切換到寬版
  • 4411閱讀
  • 124回復

Aki小店〞新增終極超昇龍 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線Aki

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-04
Aki小店〞新增終極超昇龍
ac 1:龍翼Ex齊招(入左異轉)+邪鬼=500蚊
ac2:比提齊招+金甲人齊招+姖絲齊招=130蚊
ac3:陸道齊招(入左異轉招)=200蚊
ac4:達爾齊招=300蚊
ac5:申武玄齊招=100蚊
ac6:冰尊齊招=250蚊
ac7:達爾齊招(入左滑翔刀)+天魔(差冰火飛馳)=500蚊
ac8:蓮娜=150蚊

特別貨品:終極超昇龍

收:
邪鬼異轉招
小丹奧義                            
卓男人物
6.0豪華包
hk$
網用錢
(以上物品都不會用金錢/網錢換.只用ac換)

賣現卡:
極地大火山=100蚊
忍流化雨=80蚊
金龍斬*2=30蚊
降龍掌=80蚊
旋風神拳=25蚊
猛毒掌=25蚊
絕地一擊=50蚊
毒霧攻擊 =20蚊
獨龍鑽=30蚊

代升服務:
1lv-150lv   250蚊
50lv-150lv 200蚊
100lv-150lv 100蚊

大約3-10日升完
有興趣留msn啦

交易記錄:
FD:朋友以20$買了我的紅魔鬼[交易成功][面交]
FD:朋友以跑ONLINE既裝換了我的馬龍+旋風神拳[交易成功][面交,網交]
FD:同級同學以30$ HKD換我旋風炮拳[交易成功][面交]
FD:同級同學以60$ HKD換我大天使之降臨[交易成功][面交]
FD:同級同學以180$ HKD換我樂雲人物[交易成功][面交]
FD:同級同學以狂虎炮換我boc一套撞裝+真十+旋風炮拳[交易成功][面交]
kevinKL=_=以狂龍斬,必殺一斬,金龍斬,金甲人換我鑽風[交易成功][pm交]
hoholun以愛心,魔光,龍飛換我比堤+蝙蝠鍊成[交易成功][面交]
ho0201121以神之換我漫天[交易成功][面交]
ho0201121以大天使之降臨換我炎冰重炮[交易成功][面交]
ho0201121以百合書換我毒蜘蛛書[交易成功][面交]
adam6hau以peak 1 set撞裝換我亂拋垃圾[交易成功][pm交]
henry19960518以比堤換我龐士+40蚊[交易成功][面交]
ho0201121以霸王轟山拳+力奇人物換我旋瓏人物+乘風腿[交易成功][面交]
bluemoon以蝙蝠鍊成+吸血+慘絕換我龍翼EX人物[交易成功][pm交]
傻風以風尊人物+元武人物換我驚天[交易成功][pm交]
henry19960518以55$HKD換我比堤人物[交易成功][面交]
henry19960518以真昇龍霸換我120$HKD[交易成功][面交]
henry19960518以10$HKD換我猛毒掌[交易成功][面交]
我送了亞真人物俾...毛仔...[交易成功][pm交]
ho0201121以陸道+毒霧攻擊換我立地成佛+佛我同在[交易成功][面交]
henry19960518以40蚊換左我旋風炮拳[交易成功][面交]
dieman123以五連鏢換我狂龍亂舞[交易成功][pm交]
ho0201121以十級暴風換我米兒人物+雷尊人物+馬龍人物[交易成功][面交]
billups_kwan以天刀秘笈+天魔人物換我驚天掌[交易成功][icq交]
adam6hau以連閃換我龐士心臟[交易成功][pm交]
csc726以120網錢換我天刀秘笈[交易成功][pm交]
ho0201121以虎威腿ex換我禿鷹腳刀+乘風腿[交易成功][icq交]
dick39以狂虎炮換我鑽石暴風[交易成功][pm交]
[ 此貼被Aki在2007-02-25 09:28重新編輯 ]
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-04
ac:比提齊招+金甲人齊招+姖絲齊招點賣
最平推前卡7蚊1張
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-04
要唔要 小丹ac??小丹有 OE,真旋風,異信!!

離線Aki
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-04
引用第1樓狂影虎王2007-02-04 19:50發表的:
ac:比提齊招+金甲人齊招+姖絲齊招點賣

你出價啦..最好就留msn msn傾
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-04
引用第3樓Aki2007-02-04 19:52發表的:
你出價啦..最好就留msn msn傾

[email protected]
你add我
最平推前卡7蚊1張
離線Aki
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-04
引用第2樓真虎狂龍2007-02-04 19:51發表的:
要唔要 小丹ac??小丹有 OE,真旋風,異信!!

你想換咩ac..留msn
msn傾吧
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-04
我想要 達爾齊招+天魔齊招ac!!唔知得唔得=.=''

我阿哥唔比我用msn so 我add唔到你=.=''

離線Aki
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-04
引用第6樓真虎狂龍2007-02-04 19:55發表的:
我想要 達爾齊招+天魔齊招ac!!唔知得唔得=.=''
我阿哥唔比我用msn so 我add唔到你=.=''

你小丹齊招??
入面重有冇咩人..
重有冇野加??
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-04
引用第7樓Aki2007-02-04 19:56發表的:
你小丹齊招??
入面重有冇咩人..
重有冇野加??

唔係齊招!!不過有 異信,真旋風,OE
有5.5!!

離線Aki
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-04
引用第8樓真虎狂龍2007-02-04 19:59發表的:
唔係齊招!!不過有 異信,真旋風,OE
有5.5!!

有冇招/人物加?
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-04
我叫做
" `- °°﹎ 能否大 聲 地 說 一 句`|_●*'[★ 禾 艾 梨 ]]*''°°*天天寫``寫滿600句的禾艾梨●"{星 光 大"道 }*`▲°°◇°*!ζ=V- 狂 影 滅 絕 說
我喊左你好多次…
最平推前卡7蚊1張
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-04
我可以+ 金龍x現,究極爆裂破!!

離線呀培
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-04
ac:龍翼Ex齊招+邪鬼
龍翼ex有冇異轉信物??
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-04
我有悟地人物,換你邪鬼齊招+星仔齊招ac
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-04
ac:達爾齊招+天魔齊招 or
ac:邪鬼齊招+星仔齊招
ch me 悟地齊招ac,pm我講
離線Aki
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-04
引用第12樓呀培2007-02-04 20:06發表的:
ac:龍翼Ex齊招+邪鬼
龍翼ex有冇異轉信物??

沒有...
想要嗎?
離線Aki
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-04
引用第14樓davidexll2007-02-04 20:15發表的:
ac:達爾齊招+天魔齊招 or
ac:邪鬼齊招+星仔齊招
ch me 悟地齊招ac,pm我講

我只要悟地人物..
不要ac
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-02-04
要唔要 我個ac??

離線Aki
發帖