切換到寬版
  • 8735閱讀
  • 80回復

新版本7 8 9 號箱公告…我笑左 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線neilng7200
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2012-08-12
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:五主奧義好似比較弱化咁
全部都係亂舞技= = (2012-08-12 09:04)

五主所謂ga奧義其實只係開頭用普攻ga加速版捉人,之後就將8招技弱化敢全部出一次
但係自己手動將出奧義ga過程全部出一次攻擊力重勁過出奧義,
重點係全部出一次之後mp重有3/4-2/4=.=
所以五主招奧義都係只個名 囧

係故事模式完全無用處,係vs如果對手多HP,就算打得中,都係秒唔到人
同why五主捉人要用普攻捉=.=要打中人難上加難
so五主出奧義ga目的其實唔係打人用,係格招用 囧
目前有玩的遊戲:
LFO , ELSWORD
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2012-08-12
回 neilng7200 的帖子
neilng7200:五主所謂ga奧義其實只係開頭用普攻ga加速版捉人,之後就將8招技弱化敢全部出一次
但係自己手動將出奧義ga過程全部出一次攻擊力重勁過出奧義,
重點係全部出一次之後mp重有3/4-2/4=.=
所以五主招奧 .. (2012-08-12 16:17)

但其實佢地OE既攻擊力全中既話同其他大部分既OE比都只係弱DD

離線neilng7200
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2012-08-12
回 lfoqazwsx 的帖子
lfoqazwsx:但其實佢地OE既攻擊力全中既話同其他大部分既OE比都只係弱DD[表情]
(2012-08-12 16:32)

可能我成日將龍翼招猛虎無影當做正常奧義應有的攻擊力,
所以先會有覺得五主奧義特別廢ga錯覺啦-.-
不過最無創意ga奧義都係五主了
身為五主,招奧義竟然平凡到唔可以再平凡,完全無特別之處
目前有玩的遊戲:
LFO , ELSWORD
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2012-08-12
看來只有7,8,9多閃卡.....
離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2012-08-12
其實天尊都唔好得幾多...基本都係召7聖尊出尼打人...打多4條天之怒,天羅地網(咁上下)
認真地尊果招oe真係-.-
打落地,,,召件怪出尼打一拳,用打鎖住,爆
真係唔知講咩好-.-
至於其他...我都伙覺得有咁求奇得咁求奇
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2012-08-12
回 lfoqazwsx 的帖子
lfoqazwsx:但其實佢地OE既攻擊力全中既話同其他大部分既OE比都只係弱DD[表情]
 (2012-08-12 16:32) 

迪云奧義扣人1/2血左右+_+
離線
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2012-08-12
5主oe
對住基攻防高過自己既人=RJJ
迪雲個招仲kai 鎖都鎖吾到

離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2012-08-12
回 健 的帖子
:
5主oe

聽日都合ser,臺佬又要sm...btw...等食花生,睇下有冇人掃ser
離線
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2012-08-13
回 吉串袋子 的帖子
吉串袋子:聽日都合ser,臺佬又要sm...btw...等食花生,睇下有冇人掃ser
 (2012-08-12 23:40) 

@#$%^&*&*^%$#@$%^
我吾記得左點掃
離線強人-ex
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2012-08-13
回 健 的帖子
:5主oe
 (2012-08-12 23:16) 

應該係除左米兒, 4個都鎖唔倒
其實唔只奧義
普通招一樣
離線lfoqazwsx
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2012-08-14
回 neilng7200 的帖子
neilng7200:可能我成日將龍翼招猛虎無影當做正常奧義應有的攻擊力,
所以先會有覺得五主奧義特別廢ga錯覺啦-.-
不過最無創意ga奧義都係五主了[表情]
身為五主,招奧義竟然平凡到唔可以再平凡,完全無特別之 .. (2012-08-12 16:41) 

試完...唔好意思..原來5主奧義既攻擊力係廢其他OE好多....最少有兩倍=.=
離線
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2012-08-14
如果故事5主1轉出奧義打邪鬼會點 笑死
離線acz

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2012-08-14
唔係五主奧義廢、係其他奧義太勁(米兒奧義都係)。
Vs一下秒一萬血根本已經唔叫做Vs,風尊龜牆等奧義、暈人奧義之類。
要用奧義屈一大堆方法、老老實實要中奧義根本唔需要任何技術、龜就可以了。
神のご加護を貴方に…

離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2012-08-15
五主奧義D男主如果U1係重整會好d
始終作為主角奧義真係太過單調,幾招必殺加埋就等於奧義....
係亂舞技都唔緊要!但係比起其他人真係普通左D
離線acz

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2012-08-18
我想講既係、你地係屈奧義?定係Vs?
三千~五千血、五主奧義平均扣三千~五千血、現在平均玩家一萬左右。
奧義係一個機會反敗為勝、但並不是萬能、五主奧義(米兒除外)需要一定的技術才能打中。
但其他奧義呢?即使你有十成血在手、對手連十分一血也不夠亦可以一擊秒殺、這不叫屈難道又叫技術了?
神のご加護を貴方に…

離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2012-08-19
樓上一講龍翼...我都想佢比返隻龍翼我呀
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2012-08-19
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:五主奧義D男主如果U1係重整會好d
始終作為主角奧義真係太過單調,幾招必殺加埋就等於奧義....
係亂舞技都唔緊要!但係比起其他人真係普通左D (2012-08-15 10:40) 

我覺得佢地四個既奧義重新設計就岩架啦
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2012-08-20
我好似听見有人想叫我重整奧義(拖死
大量低價回收各代LFO閃卡
離線
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2012-08-20
話說我小丹oe系牆角到昇天>奧義
100%中
離線acz

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2012-08-21
回 健 的帖子
:話說我小丹oe系牆角到昇天>奧義
100%中[表情] [表情] [表情]
 (2012-08-20 19:43) 

係實走到=_=
神のご加護を貴方に…

快速回復
限100 字節

上一個 下一個