切換到寬版
  • 5396閱讀
  • 32回復

無聊禁左去lfo網睇,係咪有新招??? [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線吉串袋子

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2014-07-15
4號寶箱:加入【戰神蚩尤 - 戰神之怒火】、【蚩尤 - 天羅紅蓮滅

5號寶箱:加入【幻塚 - 迷蹤閃裂】、【桐生雪姬 - 林之卷.雪林降生
離線魔法使命
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2014-07-15
幻覺黎嫁炸...
按此進入→LFO資料博物館
為所有lfo玩家回憶而設
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2014-07-16
更新?唔係等死咩?
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2014-07-16
沒有未實裝,抽中了送信去比其他招你
WhatsApp、WeChat:61301310
離線吉串袋子
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2014-07-17
真係以為有更新
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2014-07-17
反而想睇下雪姬招奧義
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2014-07-17
回 d523d323 的帖子
d523d323:反而想睇下雪姬招奧義 (2014-07-17 07:23) 

話說小銀個璇瓏H漫又話再畫又吾更新ZZZZZ
離線d523d323
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2014-07-18
回 dwchan 的帖子
dwchan:話說小銀個璇瓏H漫又話再畫又吾更新ZZZZZ (2014-07-17 17:05) 

你汁手尾囉
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2014-07-18
回 d523d323 的帖子
d523d323:你汁手尾囉[表情] (2014-07-18 05:24) 

不會電繪
離線黑天狗
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2014-07-19
回 dwchan 的帖子
dwchan:不會電繪 (2014-07-18 13:22) 

那手繪。
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2014-07-20
學樓上講.幻覺泥架炸,LFO咁耐都無更新,一味放雙倍經,明眼人都知等汁啦,就連我E個以前係死忠,加下直頭連ONLINE GAME都無玩既打工仔都知
sr超合金勇者王用-空間切裂士巴拉(魂限定)收現錢
另放sic極魂假面騎士劍-帝皇型態70元
放戰奴一套+烏邪人物,霸王地藏龍,鋼鐵護甲
lfo物品只收神通行充值卡(50/100)
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2014-07-26
佢地應該諗緊最後一段故事,
之後就會一路爆D新故事出黎,
到時你地又要買呢招買果招啦~~
唔係點解一路都唔執左lfo佢姐

同埋係故事度屈到所有人都可以學識異轉,
因為有D人無異轉,
就可以賺埋冷角異轉招式D錢
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2014-07-27
回 七星會員 的帖子
七星會員:佢地應該諗緊最後一段故事,
....... (2014-07-26 17:14) 

我唔係太認同佢諗緊故仔,我今日去會展,都見有U1檔,但就照樣買TF同iron man,無u1野買,同賣果個老細(朱生),好似同左唔知邊間公司合作(佢果到有段片,見到佢本人做訪問,雖然好耐之前),整左隻手機game出泥,打算係手機gamee方面發展
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2014-07-28
回 七星會員 的帖子
七星會員:佢地應該諗緊最後一段故事,
....... (2014-07-26 17:14) 

故事一早寫完啦,佢唔整都冇辦法
大量低價回收各代LFO閃卡
離線stamley213
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2014-07-28
親愛的小鬥士們

由於本次推出的寶箱內招式,部分招式尚未實裝,因此無法使用。

在此通知,若您抽中以下招式,請將序號與密碼發送到客服信箱,我們將更換新的招式與附贈人物序號一組作為補償。

「蚩尤-天羅紅蓮滅」→更換「勇心 - 心.滅絕剎動」與「勇心」人物

「幻塚-迷蹤閃裂」→更換「 絕命使-絕命刃」+人物與「絕命使」人物

「桐生雪姬-林之卷.雪林降生」→更換「真.天魔-真.冰火五重天」與「天魔」人物

請注意:

1.抽中的序號與密碼請妥善保管,更換招式並不會核對抽卡的帳號。

2.回收的序號將作廢無法再使用。

3.更換的序號將在三個工作天內回覆信件。
大量低價回收各代LFO閃卡
離線火仔

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2014-07-28
回 stamley213 的帖子
stamley213:親愛的小鬥士們
由於本次推出的寶箱內招式,部分招式尚未實裝,因此無法使用。
....... (2014-07-28 15:08) 

人物加奧義或者人物加異招有q蛋咩,,好心佢真係想有人玩就抓下外掛,更新下故仔(雖然好多人同我一樣就放棄左架啦)
離線無神論乂
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2014-07-30
回 火仔 的帖子
火仔:人物加奧義或者人物加異招有q蛋咩,,好心佢真係想有人玩就抓下外掛,更新下故仔(雖然好多人同我一樣就放棄左架啦) (2014-07-28 23:29) 

佢而家未好似百變恰吉關閉之前咁囉..死唔更新不停出舊野賺到冇得再賺就關SER
離線七星會員
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2014-07-30
回 火仔 的帖子
火仔:
我唔係太認同佢諗緊故仔,我今日去會展,都見有U1檔,但就照樣買TF同iron man,無u1野買,同賣果個老細(朱生),好似同左唔知邊間公司合作(佢果到有段片,見到佢本人做訪問,雖然好耐之前),整左隻手機game出泥,打算係手機gamee方面發展

u1橫掂都係唔執lfo架啦, 又會出新招既...
出埋個故事佢呀嘛~

stamley213:

故事一早寫完啦,佢唔整都冇辦法

最後個結局點樣?
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2014-07-31
回 七星會員 的帖子
七星會員:
最後個結局點樣?

迪雲打敗惱後被惱的種子控制了,在錯亂中殺掉了上千查看的悟地。星仔在大戰後早已筋疲力盡,已無力再阻止暴走的迪雲,元武會死傷慘重,於是就帶著殘部逃往地球。唯獨是小丹不肯跟他走,說什麼一直以來都是跟隨隊長的判斷才可以跨過一個又一個的難關,所以這次也肯定是隊長的正確判斷!而璇瓏由於大哥已死,心靈柱樑早已繫於小丹,最後跟小丹一起離開大家消失於黑暗之中。

十年過去了,元武會已完不比當年了,大魔導士米兒和龍神星仔雖然在大戰中存活了下來,可是卻是無心處理政務,遲遲不能從迪雲的背叛一事解放出來,終日借酒消愁,雙雙攤醉在床上,回望過往歡笑的日子,流淚。
那次戰鬥中,霍雷因為要看家而沒有上場,因而成了唯一一位存活的尊者。
「哥哥們.......溫蒂,為甚麼不帶上我.......」
看著最愛們冰封的遺體,喃喃自語。
「我一定要,一定要,回到我們七個人,一起笑一起哭的日子。」
見元武會高層也是如此,下層更不用說了,貪污,打壓,敲詐。
元武會已變成一個流氓組織了。
有人選擇離開,如陸道和Henry看不下去成為了流浪俠客,繼續行俠仗義。
有人卻選擇回來.............

離線s8908271
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2014-07-31
這個結局會不會悲慘了點?
而且擁有真天魔的菲沙與菲雲也死了!?
快速回復
限100 字節

上一個 下一個