切換到寬版
  • 5482閱讀
  • 237回復

(月影小店)收絕地音速刀/蓋亞! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線月影

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-03-29
— 本帖被 暴走疾風 執行取消加亮操作(2007-07-08) —
(((月影小店)))

事先聲明:本店所收的物品絕不用現錢或網錢收!!!

急收:未有

唔係好急收:絕地音速刀

收人物:地尊蓋亞

收招式:絕地音速刀

放物品:暫無 

放人物:米兒 / 佛恆/紅魔鬼 /柏高 /亞真X3 /比堤 /琪琪 X2  /菲雲 /陸

道/璇瓏/姬絲 /龍翼 /玄武

放招式: 我佛慈悲X2 /防護壁X2/璇瓏流星拳X3 /神探快槍手 /伏虎勢 /散彈波  /龍飛鳳舞X2

/毒霧攻擊 /狂虎彈/究極爆裂破 /立地成佛 /熔岩彈 /

魔獸召喚 /烈火焚身 /閻王追殺令 /

猛毒掌/乘風腿X3  /超毒龍鑽/爆破拳/漫天飛矢/霸王流星擊 /旋

風神拳X2/ 魔法皇的咒詛(異轉絕招)/連環旋風閃/金鐘罩/透身咒/絕龍劍/虎威腿

交易紀錄:
1.    我用網錢$240換tonysun06的天尊宇歷斯
2.    我用毒霧攻擊換暴走疾風的$2
3.    我用唯我獨尊(邪鬼)換同學的$60
4.    我用唯我獨尊(泰加)換同學的$80
5.    我用怒爆一擊換暴走疾風的比堤墨鏡
6.    我用米兒人物換小白影的$50
7.    我用璇瓏人物換小白影的$10
8.    我用姬絲人物換小白影的$10
9.    我用出擊!機械邪鬼換小白影的$10
10.    我用原子能量換小白影的$10
11.    我用十級暴風換小白影的$20
12.    我用毒霧攻擊換小白影的$10
13.    我用猛毒掌換小白影的$10
14.    我用酋空咒換小白影的$20
15.    我用安雅人物換小白影的$20
16.    我用大天使之降臨換小白影的$40
17.    我用風之精靈換小白影的$10
18.    我用愛心轟炸換小白影的$20
19.    我用魔導士之榮光換小白影的$10
20.    我用神之寬恕換小白影的$30
21.    我用野蠻之女換小白影的$20
22.    我用璇瓏流星拳換小白影的$10
23.    我用爆破彈換小白影的$10
24.    我用蓮娜人物換小白影的$120
25.    我用$300換大俠陳的100-140lv的升lv服務
26.    我用$200換大俠陳的140-150lv的升lv服務
27.    我用$30換jacky的約翰人物
28.    我用$30換jacky的真龍波
29.    我用$20換jacky的旋風炮拳
30.    我用$10換jacky的散彈波
31.    我用$150換jimmy的迪雲人物
32.    我用$175換jimmy的宇宙冰河
33.    我用$70換jimmy的炎冰重炮
34.    我用$130換jimmy的極地大火山
35.    我用$100換jimmy的冰火五重天
36.    我用$130換jimmy的天魔人物
37.    我用$110換george的龍光砲
38.    我用$80換george的真昇龍霸
39.    我用$100換george的超昇龍霸
40.    我用樂雲人物換sam的$200
41.    我用餓虎殺換sam的$90
42.    我用邪鬼換sam的$180
43.    我用狂龍斬換sam的超虎翔霸
44.    我用真虎翔霸換sam的邪神降臨
45.    我用金龍乍現換bond的$30
46.    我用出擊!機械邪鬼換bond的$10
47.    我用絕地一擊換bond的破邪結界
48.    我用漫天飛矢換bond的$40
49.    我用降龍掌換bond的$70
50.    我用真豹影拳換bond的$160
51.    我用奧龍換bond的$200
[ 月影在2007-08-14 22:01重新編輯此帖 ]
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-03-29
魔法王密碼+吸x大法+轟地雷+旋風神拳ch奧龍人物ok?

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-03-29
引用第2樓牙凌於2007-03-29 21:04發表的  :
天尊用唔用現錢收?

回我
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-03-29
Re:回 2樓(牙凌) 的帖子
引用第9樓月影於2007-03-29 21:14發表的 回 2樓(牙凌) 的帖子 :
可以用yahoo卡換ok?

比較想要現錢喎- -"如果面交可以係邊到交
離線kong1688
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-03-29
你有冇其他野收??
同我一樣名既人- -
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-03-29
Re:回 7樓(牙峰) 的帖子
引用第12樓月影於2007-03-29 21:16發表的 回 7樓(牙峰) 的帖子 :
用天尊換ok?

你唔好小白!!天尊比奧龍貴200~300!!

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-03-29
[路過]其實奧龍同天尊差唔多價[/路過]

離線月影
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-03-29
回 13樓(牙峰) 的帖子
我唔知喎=.=好對唔住>.<
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-03-29
引用第15樓暴走疾風於2007-03-29 21:19發表的  :
[路過]其實奧龍同天尊差唔多價[/路過]

唔係wo!!天尊300幾,奧龍先100幾!!

離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-03-29
引用第17樓牙峰於2007-03-29 21:20發表的  :
唔係wo!!天尊300幾,奧龍先100幾!!

天尊其實150only=.=。

離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-03-29
引用第19樓暴走疾風於2007-03-29 21:21發表的  :
天尊其實150only=.=。

下??牙凌  話 250 up wo=.=''

離線自己

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-03-29
引用第22樓牙峰於2007-03-29 21:23發表的  :

牙凌你又信=.=,天尊最多都係200

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-03-29
引用第22樓牙峰於2007-03-29 21:23發表的  :

係我話佢知的=.=,其實係150,之不過我叫價叫到300幾,人地先會覺得係咁高姐。

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-03-29
Re:Re:回 2樓(牙凌) 的帖子
引用第10樓牙凌於2007-03-29 21:15發表的 Re:回 2樓(牙凌) 的帖子 :
比較想要現錢喎- -"如果面交可以係邊到交

唔該回下我 ==
離線月影
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-03-29
回你呀^^
:不如我用奧龍+蓮娜+邪鬼換ok?
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-03-29
[路過]其實牙凌你可以放出去嫁ma[/路過]

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-03-29
引用第26樓月影於2007-03-29 21:34發表的  :
回你呀^^
:不如我用奧龍+蓮娜+邪鬼換ok?

我都係想要錢呀=v="
離線牙峰

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-03-29
回應我!!
我話用 邪鬼異信ch奧龍人物!!

離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-03-29
Re:回 29樓(牙凌) 的帖子
引用第32樓月影於2007-03-29 21:49發表的 回 29樓(牙凌) 的帖子 :
最多我俾先啦=.=

= =你比先都冇用的= =因為我唔入的= =我係放出去的= =
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-03-29
Re:回 33樓(牙凌) 的帖子
引用第34樓月影於2007-03-29 21:51發表的 回 33樓(牙凌) 的帖子 :
你收唔收網錢呀?

只係唔係幾想收= =""
快速回復
限100 字節

上一個 下一個