切換到寬版
  • 9787閱讀
  • 285回復

有待更新… [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線奧凡銘

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-02-19
— 本帖被 暴走疾風 執行取消加亮操作(2007-07-08) —
1:只限i-bbs白名單   我會俾先..

2:任何前度白名單..我都可以考慮我俾先

3:任何唔係白名單或版主冇証據証明可信...我絕不會比先!

4:昆我或失約沒有合理解釋一律被列入黑名單

※請睇清楚以上資料再作買賣,否則後果自負

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
以下物品可換可賣

人物:

人尊
域多
馬龍
小丹x2
亨利
迪雲
力奇      
安雅        
風尊x3
幻音神巫        
紅魔鬼

招:

冰寒穿心戟(異轉絕招)
大轟炸
豹影拳
獄之探戈              
矢雨驟臨                
連環旋風閃          
如來神掌x2                  
鎖定追擊
臭氣沖天
霸王轟山拳                        
愛心轟炸                      
地龍波
殘影術              
真龍怒嚎                
狂獸狙擊              
五連鏢                              
潛龍爪
煉獄之門(異轉絕招)                                 
金光劍影            
五連殺                              
殘影術                                        
石破天驚
超毒龍鑽          
極地大火山              
淑女旋風腿            
地龍追命箭                    
愛心光波(異轉絕招)                                  
忍法‧控影        
衝爆牛獄                        
虐殺毒爪
吸精大法                
金光劍影                  
原子能量x3                  
我行我道
荊棘纏身

信物:

卓信

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
急收:

可收:
詳細資料可add我msn:[email protected]

交易記錄在11樓
黑名單:law:獨孤求敗@邪鬼
白名單:牙影
[ 奧凡銘在2009-08-24 12:19重新編輯此帖 ]
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-02-19
我有狂龍亂舞,要驚天掌or陸道信物ok?
好耐沒升....
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-02-19
留用
留用此post
[ 奧凡銘在2007-08-24 09:35重新編輯此帖 ]
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-02-19
引用第2樓奧凡銘2007-02-19 18:34發表的:
OK
點換

ok係換驚天掌定陸道信物
好耐沒升....
離線異轉小子

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-02-19
我有審判之火,想要金光劍影+戰之道
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-02-19
pm比我,我係中級白名單,你先
好耐沒升....
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-02-19
陸道信物留左

驚天掌換
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-02-19
引用第6樓奧凡銘2007-02-19 18:36發表的:
陸道信物留左
驚天掌換

睇返5樓
好耐沒升....
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-02-19
引用第4樓kelvinliong2007-02-19 18:36發表的:
我有審判之火,想要金光劍影+戰之道

唔得
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-02-19
收唔收EX信物???你d野唔岩我..如果收可以用網用錢換?
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-02-19
引用第9樓爪皇凌雨2007-02-19 18:41發表的:
收唔收EX信物???你d野唔岩我..如果收可以用網用錢換?

收嫁..但係唔係好急收..但係唔想用網用錢換-,-sor
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-02-19
交易記錄

