切換到寬版
  • 1193閱讀
  • 12回復

未日倒數(完成) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線自己

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-11
— 本帖被 牙凌 執行鎖定操作(2008-02-18) —
[開場白]離世界未日只剩5天了,有誰阻止迪諾夫的野心呢 6x`\ J2x  
[鏡頭一轉,到某山洞]迪雲:鳴,這...這裏是哪裡... u|:UFz^p  
地尊:是我救了你,你睡了數天了 VO\S>kw  
[驚愕]迪雲:你..你不是和上帝之手一伙嗎? @k#z &@b  
地尊:不是,我只是因為要查清上帝之手的資料才做卧底,我的真正身份是... :BC<+T=  
[突然,龍翼用猛虎拳ex打破了山洞] >TH-Q[  
[對地尊說]龍翼ex:嘿,你竟然背叛上帝之手,你的腦子有問題嗎? &@`H^8  
地尊:可笑,我只是卧底,目的是搜集上帝之手的資料 u0(hVK`":  
龍翼ex:你...你定是活得不耐煩了,待我殺了你吧 n?7hp%}  
[對地尊說]站在地尊後面的迪雲:你剛才救了我,待我幫助你吧 r!-L`GUm  
龍翼ex:嘿,迪雲嗎?雖然迪倫叫我不要殺掉你,但是你阻礙我的話,我可是會不留情的 'T #<OR   
[對迪雲說]地尊:不用了,你剛剛才醒過來,讓我作戰吧 CU} q&6h  
[對龍翼ex說]地尊:我們快點決戰吧! z[<pi :  
龍翼ex:嘿,接招吧 ={wjeRp  
說罷,龍翼ex向地尊使出猛虎拳ex,地尊使出牢不破不但格下了,更把使出猛虎拳ex的龍翼ex彈飛(飛到山洞口) #lLn='4  
龍翼ex:嘿,我不會輸給你的(邊說邊跑回之前和地尊說話的位置) #I* ht0++  
說罷,龍翼ex說:嘗我新力量吧,異轉!(變成極惡龍翼) \?p9qR;"4  
接著,極惡龍翼向地尊使出超,超.猛虎拳ex,地尊使出牢動破,二人彈開少少(沒有1個彈遠點) yE!7`c.[u  
地尊馬上使出滿月斬,極惡龍翼閃避不切,被滿月斬打至重傷 10QNV=yK7s  
接著,極惡龍翼說:鳴,你有種,我下次叫卓男他們一起殺了你 uBd =x<c\  
說罷,極惡龍翼跑走了  T`(;;%  
[對地尊說]迪雲:你的實力不錯呢,其實你是誰 #Fb0;H9`  
地尊:元武會7大尊者之一,地尊者蓋亞(說完便以超速跑走了) e!L sc3@  
迪雲驚愕:原...原本他就是地尊者,難怪實力這麼... CC]@`R5  
迪雲微笑:還是尋找星仔他們吧 $6]x,C t  
============================完==============================
[ 此貼被p017hyt在2007-01-12 17:04重新編輯 ]
1條評分

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線自己

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-12
做好了,評分吧

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-12
引用第0樓p017hyt2007-01-11 19:51發表的: B?zS_Ue  
[開場白]離世界未日只剩5天了,有誰阻止迪諾夫的野心呢 /%@RO^P  
[鏡頭一轉,到某山洞]迪雲:鳴,這...這裏是哪裡... +'6ea+$  
地尊:是我救了你,你睡了數天了 dA!f v`,6-  
[驚愕]迪雲:你..你不是和上帝之手一伙嗎? t$kf'An}/  
地尊:不是,我只是因為要查清上帝之手的資料才做卧底,我的真正身份是... Am}PXj6  
.......
5|B(K @<  
太小作得= =不過都多謝你ge分享80分
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-12
點解未到末日- - J hq5G"  
又話倒數-.- fw~%^*  
仲話完成- -
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線全職藥師
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-12
完全唔同人物性格......40分~"~
離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-12
引用第4樓全職藥師2007-01-12 17:42發表的: thboHPml{  
完全唔同人物性格......40分~"~
g,]5&C T3v  
邊個唔同?

離線自己

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-12
引用第3樓地獄の龍2007-01-12 17:21發表的: %l P   
點解未到末日- - ?mUu(D:7D  
又話倒數-.- .T>}O 0L"  
仲話完成- -
!oRm.c O  
幾日倒數唔得咩?

離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-12
會唔會少佐d ar~!
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-12
引用第7樓痴人2007-01-12 18:37發表的: @S:/6__  
會唔會少佐d ar~!
^( VB5p  
唔會,想講地尊同龍翼ex的對戰only

離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-12
作得咁小都加分=~= X*q C:]e  
不過打鬥個part都幾好睇!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-12
引用第9樓~畢奇理~2007-01-12 19:12發表的:  d2C:3-4  
作得咁小都加分=~= Q1[s{,  
不過打鬥個part都幾好睇!
1ouTZ'c?  
好睇的野無論幾多字都係無問題的,作得多的話只會越黎越多錯

離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-12
;8Cqy80K  
90分^^
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-12
引用第11樓tom9308292007-01-12 19:31發表的: WXL.D_=+  
Dr: }k*  
90分^^
t;'.D @  
好野,多謝支持