切換到寬版
  • 3038閱讀
  • 124回復

峰之小店~保證唔昆sell<<ac區>>平賣(唔玩la)wowo [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tom510513

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-13
AC區
第一ac:ac名:tom510513
                     ac人物:邪鬼(151lv)異轉齊招,foxno異差雷神新招有ex好多招,仲有好多人好多招(forgot)
                                    (500$$)好低一口價呀><"

放:
ya人物區:
琪琪 x1
幻音神巫 x1
菲雲x1
約翰x1
黃金親衛兵x2(換左x1)
歷奇x1
亞真x1
米兒 x1
菲沙x1

ya招式區:

炎冰重炮 x1(ya)
真昇龍霸 x1(ya)
烈火焚身 x1(ya)

異轉招區:
密集導彈x1(馬龍異轉招)
泰加_唯我獨尊x1
愛心光波(新生米兒招)x1

信物區:
馬龍異轉信物_英雄勳章x2
亨利異轉信物_后羿的眼睛x1

召喚書區:
紙袋男召喚書 x1
藍蜂召喚書x2
忍者召喚書 x2
毒蜘蛛 x1
冰機甲兵召喚書 x1
女鬼召喚書 x1
鐵忠仁召喚書 x1
車手召喚書 x1
--------------------------分線-------------------------------
sell:LAW$$
        我放2憶-2憶5

--------------------------分線-------------------------------
ac區:ac1:天魔齊招差冰飛    
                邪鬼齊招差邪怒
                 比提齊招差慘絕
                 悟地得狂虎斬
                 (5.5包,6.0新手包)
                各ser有半eq
                 hk$320
                 gash:3200
有意call:65912155
msn:[email protected]
面交(元朗,荃灣,天水圍各西鐵站)

交易記錄(成功):
wailwong用(絕虎+玄武)換我(EX+deep)
牙影ch佢用連閃換我黃金親衛兵
wailwong用人尊,潛龍爪換我真旋風腿,唯我獨尊,迪雲人物,狂虎砲
davidexll用鑽風,大轟,5.5換我蓮娜
玩火幫我julian  (82lv>150lv)我比后眼佢
o0烽0o 用julian,firzen,bat  ac+石破天驚換我迪雲人物+真昇龍霸
交易記錄(比人昆):

友店~~:
倚天小店

想做我的友店在郵件上send你的電話比我,商量後就有機會la~~
黑名單:davidexll(出小白價)作話灰飛煙滅+英雄勳章ch5.5包

[ 此帖被tom510513在2007-08-11 09:37重新編輯 ]
我係Law叫=_=屠龍之刀=_=,julian578是也
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-13
我要達爾+真昇,cc我post
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線tom510513
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-13
引用第1樓davidsamtom2007-01-13 21:32發表的:
我要達爾+真昇,cc我post

call  me~65912155
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
離線ω法魯ω
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-13
Re:峰之小店~
人尊ac有驚天~收唔收~入邊有玄武有8虎~~齊招卓男~~仲有小小野~~~收唔收~~我要$的
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-13
Re:峰之小店~
引用第2樓tom5105132007-01-13 21:33發表的:
call  me~65912155

now唔call得住
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線tom510513
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-13
Re:Re:峰之小店~
引用第3樓ω法魯ω2007-01-13 21:34發表的:
人尊ac有驚天~收唔收~入邊有玄武有8虎~~齊招卓男~~仲有小小野~~~收唔收~~我要$的

打比我
同我講
你要咩
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
離線tom510513
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-13
Re:Re:峰之小店~
引用第4樓davidsamtom2007-01-13 21:34發表的:
now唔call得住

咁遲D先打比我
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
離線ω法魯ω
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-13
Re:Re:Re:峰之小店~
引用第5樓tom5105132007-01-13 21:35發表的:
打比我
同我講
你要咩

我唔想用電話~~~~有咩msn講~~or係度講~~~~~~~

我係要$的~550~~個ac有璃d野:
如果得就add我[email protected]

齊招:
卓男
其他人物
人尊(有驚天) , 玄武(有8虎) , 冰尊(差鑽風) , 風尊, 龍翼, 龐士, 星奇, 5.5包人物
離線tom510513
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-13
Re:Re:Re:Re:峰之小店~
引用第7樓ω法魯ω2007-01-13 21:38發表的:
我唔想用電話~~~~有咩msn講~~or係度講~~~~~~~
我係要$的~550~~個ac有璃d野:
.......

唔la,我無咩錢~><  sor
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-13
Re:Re:Re:峰之小店~
引用第6樓tom5105132007-01-13 21:36發表的:
咁遲D先打比我

係度講啦
離線tom510513
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-13
我正係想收玄武  ga wo~

你有冇先?
我隻邪鬼異轉左
爆收邪鬼異轉
離線chloe123
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-13
我要機甲龍翼
離線chloe123
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-13
睇下我個post
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-13
引用第11樓chloe1232007-01-13 22:17發表的:
我要機甲龍翼

佢都話左要打比佢...
離線chloe123
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-13
我住係澳門= =
離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-16
幫推推推推