切換到寬版
  • 1922閱讀
  • 21回復

升lv [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線holikkwan

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-22
我迪雲89lv到那裏升(有真升、龍光)
[ 此貼被holikkwan在2007-01-28 18:27重新編輯 ]
http://bbs.games-bbs.com/index.php
最佳LFO論壇
離線自己

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-22
唔知講咩好,得兩招玩迪雲=.= ."TxX.&HE  
新手來的嘛?

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線23174567

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-22
i want 7下lo
離線自己

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-22
引用第2樓231745672007-01-22 19:40發表的: G !<Z.]  
i want 7下lo
#&cI3i  
要7下?咩叫要7下? ' WMh8)  
回:建議用過第二個人

離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-22
唉!我有勁多人,不過我想練迪雲
http://bbs.games-bbs.com/index.php
最佳LFO論壇
離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-22
引用第4樓holikkwan2007-01-22 19:44發表的: Gk967pC  
唉!我有勁多人,不過我想練迪雲
::o lN  
你齊招未?

離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-22
henry齊,frizen差冰火fly,邪鬼差邪怒,john差透身,卓男齊,wendy齊,stinky差旋風炮拳,woody差狂虎斬,sun齊,米兒有龍飛、神之寬恕、魔導使榮光,歷奇差x志激昂,陸道齊,火尊有大轟炸,冰尊有鑽風,安雅有獄之探戈
最佳LFO論壇
離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-22
打錯了!請删除
最佳LFO論壇
離線自己

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-22
引用第6樓holikkwan2007-01-22 21:00發表的: n 9\ C2r  
henry齊,frizen差冰火fly,邪鬼差邪怒,john差透身,卓男齊,wendy齊,stinky差旋風炮拳,woody差狂虎斬,sun齊,米兒有龍飛、神之寬恕、魔導使榮光,歷奇差x志激昂,陸道齊,火尊有大轟炸,冰尊有鑽風,安雅有獄之探戈
o5xAav"+>  
咁叫多,無奈... `))\}C@k  
p.s.同我打番鋪聽日...

離線惡夢の戀

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-22
引用第6樓holikkwan2007-01-22 21:00發表的: }YjX3|8zL=  
y[>;]R7'  
曬命去第2到..  XEC(P  
ps:迪上/下比較好..掃把屈機吧
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-23
引用第9樓惡夢の戀2007-01-22 23:44發表的:
曬命去第2到..  DVah  
I/M_p^  
我怕佢屈唔到= =D柔道手好快
vs vs
離線dwchan

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-23
play mission21 la..........
離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-23
引用第8樓p017hyt2007-01-22 21:05發表的:
咁叫多,無奈... 'eo KZX+  
p.s.同我打番鋪聽日...
4|mD*o  
我在peak,你呢?
最佳LFO論壇
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-23
引用第6樓holikkwano1e 21:00發表的: %]g n?`O  
G0`h%  
用woody吧 DUL4noq{  
超好用 jn%!AH  
訓練技術一流,vs又有實用高既真狂 P y>{t4;S  
你差狂虎唔係好大問題啫 `+zWu 55;  
慢慢收吧=] \k]x;S<a  
超虎要黎掃怪一流 {&P FXJ  
vs可以要黎做反方向突擊 y.=/J8->  
mp都係幾百 ]c<qM_HWg  
呢招再配合埋真狂玩vs ew;ur?  
好玩咯=口= !eAo  
不過.... h)6G aJ=  
我多數用真狂= = *\wp?s>-t  
好用d d{3@h+zL  
起手快,突擊正 '8 fk+>M  
又可以要黎連招 9%iUG(DC  
悟地咁多招最好用係真狂了=] /erN;Oo%<  
至於學招就: yf?h#G%24  
真狂->超虎->真虎->音刀->狂虎->虎長-鬼車->oe T;diNfgg  
真狂係開頭對d廢卒用呢招最好,又可以練連招,加強自己既技術,又唔洗太多mp,第一招學超虎可以用黎打大佬,又唔洗真虎咁多mp,又可以加強自己對虎長/超虎同真虎既感覺,好似"佢"離既控制咁,所以第二招學 s-Aw<Q)d  
真虎第三招學,因為果時你已經有一定既mp,d關又勁左,可以用呢招黎打大佬 &X|<@'933  
至於音刀,就第四招學,因為到時你有一定既lv,會有人同你p,學呢招可以加強自己對封位既認識 d\H&dkpH  
至於狂虎係用黎係出完虎長/超虎同真虎果陣出黎保護自己,對vs幾有用,第五招學 R g?1-|Tj  
虎長學黎係當vs or打關果陣無mp用黎打走人,等自己回氣,但係攻太低,所以第六招先學 AsPx?  
鬼車尾二學,因為太廢喇,攻又低,又得三hit,普攻都破到 Z1ALq5  
oe得打大佬果陣有用,又要用哂d mp,所以最尾學 b1gaj" ]  
回:打七下吧,到100就迪上and下
離線真.飛鳥
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-24
打迪下啦=,= ZkP {[^6d\  
你有龍光砲 B_ja&) !s1  
有冇多個 q8Nn%o=5V  
我想要有的pm我plx >t G+?Y'{  
我都有玩迪雲 `e]6#iJ^  
69lv 2oZ9laJO  
EX 150lv
離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-25
引用第9樓惡夢の戀2007-01-22 23:44發表的:
曬命去第2到.. |2`"1gt  
-fgC" 2H  
掃把屈機....行嗎?????
最佳LFO論壇
離線~8855~

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-25
我86lv打尋找神祕高手升(用元力多),升得好快,我而家由89打左5日都115lv(每日用1個鐘升)
離線aR進
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-25
我150打迪下up ja
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-26
迪倫外傳下is good
離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-28
引用第16樓davis88552007-01-25 20:12發表的: @qK<T  
我86lv打尋找神祕高手升(用元力多),升得好快,我而家由89打左5日都115lv(每日用1個鐘升)
\&A+s4c")  
無元力多
最佳LFO論壇
快速回復
限100 字節

上一個 下一個