切換到寬版
  • 5860閱讀
  • 242回復

星丹小店   暫停升lv服務 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線clarence2424

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-28
  • 本店規則:
    除非你係白名單,版主,壇主我信得過既人,唔係就你俾先
    你唔俾先,我可唔換

【放野區】 
    泰山壓頂勢 
    泰加烈焰狂奔 
    立地成佛

黑羅剎
    小丹異信+豹影拳=60網用

鬥志激昂+霸王流星擊=60網用

【收野區】 
    控影術 
    peak靚裝

【幫人升lv區】 (暫停服務)
    本人升lv既規則
    1.不會改密碼,刪除任何ser的人物
    2.不會和任何人交易/vs
    3.不會替你加能力點
    4.本人可收網錢/我收既野
    5.要係我升個個人物入面要有錢給我去修裝
    6.該帳號要有迪下這個任務
    7.要有很強的裝備
    8.要有強的招式
    9.升幾耐視乎是什麼人物
    10.不可以催我升快d,不得講粗口
    11.唔會幫升到150lv,最多升到140lv
    12.我會完成服務之後才會向你拿報酬
    13.如果我升完之後,我得不到之前跟你所協議的報酬的話,一律當昆人論

成功例子:
    ibbs:

1.幫波仔xd雷尊108lv升到138lv
    2.幫中毒魔人冰尊80lv升到100lv
    3.幫chanping天魔113lv升到150lv
    4.幫中毒魔人人尊83lv升到100lv
    5.幫jahn1幻音神巫76lv升到105lv
    6.幫中毒魔人比堤119lv升到150lv
    7.幫鵬鵬小丹115lv升到140lv
    8.幫中毒魔人邪鬼149lv升到150lv

可msn交
    我msn:[email protected]
    可面交(地點:將軍澳線至九龍灣站)
    可留低msn詳談
    交易記錄係2樓
[ 此帖被clarence2424在2008-11-26 01:25重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-28
成功:

ibbs:
1.我用$60換迷惘-ex的星仔oe(面交)
2.我用$100換zerolee2004的旋風砲拳+4.5迅雷包(面交)
3.我用$150換zerolee2004的真旋風腿+豹影拳+追魂十字斬+慧星閃刀(這送的)+己開拳皇 爭霸點數絕版小丹人物卡(這送的)(面交)
4.我用$100換zerolee2004的超虎翔霸+真狂虎斬(面交)
5.我用$100換中毒腦人的真昇龍霸(面交)
6.我用60網用換tonysun06的真豹影拳(msn交,我俾先)
7.我用$100換jahn1的真虎翔霸(面交)
8.我用60網用換皇道使者的音速射球(msn交,我俾先)
9.我用60網用換rudolf8162的虎山派掌門令(msn交,佢俾先)
10.我用$100換dbkeroro的迪云人物+oe(面交)
11.我用$50換o土的迪云信物+餓虎殺(面交)
12.我用60網用換tonysun06的超虎斬(msn交,我俾先)
13.我用60網用換kong1688的超昇龍霸(msn交,佢俾先)
14.我用$70換o土的五連鏢(面交)
15.我用$70換dbkeroro的虎威腿ex(面交)   
16.我用$55換迷惘-ex的陸道2信(面交)
17.我用$50換abcd的地龍波(面交)
18.我用60網用換中毒魔人的甲賀三分斬(msn交,我俾先)
19.我用$15換迷惘-ex的米兒人物(面交)
20.我用$60換o土的5.5序號+魔劍+5.5迪倫外傳(面交)
21.我用60網用換rudolf8162的絕地音速刀(msn交,佢俾先)
22.我用$60換暴走疾風的鬼神震怒(面交)
23.我用$180換zerolee2004的龍光砲,真龍波,散彈波,虎威腿,忍流化雨,彗星閃刀,已用ex人物卡(面交)
24.我用迪雲信物換波仔xd的狂獸狙擊(佢俾先,pm交)
25.我幫波仔xd既雷尊升lv(由108升到138)換得狂龍斬&快速逃跑(我幫佢升左先,之後再俾我)
26.我用閃影斬換牙銓的極惡邪靈(佢俾先,PM交)
27.我用泰加旋風砲拳換adam6hau的絕龍劍(我俾先,pm交,感覺有d不抵呢T_T)
28.我幫中毒魔仔既冰尊升lv(由80升到100)換得地龍追命箭(我幫佢升左先,之後再俾我)
29.我用120網用換中毒腦人的域多信物(我俾先,pm交)
30.我幫chanping既天魔升lv(由113升到150)換得矢雨,漫天,降龍(我幫佢升左先,之後pm俾我) 
31.我用120網用換~8855~的烈寒刀(我pm俾先,佢msn俾我)
32.我幫中毒魔人既人尊升lv(由83升到100)換得???(我幫佢升左先,佢未俾野我)
33.我幫jahn1既幻音升lv(由76升到105)換得亨利信物(我幫升先,佢再pm俾我) 
34.我幫中毒魔人既比堤升lv(由119升到150)換得滑翔刀,狂亂,天刀秘笈(我升左,佢先再俾野我
35.我幫鵬鵬既小丹升lv(由115升到140)換得60網用(我升左先,佢再pm俾我)
36.我用120網用換中毒腦人的域多異信(我俾先,pm交)
37.我用$80換tonykyf~的小丹異信(面交)
38.我用3300icash換幻影.謙的沖天腿(佢俾先,pm交)
39.我用$160換牙迪的豹皇疾風腿及銀河旋風(我入數先,後交序)

