切換到寬版
  • 11737閱讀
  • 372回復

pppan店 暗星旋渦[1/8最後更新] 天魔已經全部售罄 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線motinboy

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2006-12-21

本人是u1壇版主
絕對唔會昆人
除信譽良好,交易紀錄多的人,必需你先or面交

交收方法(只收現金):
1.面交
2.入數
3.paypal
4.網交
5.pm  

聯絡方法:
回貼
P.S.請先在此貼留下想要什麼和聯絡方法,否則一概不理

黑名單包括以下原因:
1.白撞(我冇果樣野亂add msn)
2.小白價
3.留左唔要
4.昆狗
5.炸msn

黑名單:
saradomin
又要pm又要小白價
tonytonytony
好一個膠西...
marcowcy517
msn:[email protected]
已留了一星期而違背了多次入數的承諾, 留左龍異但放飛機。
msn:[email protected]
勁小白...咩都唔睇就add msn,又唔知我有咩...仲要出天魔連信100
ibbs:nicky msn:[email protected]
無啦啦走黎係咁叫我送招比佢,煩住曬
ibbs:
豆腐仔

放:
請到下列文件檔查看本店最新存貨  
所有貨品請在此POST自出價,多謝合作
現卡=在本人手中的卡,可以即時交易 
鋪卡=在本人鋪中的卡,不能即時交易 
序號= 序號 / 月曆 / Yahoo / u1網等,可以即時交易[只限入數]
(測試中)按此->本店最新存貨<-按此(測試中)

另放:
暗星旋渦(卡) 自出
無尚轉生 (卡) 自出
淨放天魔異轉手辦模型 自出  
三重殺奏 (卡) 自出  

離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2006-12-21
交易記錄
ibss:
1.我用極地大火山換呀膠ming既$20(面交)(成功)
2.我用電極黑洞換啊cream既$70(面交)(成功)
3.我用最終忍道換啊cream既$100(面交)(成功)
4.我用黑洞電光換啊cream既$100(面交)(成功)
5.我用紫焰爆彈換呀膠ming既$100(面交)(成功)
6.我用大地之武換simonliex3U1 500,一百萬匹馬力(郵寄)(成功)
7.我用破空閃+青狗大哥皮帶+鎖定追擊換啊cream既$50(面交)(成功)
8.我用超璇瓏拳換呀膠ming既$40(面交)(成功)
9.我用唯我獨尊+連環風閃換呀lamyathin既$30(MSN交)(成功)
10.我用勇心換小千千既天神轟臨(msn交)(成功)
11.我用天之怒換千流天羽既2把鳳劍(msn交)(成功)
12.我用爆極破+獵殺之后換sddestiny的紫炎彈(msn交)(成功)
13.我用菲雲+烈火焚身換千流天羽既2把鳳劍(msn交)(成功)
14.我用地龍斬換fcwk9226的$220+20igash+焰王面具(入數+ibbs交)(成功)
15.我用沖天腿+真旋風腿換YCPS1982既太陽彈(msn交)(成功)
16.我用達魔禪震換adonchw既2把鳳劍(msn交)(成功)
17.我用佛我同在換adonchw既3個古龍盾(msn交)(成功)
18.我用立地成佛換adonchw既2個豬肉返返涼鞋(msn交)(成功)
19.我用終極皇道換笨笨琪既$20(入數)(成功)
20.我用昇空鬼車腿換笨笨琪的$60(入數)(成功)
21.我用散彈波換的dtaney5246的君臨寶劍(msn交)(成功)
22.我用剋-絕擊換wcyytm111605的$120(入數)(成功)
23.我用天魔人物+異轉信物+寒極天火+穿天轟炸換k敬n的$1500(面交)(成功)
24.我用魔痕疾風腿換albertyuen的$240(面交)(成功)
25.我用龍翼異信換man007的$380(入數)(成功)
26.我用天魔異信換man007的$300(入數)(成功)
27.我用天魔異信換kcy777的$480(入數)(成功)
[ motinboy在2010-06-29 21:02重新編輯此帖 ]
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2006-12-21
元旦大放送
在1月1日後buy我D野,平$50
在1月2日後buy我D野,平$40
在1月3日後buy我D野,平$30
在1月4日後buy我D野,平$20
在1月5日後buy我D野,平$10
已停止
[ 此帖被motinboy在2009-01-13 00:03重新編輯 ]
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2006-12-22
push~~~23/12更新
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2006-12-25
push!~~~~
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2006-12-26
push~~
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2006-12-27
push!~
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2006-12-30
push~~
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-03
push~~
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-03
睇你以前都冇咁多= =
CZ

我要人尊..
vs vs
離線╓v仔╛
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-04
Julian:人物+信物how much
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-04
引用第10樓vincentshiu2007-01-04 12:00發表的:
Julian:人物+信物how much

$250
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-10
我要邪鬼人物 180yahoo
石破天驚$60yahoo PM me
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-10
引用第12樓~畢奇理~2007-01-10 14:19發表的:
我要邪鬼人物 180yahoo
石破天驚$60yahoo PM me

石破天驚$60yahoo ,ok
離線motinboy
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2009-01-11
我個post~重生,請多多支持
離線呀膠ming
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2009-01-11