切換到寬版
  • 10071閱讀
  • 79回復

宇宙鐵甲超級無敵歡樂天地暨熱烈歡迎牙宇回歸ibbs吹水區 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 40樓  發表於: 2012-06-04
回 @@俠俠@@ 的帖子
[url=http://ibbs.hk/u.php?username=@@俠俠  @@]@@俠俠  @@[/url]:keep going!!
ibbs又有番種小學雞feel!!!
老老實實
係機鋪見人10000粒星
其實為咩??
....... (2012-06-04 21:12) 

唔識開口傾計,因為以前男仔一班,女仔一班出街,永遠無男女一大班一齊出,但我要重新一點,同男仔絕對開到話題,對住女仔真係唔知點開話題
至於讀唔上,因為炒科

自己頂唔順,好簡單咁講,無信心
本帖提到的人: @俠俠
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 41樓  發表於: 2012-06-04
[url=http://ibbs.hk/u.php?username=@@俠俠  @@]@@俠俠  @@[/url]:keep going!!
ibbs又有番種小學雞feel!!!
老老實實
係機鋪見人10000粒星
其實為咩??
....... (2012-06-04 21:12) 

某宇頭:睇到最尾過句之前我仲意為你話緊我lol
迷:可能真你話緊你呢,你咪又係三失

不過呢個post應該冇人可以想像到我讀al讀到成塊面生菁苔個樣

你張SD card想
[
塊面d菁苔未洗得甩哂咁姐住先lo
你想睇我真樣可以上facebook架
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 42樓  發表於: 2012-06-04
回 牙宇 的帖子
牙宇:某宇頭:睇到最尾過句之前我仲意為你話緊我lol
迷:可能真你話緊你呢,你咪又係三失
....... (2012-06-04 23:04) 

我係最灰果個,無信心 由細到大都係
離線牙宇

發帖
icash
只看該作者 43樓  發表於: 2012-06-04
回 火仔 的帖子
火仔:我係最灰果個,無信心 由細到大都係
 (2012-06-04 23:07) 

咁你要改下喇
有心唔怕遲

首先汁好個look
跟住搵個high dip讀
唔會有讀唔上,只有未讀得上架姐

一係就早少少出黎做野
頭三年係難挨d
過左三年冇咩人理你學歷出身
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 44樓  發表於: 2012-06-04
回 牙宇 的帖子
牙宇:咁你要改下喇
有心唔怕遲
首先汁好個look
....... (2012-06-04 23:10) 

頭髮我就有要求,留長/剪斜音(因為剪左出泥有人話我個look唔錯)
之後既係加下就做緊上班族,希望係過左試用先,請唔請都過左先

學歷方面我係想考多少少証書,日文係一直都想考,想拿一級,因為都算係外語,但係讀唔讀番就要諗諗,可能如果自己有機會味番去以前果到,比番少少錢讀番肥過果科,拿番証書

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 45樓  發表於: 2012-06-05
回 牙宇 的帖子
牙宇:[
塊面d菁苔未洗得甩哂咁姐住先lo
你想睇我真樣可以上facebook架 (2012-06-04 23:04) 

點會呢
牙宇:

咁你要改下喇
有心唔怕遲

首先汁好個look
.......

江湖傳聞火仔係MR黎
所以唔能夠正常讀書有機會的
敗者無一死 將來富如山
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 46樓  發表於: 2012-06-05
回 saizen 的帖子
saizen:江湖傳聞火仔係MR黎[表情]
所以唔能夠正常讀書有機會[表情]
 (2012-06-05 07:23) 

求MR全寫
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 47樓  發表於: 2012-06-05
回 dwchan 的帖子
dwchan:求MR全寫 (2012-06-05 08:47) 

Mental Retardation
做義工叫慣了縮寫
敗者無一死 將來富如山
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 48樓  發表於: 2012-06-05
火仔你仲係咪肥仔一名?
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 49樓  發表於: 2012-06-05
[url=http://ibbs.hk/u.php?username=@@俠俠  @@]@@俠俠  @@[/url]:火仔你仲係咪肥仔一名? (2012-06-05 16:06) 

我不留都係肥仔泥架啦,不過成日比人話我無以前肥咁解姐。

叫我肥仔有咩所謂,我都無所謂,好似某條友咁呀,一開個賤口就話人係毒_,之後人地講親咩野都話好好笑呀好想笑,果d人最黑我憎,好似之前咁,又唔係同佢講野,又要插把咀入泥,挑起人地把火啦就話叫人睇版規,自己成日講咁鬼死多廢話都可以無人理,我就真係接受唔到囉!
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 50樓  發表於: 2012-06-05
saizen:江湖傳聞火仔係MR黎[表情]
所以唔能夠正常讀書有機會的[表情] (2012-06-05 07:23)

