啦 [表情] (2011-10-24 01:27)  |`yzH$,F  
mQ]wLPP{1  
623妳緊系cut相擺埋1齊嫁啦 Q8 r 7  
廢事比人話妳9up啦系咪先 58 Rmq/6s  
W9ewj:4\0  
家陣托比水已潛xx(
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2011-10-24
回 39樓(623) 的帖子
623:文威,睇你對我簽名都係冇解釋嫁啦 [表情] (2011-10-24 01:27)  -\`n{$OR  
Y+#e| x  
其實佢可能係5000防 @@
離線623
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2011-10-24
文威,睇你對我簽名都係冇解釋嫁啦
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2011-10-21
250lv and 四千防 L]kSj$A  
都唔知你有冇改埋攻 ,jbj-b(  
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2011-10-21
回 28樓(freeze3704) 的帖子
freeze3704:可惜我們中他的伏既同時托比中了我們既伏369 $=TFTS O  
我們既目的就係入黎呃post369 (2011-10-21 16:27)  GTNN4  
nv*q N\i'  
good~~最終目的成立xd
離線
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2011-10-21
回 35樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:我威=不嬲 (2011-10-21 19:34)  6x^#|;e>lI  
ly7\H3  
訓醒未 我話托比
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2011-10-21
回 34樓(健) 的帖子
:@csad吾知乜野 T2<?4^xN  
突顯自己威過李文威&扯開話題 :p tPBr{  
依句答妳 (2011-10-21 19:30)  _y*@Hj  
@iwVU]j  
我威=不嬲
離線
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2011-10-21
回 33樓(csdd8899) 的帖子
csdd8899:你話緊我? (2011-10-21 19:19)  ;e Iqxe>  
Q+@/.qJ  
@csad吾知乜野 [A~n=m5H  
突顯自己威過李文威&扯開話題 :p
k{\wjaf)  
依句答妳
離線csdd8899

發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2011-10-21
回 29樓(健) 的帖子
:我敢用外掛我敢認囉最少 pW4O[v`  
@csad吾知乜野 ?,XrZRF  
突顯自己威過李文威&扯開話題 :p (2011-10-21 16:43)  m8}c(GwcP  
8O^<#lh  
你話緊我?
離線
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2011-10-21
回 31樓(七星會員) 的帖子
七星會員:我覺得誇大歲數無非都係想係眾人面前做成一種我大過你, 人生閱歷、經驗豐富過你既假象, >mAi/TZC  
佢咁樣可能覺得說話起上黎夠權威性, 說服力; 人人都會聽佢講... PAD&sTjE*  
佢係出面d forum 咁樣既說話方式或者呃 .. (2011-10-21 18:01)  ,DL%oQR  
Cl>|*h+m  
中point yaya qtR/K=^i  
比個5我
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2011-10-21
回 30樓(jamespuilam) 的帖子
jamespuilam:講真一句,托比你有覺得你做d行為有時毫無意義嗎?
姐係咁,你強調自己好記仇,通街咁唱,係咪想人怕你,係咪想通過恐嚇黎悍衛自己微不足道o既尊嚴?
又不斷咁誇大自己歲數, frRO?  
....... (2011-10-21 17:13)  Ba}<X;B}  
.+A2\F.^  
我覺得誇大歲數無非都係想係眾人面前做成一種我大過你, 人生閱歷、經驗豐富過你既假象, d 3;Sy`.  
佢咁樣可能覺得說話起上黎夠權威性, 說服力; 人人都會聽佢講... -|2k$W  
佢係出面d forum 咁樣既說話方式或者呃得吓人, 6f*QUw~  
但係係呢度大家都好清楚佢咩料, F\2<q$Zn+  
所以點扮都無用
離線jamespuilam
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2011-10-21
講真一句,托比你有覺得你做d行為有時毫無意義嗎? rVM?[_'O  
Ex+E66bE  
姐係咁,你強調自己好記仇,通街咁唱,係咪想人怕你,係咪想通過恐嚇黎悍衛自己微不足道o既尊嚴? EkpM'j=  
KY+BXGW*  
又不斷咁誇大自己歲數, a}g <<{  
24I\smO  
係咪想人地覺得你成熟d? Utj4f-M  
E?(:9#02  
之前又話自己係警察又話自己黑社會,好明顯係唔想人地小看你,想要威,想要勁 ~m3Tq.sYrY  
6KE?@3;Om  
你所做o既一切都自不過係自慰,我只可以用一個字黎形容 gxc8O).5vY  
lho0Xy gn  
pathetic
http://bbs.games-bbs.com/read.php?tid=14546
超級無敵十分急收破空拳,十字旋風拳
離線
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2011-10-21
我敢用外掛我敢認囉最少 %9OVw #P  
@csad吾知乜野 x"~gulcz  
突顯自己威過李文威&扯開話題 :p
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2011-10-21
回 26樓(無神論乂) 的帖子
無神論乂:唉~~大家成年人同一個思想同心智都未成熟的細路鬥咀何必呢? uF\ ;m.  
佢做咁多野目的就係要你地有反應.反應大囉佢未計續囉~~ /-Y.A<ieN8  
中曬佢計啦,叻仔~我就唔信冇人理佢會計續玩落去囉 g]9A?#GyE  
 (2011-10-21 13:02)  ;uaZp.<um&  
MX s]3M  
可惜我們中他的伏既同時托比中了我們既伏369 &d=ZCaP  
我們既目的就係入黎呃post369
離線小雪~☆

