切換到寬版
  • 4323閱讀
  • 30回復

女禍的勇氣暗格解釋,奪取LFO所有故事中得到最大exp的怪(已修正最尾錯圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線danielchanhk

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-11
— 本帖被 chy2003 執行取消精華操作(2008-07-19) —
女禍的勇氣暗格解釋,奪取LFO所有故事中得到最大exp的怪(物件) 1Cw HGO  
$e:bDZ(hjj  
首先,打女禍會見到以下幾個特別鎖匙洞 A_crK`3  
KbMan~Pb6  
<u/(7H   
nO#x "  
?C']R(fQ\  
其實入面都有特別的意義,跟我做就可以親身試下這關最特別的地方 +[}<u--  
k; >Vh'=X  
首先正常打怪la:
a%5/Oc [[  
+ ]iK^y-.r  
lIPz "  
EI496bsRHm  
打到這裡就會有一條綠色的鎖匙,一陣解開特別室有用 [_: GQ  
8RQv  
ZEso2|   
要勝出遊戲就當然要打埋這一格 Hwcmt!y  
[S9"' ^H  
3i~X`@$k>  
殺了一批怪後就有埋條金色鎖匙(贏遊戲用的) U$ ;UW3-  
-b|"%e<'  
R2JPLvs  
好了,拿到綠色鎖匙就當然要回去開頭綠色鎖匙洞的地方la,一齊開始看看特別室吧: ja6V*CWb  
;SX~u*`R  
;=WwJ Np~  
'4CD }  
回到原來開始時的地方,用剛才拿到的綠色鎖匙開了它吧 C[5dhFZ  
^PUB~P/  
}}Z2@}  
入到去打D廢柴冰封人的黃金冰,超廢,但exp都好多下 6"; ITU^v  
J|vg<[  
=.w~qL  
打了幾批後(好似係3批),就會拿番條綠色鎖匙,但唔好以為就咁完,繼續打 $hMD6<e  
P3nBxw"  
?!O4ia3nFk  
照頭先咁講,再打多批(應該只係1批),就會拿到紫色鎖匙了,跟住就:) @8$z2  
可以去最關鍵的特別室了 u60RuP&  
i.\ e/9]f  
iB`EJftI!  
紫色鎖匙洞特別室有兩個,其實大同小異,要入兩個就要玩兩次這關了, Mmg~Fn  
但節省大家時間,我打埋比大家睇
J 5xMA-  
 tq?a3  
先講講第一個紫色洞有甚麼了: 8H|ac[hXK2  
`YqXF=-  
就先講這個吧XDDD nLCaik_,m  
)j\_*SoH  
Ks<[email protected]  
入到去就打怪吧,打了2批後就會見到邪殺將軍同埋一個祭壇的物件 E^$8nqCL:  
=- ,'LOE  
=T\=,B  
等我打爆個祭壇先(好容易爆,我一下霸雷就打爆了) V7.g,  
\0vs93>?  
jAU&h@  
哈哈,個祭壇變了1000元(lfo遊戲中最多的) Y6Ux*vhK  
exp你諗下幾多la,但大家都知la,這樣高lv的東東,越高lv越多exp Cy)N hgz  
最後你殺埋邪殺將軍,就會有一件特別eq出來(要講運氣,唔係跌垃圾eq) $HtGB]  
乜eq? 賣個關子,唔講比大家聽住,自己打la 9Q!Z9n"8~)  
tzv4uD]  
跟住講下第二個紫色洞有甚麼了: Cy *.pzCi  
[P6m8%Y|s  
就先講這個吧XDDD EiG5k.C@  
a=`] L`|N  
FBbaLqgVF{  
入到去就打怪吧,打了2批後就會見到一隻卡比同埋一個祭壇的物件(都話差不多la) ~Z!YB,)bp  
Hp>L}5 y[  
`- (<Q;iO  
哈哈,又一樣,個祭壇變了1000元(lfo遊戲中最多的) E@yo/S  
exp?大家都知la,越高lv越多exp(這個情況下) j=Izwt>   
最後你殺埋卡比,就會有一件特別eq出來,同邪殺將軍唔同的(要講運氣,唔係跌垃圾eq) tP"6H-)X&  
乜eq? 又再賣個關子,唔講比大家聽住,自己打laXDD /V63yzoY  
QZIzddwp  
講解完畢,大家玩得開心D,提前講埋聖誕節快樂la
[ 此貼被danielchanhk在2006-12-12 01:00重新編� ]
1條評分
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-11
博士真係博士 UoKVl-  
研究埋呢d野 8A .7q  
其實我早就留意到不過懶得理
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-11
好好的分析 tx~,7TMS/  
多謝 i?;#Z Nh  
講埋俾我知打死左邪殺將軍有乜eq? s)`(@"{  
密我=]
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-11
引用第2樓andickb1232006-12-11 19:52發表的: 6j XDLI  
博士真係博士 _.Hj:nFHz  
研究埋呢d野 &:&l+  
其實我早就留意到不過懶得理
]v vA]e  
Sx'oa$J  
過獎了 t;6<k7h  
q+9->D(6  
唉,依家除了玩vs外,都無乜好玩了= = BVNJas   
升lv又悶到死= = 6qFzo1LO  
這類東東都變得好玩了="=
離線andickb123
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-11
以家非物理性攻擊打唔到人呀-0-
『元聚』第一章 青年搏擊篇~『迫近』再度火熱連載
元聚
無路可逃的處境下,星奇的一拳會否打破局面
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-11
你真係好好好好好好gin呀
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-12
咁多人看先得幾個回 hRX9Du`$  
(已修正最尾錯圖) S1Y,5,}  
心淡~*
[ 此貼被danielchanhk在2006-12-12 01:00重新編� ]
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-12
Re:女禍的勇氣暗格解釋,奪取LFO所有故事中得到最大exp的怪(已修正最尾錯 ..
介唔介意整埋影片=口="

