切換到寬版
  • 29465閱讀
  • 266回復

參考用禁招表 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 80樓  發表於: 2012-08-25
回 leonpak 的帖子
leonpak:唉…甘vs都好冇癮者,左又禁d右又禁d,好鬼煩lol
老實講我覺得禁招只適用於人物和等級懸殊,
例如一隻300lv 迪格同120  lv 茱迪打, 甘隻迪格就梗系要禁少少招la
但如果兩隻人lv 差5 多, 而角又 .. (2012-08-24 23:26) 

禁招係可以令到全部角色都達到大概同一水平戰鬥力

A同B角差唔多 A同C又差唔多 B同C又差唔多

如果照你咁講
下下次次vs打唔同人又要唔知點樣先平衡到角色招式既差異
咁倒不如一次過全部搞晒啦

再講
大家係到屈黎屈去有乜好玩?
咁不如你自己開場係到屈com機啦

你估隻隻都可以人地屈你果陣你屈返人呀?
你開隻judi我開隻少迪拉你龍皇你黎同我鬥屈呀
人地渣住枝槍係咁射你,係HK你點搵枝槍又射返人呀?

你地咁鐘意屈人機咁鐘意自爽又唔理人地爽唔爽既
你地個個開自閉場摺埋一邊打com啦
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 81樓  發表於: 2012-08-25
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:禁招係可以令到全部角色都達到大概同一水平戰鬥力
....... (2012-08-25 00:46) 

我覺得你d禁招合理d

星奇個d可唔可以再講下??

唔係幾睇得明
離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 82樓  發表於: 2012-08-25
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:禁招係可以令到全部角色都達到大概同一水平戰鬥力
....... (2012-08-25 00:46) 

邊有招真係屈到 可以大概 仲要同一水平戰鬥力牙,lv 差太遠,你狂出禁招米又扣得少少.,vs 仲睇埋技術同經驗. 龍王都己經廢左好多la,如果你差到龍王hi hi 你都扣勁多,甘我無語囉.
就算係琪琪,異左都好勁,但你硬要玩judi都可以用崩山打埋身再連.
邊有角色冇得屈招,真系有既你地就5會話d台人個個都屈招la
除非5齊招la.
我以前都憎屈招,仲記得以前狂輸俾 邪怒同龍王,我以前仲要未齊招tim
所以冇得屈招係你自己問題,用廢角都系你既選擇
一個用廢角弱招旣人要同人講技術,又要禁人招,輸左又要嘈
你就真系要自己開com,同d com 打技術啦
我vs 又要顧你爽,又要顧我爽,仲要禁埋招,仲要贏,相信只有lfo 之神先可以打赢你.
你打法不如屈招,就5好賴人5該
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 83樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:邊有招真係屈到 可以大概 仲要同一水平戰鬥力牙,lv 差太遠,你狂出禁招米又扣得少少.,vs 仲睇埋技術同經驗. 龍王都己經廢左好多la,如果你差到龍王hi hi 你都扣勁多,甘我無語囉.
就算係琪琪,異 .. (2012-08-25 09:18) 

左右屈龍王已經屈死冇遠攻的人lo:(
咁係咪以後冇遠攻的都唔好vs?
離線acz

發帖
icash
只看該作者 84樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:唉…甘vs都好冇癮者,左又禁d右又禁d,好鬼煩lol
老實講我覺得禁招只適用於人物和等級懸殊,
例如一隻300lv 迪格同120  lv 茱迪打, 甘隻迪格就梗系要禁少少招la
但如果兩隻人lv 差5 多, 而角又 .. (2012-08-24 23:26)

老老實實,我真係開隻茱迪做抵左迪倫喎369
話說@@俠俠@@
如果你想問星仔的話,我建議你直接黎搵我打場Vs會比較快。

神のご加護を貴方に…

離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 85樓  發表於: 2012-08-25
回 tommywu 的帖子
tommywu:左右屈龍王已經屈死冇遠攻的人lo:(
咁係咪以後冇遠攻的都唔好vs? (2012-08-25 10:09) 

