切換到寬版
  • 1486閱讀
  • 25回復

我發現... ... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線小=3=

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-01-25
我今年小5
我發現我鍾意左個女仔
好彩... ...
我份人塊面好似冇色素咁
唔識面紅... ...
我有佢tel.
地「子」
點做好!!!!!
p.s:唔好話我仲細,我學校好似戀愛區咁嫁!
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-01-25
示愛 細譫就用
我略講
首先唔好成日留意她,要扮唔鐘意她。
就唔好你d朋友講你鐘意她,她上bbs就玩完。
唔識面紅仲正,同她多d講野。
我打個比方:我唔識做功課可唔可以教下我...咁
同她慢慢熟d又再熟d~!.........之後就......
本人唔再講再講一定用下面個個方法
本人見意示愛~!
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線小=3=
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-01-25
引用第1樓痴人2007-01-25 15:21發表的:
示愛 細譫就用
我略講
.......

還好的... ...我常常親近她!
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-01-25
引用第2樓小=3=2007-01-25 15:27發表的:
還好的... ...我常常親近她!

咁就衰d 如果有人同你一樣成日接近她 他就一定會番意邊個成日接近~!他就會成日留意住你鐘意個個人
咁就好快就會發現你 ,到時你就.......
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-01-25
同佢示愛啦!!

離線倚天之劍
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-01-25
我十分同意all樓上o既講法...
離線劍王萬龍
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-01-25
你找同學幫你同果個女仔講話你鐘意佢,之後睇下有咩反應
放曬帳號,有意PM我
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-01-25
你可以搵人試佢,收買一個同佢好FD既同學,叫佢同佢講話聽講你好鍾意佢,睇下佢咩反應
離線蠟筆小新

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-01-25
引用第7樓殘影之歌2007-01-25 07:00發表的:
你可以搵人試佢,收買一個同佢好FD既同學,叫佢同佢講話聽講你好鍾意佢,睇下佢咩反應

我想你日日係咁做= =~
回:大家有大家的做法...最好要有佢電話先@@..因為如果佢換學校= =咪冇lo= =
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-01-25
我覺得你多d打比佢.....約多d佢
之後.上佢屋企.!
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-01-25
上屋企冇用,我上過女仔屋企,但係最後都係拜拜收場,同埋我唔係日日都咁做-_-

要溝到佢,我諗要令到佢鍾意你先,製造多D機會,例如同佢參加同一個課外活動,放學之後同佢搭同一架巴士等等,同埋要對佢鍾意既野有一定既資料蒐集(例如佢鍾意hellokitty,你就查下佢既親戚係乜,佢有條仔叫deardaniel),之後就搵機會同佢傾計,傾傾下佢就會發現你同佢既興趣係差唔多既,佢就會慢慢咁對你有興趣,你就開始約佢出街,可以去做一D關於佢興趣既野(例如去行SAMUEL,睇下hellokitty公仔),其間要間唔中買野送俾佢tam佢開心,過左一排,再搵人試佢,唔係好直接咁同佢講,而係收買佢身邊既fd,叫佢同佢講:嘩!又約阿小(你本人)出街呀!你會唔會係同佢咩呀?
跟住落黎就要睇佢有咩反應,通常會有以下反應:

1.怕醜型 鍾意你既機會率:60-70%
佢會紅住面咁話:緊係唔係la!你唔好亂講tim呀~哼!唔彩你呀!(滿面春風)

2.正常型 鍾意你既機會率:30-60%
佢會講:咪傻la,我點會同佢咩呀

3.憎恨型 鍾意你既機會率:10-30%
佢會講:我會鍾意條柒人?我見佢成日買野俾我我先同佢出街炸!

如果係1,你就好野la,但係如果2你就要加把勁LA,要做番上面既STEP,如果係3,你仲慘TIM,你就真係要好努力LA,改變你LA型既形象,學識打扮自已,每次出街都要著得好整齊,如果係2或者3,就要重覆上面既step,直到有一為止,好LA,如果係1既話跟住你就繼續一步步咁溝佢la,最後你就係佢生日個一日送一扎花同埋佢鍾意既野俾佢(要係冇人個陣),跟住就同佢講:我…愛…你!你可唔可以做我女朋友呀!之後就跪低…跟住落黎佢就可能有兩種唔同既反應:
A.怕醜型 成功機會率:1.80%,2.40%,3.20%
佢就會好面紅,之後就講左句:好呀,跟住你就衝過去擁抱佢

B:婉拒型 成功機會率:1.20%,60%,3.80%
佢就會話:你係一個好好既人…但係…我唔可以接受你既愛…我地仲細…仲未到拍拖既年齡…

如果係A既話任務就完成LA,但係B既話,就仲有下文:

你可以同佢講:咁…你即係話只係因為我地細姐…但係…你愛唔愛我?