CZ:
1.我用墨香周年包+云起150點換的龍翼ex(我俾150點先,之後佢俾ex我,再俾埋周年包俾佢) 
2.我用亨利異信換pk201152000的終極皇道(佢俾先,msn交)

DN:
1.我用$100換@恆*的超.猛虎拳ex+魔導士之榮光(面交)

失敗:

1.冇
[ 此帖被clarence2424在2008-11-26 01:24重新編� ]
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-28
引用第2樓牙凌於2007-03-28 17:20發表的  :
收唔收超虎斬???

我想收左星仔新招先-3-
你賣幾錢?
離線sokiho
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-28
我有虎山派掌門令,收唔收?
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-28
引用第4樓sokiho於2007-03-28 17:26發表的  :
我有虎山派掌門令,收唔收?

我想收左星仔新招先
你賣幾錢
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-28
引用第3樓clarence2424於2007-03-28 17:24發表的  :
我想收左星仔新招先-3-[表情]
你賣幾錢?

你出錢= ="
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-28
引用第6樓牙凌於2007-03-28 17:29發表的  :
你出錢= ="

60網用
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-28
引用第7樓clarence2424於2007-03-28 17:33發表的  :
60網用

OK...幾時易...要快= =
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-28
引用第8樓牙凌於2007-03-28 17:33發表的  :
OK...幾時易...要快= =

我想最想係收左星仔異轉新招
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-28
引用第9樓clarence2424於2007-03-28 17:35發表的  :
我想最想係收左星仔異轉新招[表情]

咁你仲收唔收??60網用放
離線rudolf8162
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-28
我有虎山派掌門令 60網用
我msn : [email protected]
搵人送迴旋二段擊比我~_~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-28
更新:我用60網用換rudolf8162的woody信物
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-28
引用第10樓牙凌於2007-03-28 17:36發表的  :
咁你仲收唔收??60網用放

我都係唔放住= =好似中左bug
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-28
引用第13樓牙凌於2007-03-28 19:20發表的  :
我都係唔放住= =好似中左bug

哦..咁我就唔收住啦
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-28
我都可以比先ge =="你試唔試??60網用
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-28
引用第16樓牙影於2007-03-28 21:19發表的  :
魔界地獄要唔要?

SOR...唔要
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-28
引用第15樓牙凌於2007-03-28 21:14發表的  :
我都可以比先ge =="你試唔試??60網用

下....如果唔得咁未死=.=
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-28
引用第18樓clarence2424於2007-03-28 21:32發表的  :
下....如果唔得咁未死=.=

我比你先的= =唔洗死
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-28
引用第19樓牙凌於2007-03-28 22:01發表的  :
我比你先的= =唔洗死

咁如果唔係我洗唔洗俾錢你先=.=?
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-28
引用第20樓clarence2424於2007-03-28 22:03發表的  :
咁如果唔係我洗唔洗俾錢你先=.=?

=v=我個張係有超虎圖有超虎字= ="
但係唔知係咪我之前比人昆左個張(佢話冇入到= =")
咁咪可以比你試試囉
快速回復
限100 字節

上一個 下一個