切換到寬版
  • 1853閱讀
  • 18回復

[討論]大家覺唔覺龐士好屈 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線lhc

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-09
大家覺唔覺龐士好屈,霸雷彈好fast打死人,怒雷之陣好2打中人and好容易打死人,用左無極地獄先用石破天驚好屈,大家覺唔覺?
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-09
用左無極地獄先用怒雷之陣,正!
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-09
引用第1樓哈哈2007-02-09 19:53發表的: jB+K)NXHL  
用左無極地獄先用怒雷之陣,正!
jf_xm=n  
硬直太強吧,,
vs vs
離線自己

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-09
唔屈,我用破邪連霸雷都擋倒=.= X?m"86L  
用冰川都擋倒(要小心d)  4x.1J  
用穿心擋倒&打中龐士 PQ6.1}  
用金龍ja現直頭擋倒&打死對手:) } 0su[gy[  
以上內容只是說笑 IYeX\)Gv&  
H/qv%!/o  
其實龐士真係好屈 Ne{2fV>8Ay  
閃電砲:用mp量少,可連出,封鎖對手行動,封位,屈機~ C%hMh/Li;  
風腿殘雲:用mp量少,可連出,唔係太屈機 :A+nmz!z  
無極地獄:對方不能走近,而且大多招式都不可穿越結界,龐士可以連出屈機 ^FaBaDcnl  
霸雷彈:攻高,彈到別人很遠,無從反擊,屈機,很多人更連出 6Fp}U  
怒雷之陣:可說是無極地獄的加大攻擊範圍形,屈機 A~MAaw!YE  
石破天驚:用mp量少,難中,但中佐的話很慘~ |y,%dFN Lf  
j<H5i}  
異轉後更超屈機~

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-09
引用第3樓p017hyt2007-02-09 23:08發表的: HF(pC7/a:  
唔屈,我用破邪連霸雷都擋倒=.= b FV+|0  
用冰川都擋倒(要小心d) Wq 5Nc  
用穿心擋倒&打中龐士 @xKfqKoqg  
用金龍ja現直頭擋倒&打死對手:) 7w}PYp1Z'~  
以上內容只是說笑 N0]C?+  
.......
/z'fFl^6O  
錯....' *@2+$fgz  
石破才易中 ,hMd xZJd  
你不會亂了嗎= ="
vs vs
離線jacky123556
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-09
異轉左o既龐士仲有連環霸雷彈(等於連發三個霸雷彈), n'WhCrW  
出左後,肯定比依家更屈.....
離線型仔星奇
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-10
唔屈,出招慢到死唔夠hp就見炎王...
離線牙銓

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-10
龐士本身都係屈機 gwm}19JC  
狂出閃砲 <Z0N)0|  
玩哂 7 3 Oo;  
但係都幾好玩既
離線陳強
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-10
係一個幾屈ge人,我同學話可能出到有9招,因佢唔知點改出泥~
離線哈哈
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-10
引用第6樓型仔星奇2007-02-10 00:26發表的: ox}LC, !  
)/B' ODa  
出招慢?都唔係好慢
離線劍神之子
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-10
龐士幾屈嫁,我龐士81lv,就打到女媧,7閒幫我爆女媧=口=,幫就pm我
離線自己

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-10
引用第10樓劍神之子2007-02-10 13:01發表的: \dq}nOsX*  
龐士幾屈嫁,我龐士81lv,就打到女媧,7閒幫我爆女媧=口=,幫就pm我
{dbPMx  
Timm仔,別來無恙嗎?竟然一次過轉幾次會員名,以為我們不知嗎? U6B-{l:W  
回:龐士超屈,教你地點破啦: AWXBk+  
唔好使出向上出的招式就得lai,好易破 #y?iUv  
但好多的玩家的龐士會玩拉登,上次我用卓男同人地的龐士打都差點輸

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-10
閃電炮屈爆,d人係度狂屈,係唔係都屈
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線昇龍
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-10
引用第6樓型仔星奇2007-02-10 00:26發表的: Fr,qVYf  
v{T%`WuPRf  
出招慢= =? 9Sy|:J0  
你係咪law架:) e[:i`J 2  
同我龐士打 z+k[HE^S  
高我10lv左右我都可以秒殺到你:) 4fq:W`9sN  
高我10lv以上1min內都搞店你:) xe!([^l&  
講番先...龐士佢玩消耗又得又一擊又得玩遙距亦得 z"vI-~,YU  
咁你話屈唔屈呢
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-10
引用第13樓昇龍2007-02-10 23:11發表的:
出招慢= =? N Qdz]o  
你係咪law架:) /M3UK  
同我龐士打 NO%x 2dx0  
高我10lv左右我都可以秒殺到你:) ?}tWI7KI  
.......
n$03##pf  
唔覺= = b)e';M  
167lv邪鬼又點話,,
vs vs
離線ansonchow
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-11
引用第13樓昇龍2007-02-10 23:11發表的:
出招慢= =? ydx-` yg#  
你係咪law架:) O9_S"\8]@  
同我龐士打 7F;dLd'  
高我10lv左右我都可以秒殺到你:) ~*-%tFSv  
.......
97]$*&fH  
下...你咁樣計唔計用狗招,我邪鬼狂用邪吼唔洗30秒你可以見炎王
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-11
引用第15樓ansonchow2007-02-11 00:23發表的:
下...你咁樣計唔計用狗招,我邪鬼狂用邪吼唔洗30秒你可以見炎王
{ yvKUTq`  
講得好..邪昇最普通冒招已格下石破 ,]\:]Y&?  
怒雷避開即可////人是生的... Vjc*D]  
閃電...滾地IS OK ^-|yF2>`  
霸雷擋IS OK 3!OO_  
風雲邪怒KO你
vs vs
離線holikkwan
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-02-11
引用第16樓炎冰天魔2007-02-11 00:27發表的:
講得好..邪昇最普通冒招已格下石破 9W~3E^x  
怒雷避開即可////人是生的... EXrOP]Kl  
閃電...滾地IS OK AVx 0aj  
霸雷擋IS OK yVP 1=pz_[  
.......
-H;%1y$A-  
霸雷擋...我擋完後沒曬d SP
http://bbs.games-bbs.com/index.php
最佳LFO論壇
離線牙星
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-02-11
引用第17樓holikkwan2007-02-11 18:52發表的:
霸雷擋...我擋完後沒曬d SP
ua'dm6",:  
姬絲新招比佢強
vs vs
快速回復
限100 字節

上一個 下一個