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2006-12-12
Re:女禍的勇氣暗格解釋,奪取LFO所有故事中得到最大exp的怪(已修正最尾錯 ..
這類東東整影片無意義
離線~{景}~

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2006-12-12
Re:女禍的勇氣暗格解釋
引用第6樓danielchanhk2006-12-12 00:53發表的: Ne|CWUhO  
咁多人看先得幾個回 w,j!%N  
(已修正最尾錯圖) Zj]tiN f\"  
心淡~*
2*w`l|Sx  
好多人都未打到呢關?!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2006-12-12
我知道係乜EQ,係聖域之矛-_-(見到)
離線魚旦二號

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2006-12-12
好似好勁咁...我想問通常打邪殺將軍會有咩物品?同埋最勁係咩物品?
離線~瘋人~

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2006-12-12
紫key係邊得ga...?
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2006-12-12
用綠匙入到去後打番綠匙再打
離線牙笨
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2006-12-12
有咩eq嫁- -我怕攞垃圾...
就讓我,
支配孤獨
吞併寂寞
凌駕黑暗
離線廢人達爾
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2006-12-13
我打爆關算,唔想理,原來咁勁!!
離線撒亞人
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2006-12-18
@@ 4k{xo~+%,  
有咩勁裝汁架?
我要異轉!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2006-12-18
好可能冇勁野
引用第16樓撒亞人2006-12-18 18:19發表的: kbH@h2Ww  
@@ BSr#;;\  
有咩勁裝汁架?
G|t0no\f  
我打佐1000次(誇大)都係廢eq=.=,冇勁野的好可能

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線alanyu2004
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2006-12-24
多謝! good!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2006-12-24
Re:好可能冇勁野
引用第17樓p017hyt2006-12-18 20:00發表的:
我打佐1000次(誇大)都係廢eq=.=,冇勁野的好可能
LU@1Gol  
咩野來先??????? `]l|YQz\  
唔講哂s
vs vs
快速回復
限100 字節

上一個 下一個