發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2011-10-21
估唔到琪琪都可以咁勁... c}mWAZ=wF  
實在...實在太可怕了:x
ほむらさゃん... ごめんね...
わたし魔法少女になる...
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2011-10-21
唉~~大家成年人同一個思想同心智都未成熟的細路鬥咀何必呢? 2py [P  
佢做咁多野目的就係要你地有反應.反應大囉佢未計續囉~~ nE=,=K~  
中曬佢計啦,叻仔~我就唔信冇人理佢會計續玩落去囉 A;gU@8m  
離線acz

發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2011-10-21
火星人R.I.P
神のご加護を貴方に…

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2011-10-21
回 18樓(無神論乂) 的帖子
無神論乂:老實講個公道說話啦 托比係用BUG~~又如何姐? vY!'@W  
不見得你地有資格話佢~~同樣有用就係用.用BUG冇分等級的 h Nx#x  
用BUG掃小白叫冇用?BUG招升神點VS叫有用? 1s 6L]&B  
大個他啦不要天真啦~~ XxLauJP K  
....... (2011-10-20 22:48)  Y|~+bK a  
;- 6   
我地係用BUG~~又如何姐? kn&>4/')  
][1 iKT  
但係而家有人係咁講到自己有幾勁 <CGABlZ  
但係又唔認其實係開外掛搞成咁既 n>W*y|UJ  
正係睇佢一眼就已經知其實佢開外掛 0{qe1pb w  
Q|(G -  
個個人都睇得出 Cnv?0to2l  
但係又要面皮厚唔認 ]? % *3I  
認左佢有乜野?學你話、用BUG~~又如何姐?而家大把人都用添啦 f7?IXDQ>!  
但係佢明明用又而家係到唔認話佢隻琪琪4000防冇開外掛 D2]i*gs  
又話點點點、講既野已經睇得穿d破綻 SYwB #|  
面皮咁厚又唔認 3NSX(gC%  
先係我地唔鋸佢既重點 "I0F"nQ  
q6EZ?bo{  
再者 THY=8&x)  
佢得罪既人大把 Eal*){"<,?  
你火星黎? 4KB>O)YNg'  
E-Y4TBZ*  
Pzte!]B  
請多都覺自己廢話~~
UZx8ozv'  
Haters發現
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8