切換到寬版
  • 4982閱讀
  • 109回復

求EX的學招次序 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙充

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-12
— 本帖被 暴走疾風 執行鎖定操作(2008-08-27) —
求EX的學招次序
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-12
我認為: t:x"]K  
氣功砲-->狂虎炮-->虎威腿EX-->猛虎拳EX-->餓虎殺-->虎威腿 FuC#w 9_  
oRo[WQla  
mE\)j*Nnv  
個人認為!!!我唔play EX的.........

離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-12
狂虎炮-->氣功砲-->猛虎拳EX-->虎威腿-->餓虎殺-->虎威腿EX L35]'Jua  
基本上可以唔洗學EX腿…因為…哂MP+廢
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線beggar
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-12
我覺得 { SF'YbY  
氣功炮.猛虎拳ex.狂虎炮.虎威腿ex,餓虎 h ,\5C/  
冇講個d唔洗學
離線虎皇
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-12
我認為:猛虎拳EX>氣功砲>餓虎殺>狂虎炮>虎威腿EX>虎威腿
離線炎黃子孫
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-12
I think is: XTA:Y7"O  
1:氣功炮,2:猛虎拳ex,3:虎威腿ex,4:狂虎炮,5:餓虎 @HTs.4  
7:虎威腿 s1R#X~d  
but要+some mp
K49
離線tonysun06
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-12
我諗係:氣功砲>ex拳>ex腿>餓虎>狂虎砲>虎威腿 j+>[~c;0)  
唔知得唔得..
離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-12
引用第3樓beggar2007-01-12 19:44發表的: a^^OI|?  
我覺得 UV</Nx)3  
氣功炮.猛虎拳ex.狂虎炮.虎威腿ex,餓虎 APJFy@l}  
冇講個d唔洗學
*3h_'3yo@  
做咩唔學虎威腿呀=.= VZe'6?#  
虎威腿超實用=.= DZ $O%  
如果係咁.... kyZZ0  
EX腿改為虎威腿啦!
88888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888888
離線呀殺
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-12
猛虎拳EX狂虎炮-->氣功砲-->虎威腿-->餓虎殺-->狂虎炮-->虎威腿EX _mQ j=  
HP2500 Z#l6BXK  
MP3000 ^jcVJpyT@R  
Sp1000 (LMT'   
STR400 4N1)+ W8k*  
DEF400  ;5  
AGI50 :T>OJ"p  
因為猛虎拳ex,狂虎炮,餓虎 i7rk%q  
妤哂mp n<@C'\j@  
so 要+mp 5Vdy:l  
EX是妤高STR DEF的人物 3[?;s}61  
so +str def B/mfm 7  
會妤good
離線beggar
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-12
其實虎威腿學唔學都得 J l{My^I5  
vs就有小小用 %sPq*w.  
不過ex腿仲好啦 W^c /l*>v  
唔想留點咪學埋佢
離線呀殺
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-12
虎威腿好AR!!!! (^_I Ny*  
vs就可以阻礙招
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-12
你想點先打s,升lv,vs定係點~!?
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線自己

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-12
我講啦=.=,第一招學的係狂虎砲,原因:攻擊範圍大,攻擊力強 HV]u9nrt#  
第二:氣功砲 原因:攻擊範圍大,敵人好難打倒自己:) :o~ ]d  
第三:猛虎拳ex 原因:龍翼ex近攻招最強的一招,格招強 ,E@}=x9p  
第4:虎威腿ex 原因:龍翼ex唔錯的解圍技 N-Bw&hEZ  
第5:虎威腿   原因:龍翼ex解圍唔夠mp點呀?用虎威腿啦=.= K!2%8Ej,J  
第六:餓虎殺   原因:解圍好,但要用太多mp,又不宜作主攻,格招

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線自己

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-12
引用第11樓痴人2007-01-12 20:56發表的: xX Dj4j,  
你想點先打s,升lv,vs定係點~!?
C AN1~  
人地問學招次序姐,唔使問咁多野啦

離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-12
引用第9樓beggar2007-01-12 20:22發表的: $e{}SQ;fW  
其實虎威腿學唔學都得 +% K~HYN  
vs就有小小用 o*oFCR]j  
不過ex腿仲好啦 .kgt? r  
唔想留點咪學埋佢
X!@ Y ,  
ex腿咁廢=.= "M^mJl&*b  
用虎威腿4野都回返啦 ySF^^X $J  
最多咪用你600mp
離線自己

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-12
引用第14樓狂影悟地2007-01-12 21:05發表的:
ex腿咁廢=.= b # Llu$  
用虎威腿4野都回返啦 Qd>\{$N  
最多咪用你600mp
/!`xqG#  
講得好,錫錫先^^

離線ice.........
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-12
a,r B7aD  
help!!! ),|z4~  
基ar!!!!!!
離線自己

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-12
引用第16樓ice.........2007-01-12 21:11發表的: d325Cw?  
[表情] [表情] [表情] [表情] ._Ww  
help!!! _l"nwEs  
基ar!!!!!!
SD<a#S\o  
上面離題 ,>8w|951'  
回:樓主可以講邊個最佳未?

離線狂影悟地
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-12
引用第17樓p017hyt2007-01-12 21:18發表的:
上面離題 / *PHX@  
回:樓主可以講邊個最佳未?
zn7)>cQ905  
當然係 HD/!J9&  
狂虎炮-->氣功砲-->猛虎拳EX-->虎威腿-->餓虎殺-->虎威腿EX %OHZOs  
EX腿可以唔學....學左你會覺得後悔....(打女媧個陣唔計= =) %.?V\l  
好後悔....自己哂左350學點... E)ZL+(  
之前我都試過了.....350學點.......
離線牙良
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-12
我認為ex: [ ~2imS  
氣功砲>猛虎拳ex>餓虎殺>狂虎炮>虎威腿EX>虎威腿
.