1:用天魔齊招acc成功同【星仔之雨】換龍翼EX齊招acc
2:用$90入數成功換大俠陳的超虎斬
3:用鑽石風暴和60$網用錢成功同美少女*米兒換deep信物
4:幫12ex過關成功換佢亨行信物
5:用真昇成功同少爺笙換悟地信物
6:用60$網用錢同少爺笙換鑽石風暴
7:用deep107齊招acc成功賣俾01電玩買家700$
8:用真豹賣俾01電玩買家90$
9:用悟地齊招acc成功同魂天化換星仔齊招acc
10:用迪雲齊招acc成功賣俾少爺杰400$
11:用30$買01電玩部快速逃跑
12:用快速逃跑成功同law玩家換虎威腿
13:以300$買01電玩部賣家天魔人物+極地大火山+炎冰重炮
14:用虎威腿換亨行之tonny仔陀虎訣
15:用deep信物賣俾deep2677 100$
16:真十字賣俾Gaia 100$
17:用霸雷彈換=劍神達爾= 超毒龍鑽
18:用菲雲人物賣俾01電玩買家60$
19:用雷鳥賣俾deep2677(law)   70$
20:用狂龍亂舞換deep2677(law) 玄武人物
21:用絕龍劍換=劍神達爾=(law) 真豹
22:用真龍波換abc123(boc)玩家降龍掌
23:用冰尊異招換暴走疾風奧龍人物
24:地龍波換少爺杰戰之道
25:用鑽風換Freeze 笙狂虎炮
26:用荊棘纏身換人尊之魂(樂雲)灰飛
27:用驚天掌換牙影狂龍亂舞
28:用申武玄換law玩家邪神降臨
29:用烈焰狂奔換超級肥祈超獨龍鑽
30:用潛龍爪換超級肥祈獨龍鑽
31:用戰之道+亡命光速換~畢奇理~審判之火
32:用達信換msn:emtphi13579 ex信
33:用卓男換=劍神達爾=火信
34:用邪信換~畢奇理~卓男
35:用金光劍影換皇道使者冰火五重天
36:用滑翔刀換deep Lau小丹信物
37:用魔導士之榮光換deep Lau 唯我獨尊(tiga)
38:用地龍波換Freeze 笙真旋+豹影
39:用終極超昇龍換少爺杰100$hk
40:用慘絕人寰換邪鬼-JULIAN怒爆一激
41:deep信換=劍神達爾=如來神掌加金鐘罩
42:用戰之道換牙然卓信
43:用醉八虎換降龍亨利約信
44:用陸信換陸道(law)轟地雷.超‧猛虎拳ex
45:120網用錢換lfo玩家(唔記得名)真昇+超昇
46:用連環旋風閃+天魔人物換日映月o.n.9蓮娜人物
47:用60網用買機械卓男6套勁裝
48:用x-card白卡100張換少爺杰60網用
49:用雷光槍.迫擊炮換Freeze 笙新年桔
50:用火佬齊招ac賣俾奪命亨利200蚊
51:用比堤人物換Freeze 笙冰信
52:用冰尊換Freeze 笙狂虎炮
53:用10蚊買rudolf2700 防護x
54:用10蚊買rudolf2700 臭氣沖天
55:用冰信換冰之x子邪狼加亡命
56:用邪信換滅絕 笙卓信
57:用丹信換少爺杰慘絕加吸血
58:用陸信換甲忍-陸道60網用
59:用50蚊買roudlf2700火信
60:用地龍波換迪迪仔沖爆
61:勢凶夾狼免費送俾gd fd Sam
62:用音速射球換少爺杰70蚊
63:用雷鳥電極震.昇天腿換忍者1號鬼神震怒
64:用我佛慈悲  送俾 law 杰爺
65:用60蚊網用換查B雷信
66:用怒爆一擊換查B 風信
67:用成套勁eq換tst迪倫比提信(超低)
68:用120網用換域信boc 邪鬼
69:用4翼魔換peak 尿流不息 蝙蝠練成
70:用丹信換星爺迪信
71:用60網用換tst 比提 無極地獄
72:用60網用換law 天怒 笙 迪信+霸雷
73:用120蚊換暴雷擊 笙 馬信
74:用60網用換杰少 狂龍
75:用虎威腿ex換kingkong108冰信
76:幫破道-魂 星奇由116lv昇到150lv 換佢120網用錢
77:用控影術放俾槌仔120網用錢..超成功
78:用凌宵舞空換人尊之魂(樂雲)180網用..(已成功)
79:用暗黑石破換kim哥davis異信
80:用怒爆一擊換alex2007woody異信
81:用雷鳥換真?天魔迪信
82:用60網用換≧影≦地尊
83:用蝙蝠練成+慘絕人環換史xx60網用
[ 此帖被奧凡銘在2008-07-27 20:15重新編輯 ]
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-02-19
得未呀,奧凡銘,比得我未,msn比我,
msn:[email protected]
好耐沒升....
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-02-19
引用第12樓牙影2007-02-19 18:50發表的:
得未呀,奧凡銘,比得我未,msn比我,
msn:[email protected]

驚天掌換狂龍亂舞 交易成功
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-02-19
推~~~~~~~~~~~~~~~~
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-02-20
推!!!!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-02-20
達爾信物換轟地雷,add我msn講
[email protected]
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-02-20
引用第17樓davidexll2007-02-20 19:47發表的:
達爾信物換轟地雷,add我msn講
[email protected]

唔得!
離線davidsam123
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-02-20
轟地雷我有,換你達爾信物ok?
離線奧凡銘
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-02-20
引用第19樓davidsam1232007-02-20 19:57發表的:
轟地雷我有,換你達爾信物ok?

我加左你msn你冇加我既-.-

唔得..
快速回復
限100 字節

上一個 下一個