有人得
你自己鑽研下
離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 86樓  發表於: 2012-08-25
回 acz 的帖子
acz:老老實實,我真係開隻茱迪做抵左迪倫喎369
話說@@俠  @@
如果你想問星仔的話,我建議你直接黎搵我打場Vs會比較快。
 (2012-08-25 10:28) 

甘你應該回bk 卓男
示範比佢睇
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 87樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:甘你應該回bk 卓男
示範比佢睇 (2012-08-25 10:57)

傻仔

我同acz打vs果陣你都唔知係邊到啦
但係我想話你

你快d搵麥玲玲擺個陣啦

你估我同acz係到同d台狗嘈講佢地屈招
我地自己打vs會係玩屈招咩?
擺個柒少陣啦你
我真係走去拉acz龍皇,我就同佢嘈左十九世啦
柒少陣

冇遠攻既人唔埋身=屈唔到
有遠攻既人打佢地我正係屈遠攻左右拉登都磨得死你啦
得個講唔識show
咁巴閉你開場開隻星仔一係judi一係是但一隻冇遠攻招同我迪倫打啦
講到自己咁巴閉

我顧人爽顧自己爽有禁招取得平衡 起碼我係有諗到雙方既感受
起碼大家都開心
唔似得你地呢d下下屈死人地都唔知有乜好玩正係自私西既人啦
1條評分威望-7
暴走疾風 威望 -7 人身攻擊 2012-08-25
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 88樓  發表於: 2012-08-25
回 @@俠俠@@ 的帖子
[url=http://ibbs.hk/u.php?username=@@俠俠  @@]@@俠俠  @@[/url]:我覺得你d禁招合理d
星奇個d可唔可以再講下??
....... (2012-08-25 04:45)

hi我連回

星仔無影破空既連技我真係見d小白出得太多

成炸垃圾正係識

腳位無影神推
推到打中你之後就會
1)無影 > 破空腿 > 粉身 >拳風
2)無影 > 粉身 > 十字
3) 無影 > 破空 > 拳風
4)無影 > 破空 > 十字
5)無影 > 粉身 > 拳風

p.s 拳風同旋風炮拳可交換

我都唔識list晒出黎
真係次次連你包你萬一血都冇左1/4血

加上無影正面格招力強
出招收招又快
你唔禁無影我覺得你都唔該唔好神屈 同膠連

至於神手用我只係參考左acz用星仔
事實上佢真係靠 破空腿同旋風砲拳夠做唔少角 <當然梗係以果條友唔出禁招唔屈招有技術咁打
本帖提到的人: @俠俠
離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 89樓  發表於: 2012-08-25
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:傻仔
我同acz打vs果陣你都唔知係邊到啦
但係我想話你
....... (2012-08-25 11:04) 

甘你又話茱迪5夠迪倫屈?
你應該擺97少陣
離線acz

發帖
icash
只看該作者 90樓  發表於: 2012-08-25
係呀、我連崩山未出。
唔知閣下想點樣屈乜野招呢?_?
自己技術唔夠就係屈招、仲要話角色問題?_?
我茱迪打羸迪倫只係證明左你廢話比任何野都廢Only
人物和等級懸殊?_?
你搞笑呀?_?
我茱迪150Lv咪又係去打隻二百幾Lv迪倫
你人物同等級懸殊廢架?_?
我又羸到?_?
既然被屈死,就乖乖認技術不如人
閣下既然識得用個屈字、點解後面又會出現技術既?_?
你又搞笑呀?_?

神のご加護を貴方に…

離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 91樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:甘你又話茱迪5夠迪倫屈?
你應該擺97少陣 (2012-08-25 11:12) 

你d閱讀理解拎0分嫁?

