切換到寬版
  • 3732閱讀
  • 16回復

真係超級唔開心:(((( [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線5555886

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2013-02-07
我係2-3年前既玩家,,,咁我最近就玩返LFO啦,,,,睇下發展成點= =''

玩左幾日,,,都好冷清好生外,,,都唔似以前既:(

算,,,,咁我今日終於搵到D 香港既玩家吹下水

咁其實我想放AC既,,,就問下佢有冇興趣!!

之後我講左我有好多人都有招,,,但未必齊曬,,因為好耐冇updata

之後佢就challenge我,,,,,係唔係BUG招嫁!??!?!??!?!?!?!?

心入面好唔開心,,,,,,我以前辛辛苦苦草返黎既招,,,,,竟然比人話bug:(

我丁頁丫......

以前到e家總有D無出過新招既角色

Bat就係一個好好既例子....

我玩到166 lv  1 2轉齊    當我同佢講戈陣,,,,,條友笑我0n狗......仲一口咬定我係bug招T_T

唉....心淡曬......

枉我以前仲花咁多時間精神去草招

地龍劍......超氣功炮.....虎煌霸.....邪怒......呢d可以賣到120ya以上既招....

e家有都比人話bug返黎......仲要量產曬~,~

真係....喊出黎

ps我想問......e家係唔係真係放唔到AC?
離線bk的卓男
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2013-02-07
放到
100蚊樓下?_?
https://www.sendspace.com/file/e4r8v8
離線acz

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2013-02-07
100咁貴=_=
留番黎食餐飯仲好喇_)
神のご加護を貴方に…

離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2013-02-08
20多個AC百幾個角色我有邊個邊招唔係自己入卡~~?
迪倫,吞天,金龍,不死鳳凰,冰火世界!?
一早被你地班外掛扑街打面左N世啦...
我係動漫排幾日通消果時你地未係屋企到笑騎騎等更新囉~~
離線freeze3704
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2013-02-08
只能説今時唔同往曰 樓主不如留番個ac黎打關啦。
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2013-02-08
留番個AC得閒冇野做可以自己單機玩下仲好  
橫掂呢家放AC都唔會有人收
D 人開個新AC再BUG野分分鐘D野都多過我地玩左幾年有多既主AC..
.
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2013-02-09
回 無神論乂 的帖子
無神論乂:20多個AC百幾個角色我有邊個邊招唔係自己入卡~~?
迪倫,吞天,金龍,不死鳳凰,冰火世界!?
一早被你地班外掛扑街打面左N世啦...
我係動漫排幾日通消果時你地未係屋企到笑騎騎等更新囉~~ (2013-02-08 01:23) 

自己入卡自己儲卡買卡e樣野呢,用外掛果d粉腸係永遠唔會明白,就好似年年動漫節都好多人拿著本野周街問人收唔收,有d坐哂係地下睇卡,收卡,講lfo心得,就算比保安趕都無所謂.我前一,二年去,u1有檔,都有人係到收卡買卡,仲有d外掛友當住我地d正常玩家面開ac 300lv,入卡。
仲有一年我記得有位玩得好勁,成日收卡既玩家(唔記得麥水啦,但佢都係有好多人物),係lfo到收到個外掛ac,更係我地面前開,之後引起好多人注意,之後唔記得係dw定唔知邊個去左搵u1 d人泥,比u1d人睇,d人仲要係到話e家搞唔到,要番去先搞,最後番左去都無搞,搞到加下咩都無,為咩呢,一隻經過多年風吹雨打既online game,年年排隊都稱霸,條龍長過game one 加下竟然變成一個空無一人既online GAME,檔口變成買星矢,後面買PCGAME,點解變到咁,就因為你地班死外掛。
(一個巳經離開LFO,轉向PS3既玩家上)
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線hotcat
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2013-02-10
見有d人玩外掛
原因係越一昆錢食水深
其實你唔想比佢昆咪唔好玩囉
打機一早係有錢人既娛樂黎架啦
離線龍翼87
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2013-02-10
回 hotcat 的帖子
hotcat:見有d人玩外掛
原因係越一昆錢食水深
打機一早係有錢人既娛樂黎架啦 (2013-02-10 01:08) 

錯了!話越一昆錢食水深呢D只係借口,唔昆錢一樣會有人玩外掛...
玩果D人唔好自己比借口自己
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2013-02-10
回 龍翼87 的帖子
龍翼87:錯了!話越一昆錢食水深呢D只係借口,唔昆錢一樣會有人玩外掛...
玩果D人唔好自己比借口自己 (2013-02-10 09:19) 

典型一竿子打翻一船人者。
離線tommywu
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2013-02-10
回 hotcat 的帖子
hotcat:見有d人玩外掛
原因係越一昆錢食水深
打機一早係有錢人既娛樂黎架啦 (2013-02-10 01:08) 

玩單機唔洗錢=]
離線acz

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2013-02-11
明顯地唔係話緊我=]
神のご加護を貴方に…

離線std的917
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2013-02-11
bat齊招有幾難
離線myzack
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2013-02-12
我都好耐無玩LFO lu XP
離線
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2013-02-16
為左隻game搞到咁 何必呢
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2013-02-17
唉.....咁留返黎打下關都唔錯既~,~''''
離線wingleong541
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2013-02-19
外掛BUG招BUG人唔係會封AC的咩?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個