切換到寬版
  • 4983閱讀
  • 109回復

求EX的學招次序 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lolimhong
發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2007-07-03
最好應該係: 7SqsVq`[~  
jY?%LY@5I  
氣功砲-->狂虎炮-->虎威腿EX-->猛虎拳EX-->餓虎殺-->虎威腿
離線heiman_lau
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-07-28
氣功砲-->猛虎拳EX-->虎威腿 -->狂虎炮-->餓虎殺-->虎威腿EX
離線beenoyau100

發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-07-28
引用第61樓heiman_lau於2008-07-28 17:32發表的  : R3<+z  
氣功砲-->猛虎拳EX-->虎威腿 -->狂虎炮-->餓虎殺-->虎威腿EX
*5NffiA}-  
下........ _96&P7  
你學左虎威腿EX便5好學虎威腿,留點學異招好了,氣功砲可學可5學 ,8 .`;  
我覺得: dvf*w:5K!  
猛虎拳EX-->狂虎炮-->虎威腿EX-->滅絕人性-->餓虎殺-->(氣功砲) Z~R i%XG  
p.s.  y冇講滅絕人性
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-07-28
引用第62樓beenoyau100於28-07-2008 17:59發表的  :
下........ (X9V-4  
你學左虎威腿EX便5好學虎威腿,留點學異招好了,氣功砲可學可5學 d.Z]R&X08  
我覺得: r~TT c)2  
猛虎拳EX-->狂虎炮-->虎威腿EX-->餓虎殺-->(氣功砲)
= `^jz}  
第一ex應該招招學。 =~h54/#[I  
第2虎威腿連到餓虎殺,一招秒迪下。 s*IfXv  
第3:氣功炮勁的!!!你竟然話氣功砲可學可5學!!?? 6~}H3rvO}  
EDo (  
piP8ObGjy  
ST3qg6Cq2J  
ps:d新手真係好喜歡推千年-茶-(當然包括我)
離線馬里亞斯
發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-07-28
引用第62樓beenoyau100於2008-07-28 17:59發表的  :
下........ 0U>Q<I}  
你學左虎威腿EX便5好學虎威腿,留點學異招好了,氣功砲可學可5學 K>[H@|k\k  
我覺得: 5)UmA8"zVB  
猛虎拳EX-->狂虎炮-->虎威腿EX-->滅絕人性-->餓虎殺-->(氣功砲) lQ/XJw  
.......
'T[ zh#v>S  
氣功炮vs咁有用你話可學可唔學 kgz{m;R  
你收下聲唔會死架 i7 rq;t<  
自己唔識咪教壞人呀
不要看全圖
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-07-28
引用第61樓heiman_lau於2008-07-28 17:32發表的  : "NU".q  
D,\=zX;  
話你知 <^U(ya  
你推左1年前的post
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線ben7537
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-07-28
我覺猛虎拳EX>氣功砲>虎威腿EX>狂虎炮>人性
離線chiutszchun
發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-07-28
1lv學鬼神怒震就夠
離線人間有情
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-07-28
ex: .氣功砲>猛虎拳ex>餓虎殺>狂虎炮>虎威腿>虎威腿EX
離線timothykit
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-07-28
以而家既招 只要最初學滅絕 r jL?eTU"s  
其他求其 f[Fgh@4cj  
就搞點
離線邪惡檸檬

發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-07-28
原創:D [見下面post 18樓] _k_>aG23  
http://ibbs.hk/read.php?tid=62035&fpage=0&toread=&page=2 4L=$K2R2r  
龍翼EX (留點學異招) 人性 狂虎炮 EX拳 EX腿 & =73D1A  
[異轉時啱啱夠點學 超ex拳 鬼震]  >氣功 餓虎 虎威 餓虎段 下  (???超 氣功炮???) "Su b4F`  
4<T*i{[  
              (學招)人性 狂虎炮 ex拳 氣功 餓虎 ex腿 虎威腿 之後異轉招
離線惡蝠DR
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-07-28
邊個推千年post呀= =2007年年頭post ga貼= =
離線王子少軒
發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-07-28
你地都唔講人性= = z)4UMR#b&  
fL!V$]HNt  
人性>狂虎>猛虎拳ex>虎威腿EX>氣功砲>餓虎殺>虎威腿
流鼻血中.....
離線as24295685
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-07-28
猛虎拳EX-->狂虎炮氣功砲-->餓虎殺-->虎威腿EX -->虎威腿-->氣功砲
離線最強武者

發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-07-28
狂虎炮→氣功砲→猛虎拳EX→餓虎殺→虎威腿EX . >}BNy  
唔洗學虎威腿
離線惡魔仔仔
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-07-28
我認為氣功砲>猛虎拳ex>餓虎殺>狂虎炮>虎威腿EX>人性>!!!!!
O爆咀
離線冰鋒記憶
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-07-28
1. ex拳  2.氣功 3.人性 4.狂虎炮 5.虎威ex 6.餓虎 7. 2轉 超ex拳 8.鬼神 9.餓下 10.虎威
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-07-29
唔係唔問得咩- -? vDsF-u1  
猛虎拳ex->人性->狂虎->氣功->虎威ex- ,]ga[  
跟住你鐘意 \^jjK,OK  
異招唔好學餓虎下
每天上ibbs看鬼故~v~
離線冰獄
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-07-29
1:狂虎炮>2:猛虎拳EX>3:氣功炮>4:虎威腿EX>5:滅絕人性>餓虎殺 ow/U   
7:虎威腿 8f|98T"  
只是個人認為 :)
我在BANK多多指教!!
離線旋風
發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-07-29
1:狂虎炮  2:猛虎拳EX    3:氣功炮  4.滅絕人性  5.餓虎殺 $#e1SS32  
7:虎威腿  8.虎威腿EX ^XG*z?Tt  
只是個人喜歡
收:冰飛
放:巨大,水鬼,疾風,真武
網:http://ibbs.hk/read.php?tid=60871