我同acz隻judi打係以技術型去打
唔係屈招嫁
唔屈招大家實力平衡我同佢55勝數

我係要屈龍皇既
佢小左我好耐啦
事關根本佢冇遠攻埋唔到身唔夠我屈

柒少陣啦唔該
離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 92樓  發表於: 2012-08-25
回 acz 的帖子
acz:係呀、我連崩山未出。
唔知閣下想點樣屈乜野招呢?_?
自己技術唔夠就係屈招、仲要話角色問題?_?
我茱迪打羸迪倫只係證明左你廢話比任何野都廢Only
人物和等級懸殊?_?
....... (2012-08-25 11:13) 

完全5明 你贏倒係因為人地冇屈招?
我仲有話vs除左人物,仲有經驗同技術
我系話:你地成日話人地出禁招,問題其實係你地隻角差,又或者技術差
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 93樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:完全5明 你贏倒係因為人地冇屈招?
我系話:你地成日話人地出禁招,問題其實係你地隻角差,又或者技術差 (2012-08-25 11:23) 

就係因為有d角差先要有禁招平衡你識唔識嫁

我同acz打vs係打技術唔係打屈技嫁
問你中文老師俾多幾份reading卷你做啦

唔好講我知 角差 =唔好用 呢d咁智障既野出黎
離線acz

發帖
icash
只看該作者 94樓  發表於: 2012-08-25
完全笑烏
從頭到尾我同老斬Vs不嬲都係技術銀
唔知幾時邊度會飛出黎羸左係因為人地冇屈招
其實你訓醒未姐?_?
神のご加護を貴方に…

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 95樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:
完全5明 你贏倒係因為人地冇屈招?
我系話:你地成日話人地出禁招,問題其實係你地隻角差,又或者技術差

我超你..你識咩技術人地800攻防屈贏人地1000攻防~~
威過托柒哥
離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 96樓  發表於: 2012-08-25
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:hi我連回
星仔無影破空既連技我真係見d小白出得太多
....... (2012-08-25 11:11) 

仲有, 乜野叫你爽我爽...
而家打vs , 拳腳無眼, 你估x爱牙?
vs 本來就只有技術交流.
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 97樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:仲有, 乜野叫你爽我爽...
而家打vs , 拳腳無眼, 你估x爱牙?
vs 本來就只有技術交流.
(2012-08-25 11:33)

我唔覺得屈都有技術

你話技術交流
拳腳無眼
但係唔代表大家係同一公平環境下vs

打boxing大家都係咁既裝備
技術上有唔同
如果我係拳套加幾舊鐵
一係渣住摺椅打boxing
邊個能力上屈d呀?
大家乜都一樣,除左雙方技術唔同
咁打boxing既雙方先會輸得心服口服

技術交流都要係公平環境之下進行啦
唔禁招 = 冇公平環保 = 根本唔算得上係交流

你個腦係咪未活化呀?

離線leonpak
發帖
icash
只看該作者 98樓  發表於: 2012-08-25
回 bk的卓男 的帖子
bk的卓男:就係因為有d角差先要有禁招平衡你識唔識嫁
我同acz打vs係打技術唔係打屈技嫁
問你中文老師俾多幾份reading卷你做啦
....... (2012-08-25 11:27) 

你5好成曰無啦啦講擺陣又中文
有d角差,就要禁勁角招
5可以技術幫補咩?
如果你真系有技術,角差都可以用得好好
我從未講過角差=吾好用
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 99樓  發表於: 2012-08-25
leonpak:你5好成曰無啦啦講擺陣又中文
有d角差,就要禁勁角招
5可以技術幫補咩?
如果你真系有技術,角差都可以用得好好
....... (2012-08-25 11:43)

咁你講到好似咁易

你搵你所謂既技術開隻冇遠攻既人同我迪倫鬥屈遠攻啦

咁多口水又唔見你做到

技術幫補技術幫補
我屈你冇遠攻你有幾好技術都唔夠我玩啦

大家要係公平環境下vs
只有雙方技術係變數
咁先可以令雙方知道大家既技術水平
先知真正既強弱
你果d所謂技術幫補叫乜
開隻judi屈嬴人地邪鬼
咁係叫你技術高呀? 定係人地技術廢呀?
技術邊個高呀? 點樣交流呀?

仲有
我講兩次擺陣一次中文
咁都叫成日?
咁你不如話你自己成日起床啦
成日刷牙 成日渣筆

快速回復
限100 字節

上一個 下一個