佢話愛,你就同佢講:咁好…我地其實都係互相相愛…但係年齡又太細…不過…愛…係冇年齡既限制架…我地就可以好似以前咁,一齊出街,一齊食飯LA!
咁樣佢應該會接受…因為以為你地都係咁樣過日子,只不過已經互相表白左咁解。
如果話唔愛,你就話:咁好…雖然你拒絕左我…但係我仲愛你…我地…仲係好朋友哦可…(佢答唔係,你就要絕望一世了)。

希望可以幫到你-_-

p.s:打左10幾分鐘了-_-
離線小=3=
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-01-26
引用第10樓殘影之歌2007-01-25 21:24發表的:
上屋企冇用,我上過女仔屋企,但係最後都係拜拜收場,同埋我唔係日日都咁做-_-
要溝到佢,我諗要令到佢鍾意你先,製造多D機會,例如同佢參加同一個課外活動,放學之後同佢搭同一架巴士等等,同埋要對佢鍾意既野有一定既資料蒐集(例如佢鍾意hellokitty,你就查下佢既親戚係乜,佢有條仔叫deardaniel),之後就搵機會同佢傾計,傾傾下佢就會發現你同佢既興趣係差唔多既,佢就會慢慢咁對你有興趣,你就開始約佢出街,可以去做一D關於佢興趣既野(例如去行SAMUEL,睇下hellokitty公仔),其間要間唔中買野送俾佢tam佢開心,過左一排,再搵人試佢,唔係好直接咁同佢講,而係收買佢身邊既fd,叫佢同佢講:嘩!又約阿小(你本人)出街呀!你會唔會係同佢咩呀?
.......

dog dog dog(...)
好呀!佢係怕羞型!
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-01-26
引用第10樓殘影之歌2007-01-25 21:24發表的:
.......

講得好好~!
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-01-26
示愛啦...真係好電車男...
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-01-26
引用第1樓痴人2007-01-25 15:21發表的:
示愛 細譫就用
我略講
.......

點解你講到這裡好似電車男入面果個留言版咁既~_~"

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線davidsamtom
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-01-26
引用第14樓皇道使者2007-01-26 20:00發表的:

電車男留言版ge番版呀
david小店: http://ibbs.hk/read.php?tid=7547&fpage=2&toread=&page=1
離線小=3=
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-01-29
情人節係2月14日...很快...
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-01-29
引用第14樓皇道使者2007-01-26 20:00發表的:

又真係 交友聊天變佐做追女秘笈!~
離線地獄の龍

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-01-29
咁你示左未- -
2月14有人想同我去街街哈哈
Respect The P G

ya  ya IDPX yo
壇規冇話要限字數,但係啲人就好鍾意喺到嘈嘈嘈嘈,又喺到扣,真係戇夠夠,
仲要話小過8個字就要當簡回,喂8個字?好耐之前都只係規定要4個字
簡得嚟,答到問題,主題,
你吹得我脹咩,我理得你咩,
啲版主爆粗可以冇人理,報告咗一樣唔理,冇人理,冇人理
版主包庇版主,班會員真係..唉,冇得避,冇掟企, 真係冇得頂呀!班版主真係冇得頂呀!
呢班版主真係勁.勁..勁...
你班低能仔,真係不知所謂,唔知喺到做乜鬼
唔該你哋收定皮返屋企冚被
自己作,係咪好膠
引用第4樓地獄の龍於2008-08-14 14:23發表的  :
話明千年帖梗係一千年先算
依家2008年8月14號
即係推1008年8月14號之前嘅帖先算
離線小=3=
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-01-29
引用第18樓地獄の龍2007-01-29 20:35發表的:
咁你示左未- -
2月14有人想同我去街街哈哈

咁岩...電視講「咁大膽!?」...
不...唔夠膽...
快速回復
限100 字節

上一個 下一個