我唔知咩叫mr旺,我讀唔上係炒左科主科,要求我比錢留一年讀果一科先比讀落去,咁樣係人都唔讀,如果讀到我仲洗做野呀,哂果幾千蚊讀一科,咁不如做野好過啦,咁夠有江湖傳閒話你以前利用呃post,洗版泥儲威望,跟住仲做賣版主,到左加下都不停咁挑釁罵戰,但無人理無人扣分。
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 51樓  發表於: 2012-06-05
回 火仔 的帖子
火仔:
我唔知咩叫mr旺,我讀唔上係炒左科主科,要求我比錢留一年讀果一科先比讀落去,咁樣係人都唔讀,如果讀到我仲洗做野呀,咁夠有江湖傳閒話你以前利用呃post,洗版泥儲威望,跟住仲做賣版主

炒左科都可能因為呢個原因
p.s. dw被人無視左
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 52樓  發表於: 2012-06-05
saizen:炒左科都可能因為呢個原因
p.s. dw被人無視左[表情] (2012-06-05 20:10)

,d咩q野學習獎,準時獎我最起碼拿到2張3張,又無走堂又無上堂唔聽書,就係比個英文錄影試玩死(佔平衡分係40,如果肥E個考試間接令英文會話E科肥佬)就係因為肥英文會話所以要哂錢我留一年,其他都無事,咁樣就叫MR,你無能野嗎?
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 53樓  發表於: 2012-06-05
回 火仔 的帖子
火仔:
,d咩q野學習獎,準時獎我最起碼拿到2張3張,又無走堂又無上堂唔聽書,就係比個英文錄影試玩死(佔平衡分係40,如果肥E個考試間接令英文會話E科肥佬)就係因為肥英文會話所以要哂錢我留一年,其他都無事,咁樣就叫MR,你無能野嗎?

江湖傳聞
btw都係係某m群聽回來的
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 54樓  發表於: 2012-06-05
saizen:江湖傳聞[表情]
btw都係係某m群聽回來的[表情] (2012-06-05 20:26) 

好笑啦,咁d人叫你去跳樓咁你又唔去跳樓,不過你真係掛左既話,我味送個牌比你囉,一係死有如古一係死不足色,你是旦要個
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 55樓  發表於: 2012-06-05
回 火仔 的帖子
火仔:
好笑啦,咁d人叫你去跳樓咁你又唔去跳樓,不過你真係掛左既話,我味送個牌比你囉,一係死有如古一係死不足色,你是旦要個

Final Fantasy
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 56樓  發表於: 2012-06-05
saizen:Final Fantasy[表情] (2012-06-05 20:39)

e家真係到我講,真係好好笑! 低能當有趣,人講咩你信咩,咁d人叫你去跳樓,跳左會有錢收,你信唔信呀?
有就有不過係音屍紙,岩你啦閻王銀行一億元,燒比你又點話姐
離線saizen

發帖
icash
只看該作者 57樓  發表於: 2012-06-05
回 火仔 的帖子
火仔:
e家真係到我講,真係好好笑! 低能當有趣,人講咩你信咩,咁d人叫你去跳樓,跳左會有錢收,你信唔信呀?
有就有不過係音屍紙,岩你啦閻王銀行一億元,燒比你又點話姐

你要承認自己係智障我都冇計
江湖傳聞係咪真我點知
敗者無一死 將來富如山
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 58樓  發表於: 2012-06-05
saizen:你要承認自己係智障我都冇計[图片]
江湖傳聞係咪真我點知[图片] (2012-06-05 21:16)

我話你係未真係咁白痴,人地講咩你信咩,仲有你話你唔知既只係聽番泥既,咁你又講,ed味衰白痴衰低能囉,輕易信人,你夠有大把傳閒,話你呃post呃到上去做版主又有,話你洗版為左儲威望又有,有d仲話你岩岩入泥果事好似個小學雞咁狂回賣d無意義文章,我聽完又點姐,得淡笑囉,唔通拿泥告你?,又無搞到我,告你把屁,你怪味怪你自己衰onj,亂信人講既野,最後仲要比人罵番你轉頭囉

p.s我都知離左題架啦,預就預左比人扣分,只係想罵d低能仔亂信人講野,因住雷死你!

離線saizen

發帖
icash
只看該作者 59樓  發表於: 2012-06-05
回 火仔 的帖子
火仔:
我無講過我認囉,我話你係未真係咁白痴,人地講咩你信咩,仲有你話你唔知既只係聽番泥既,咁你又講[表情],ed味衰白痴衰低能囉,輕易信人,你夠有大把傳閒,話你呃post呃到上去做版主又有,話你洗版為左儲威望又有,有d仲話你岩岩入泥果事好似個小學雞咁狂回賣d無意義文章,我聽完又點姐,得淡笑囉,唔通拿泥告你?[表情],又無搞到我,告你把屁,你怪味怪你自己衰onj,亂信人講既野,最後仲要比人罵番你轉頭囉
p.s我都知離左題架啦,預就預左比人扣分,只係想罵d低能仔亂信人講野,因住雷死你!

連傳聞係咩都未清楚
敗者無一死 將來富如山
快速回復
限100 字節

上一個 下一個