切換到寬版
  • 2164閱讀
  • 28回復

感到興奮的一戰 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線ultimate

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-09
其實我有一個問題 E.`U`L  
w|[RDaAb  
想問大家好耐 \2 y5_;O  
S=`+Ryc  
你們有沒有跟其他玩家進行過一場 a:TvWzX,  
b5G}3)'w  
雙方都感到興奮的對戰 6 K` c/)  
h}`!(K^;3  
如果有 JAjmrX  
'XrRhF (  
請回覆說出來 H( jXI  
4mjgt<`  
以及令你們感到興奮的原因 Yc r3HLJy  
{c?JuV4q?  
DQ#H,\ ^<  
I` K$E/ns  
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-09
我用雷尊同love隻悟地打 1=sXdcy;  
真係白熱化 /M;#_+VK<  
出真狂我有時中 aI(7nJ=R  
我出雷鎚佢又中 Nc OP L\  
最後中家淨番1血 H=*5ASc  
狂用招頂招 i,A#&YDl  
大家一齊中大家ga招 4/kv3rv  
一齊死左
離線ultimate
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-09
引用第1樓糯米滋於2007-04-09 14:05發表的  : LMi:%i%\  
我用雷尊同love隻悟地打 M.-"U+#aD  
真係白熱化 <IW#M E  
出真狂我有時中 Djk C  
我出雷鎚佢又中 ] Z8Vj7~  
最後中家淨番1血 NK|?y  
.......
/525w^'pd  
咁激烈... f/WQ[\<!I  
iGB_{F~t4}  
我想.. T=hho Gn  
v_e9}yI   
真正的激戰就是這樣子 J"=1/,AS  
} VJfJ/  
這是比其他情況得來的快感更滿足
離線糯米滋

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-09
引用第2樓ultimate於2007-04-09 14:08發表的  :
咁激烈...
我想..
.......
hTP:[w)  
係牙 D\<y)kh  
我同love都話好好玩 1B),A~ Ip  
想打多幾場
離線小小銘

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-09
我淨係試過壓倒性比人打殘.........................
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-09
有 有一次我同我個同學vs佢用達爾我同悟地 大家狂出必殺招打到真係好開心 ?\8?%Qk  
我用真狂屈死左佢 佢用破天屈死左我 我用真虎佢又用狂龍斬 
冰飛連出屈死你 問你死未
[/quote]
離線ultimate
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-09
其實我開post的意義 ?xK,mbFgl  
5>AX*]c  
是想大家明白 T{wuj[ Q#:  
u&wiGwF[  
屈機,拉登,龜的戰法 )Ud-}* g  
L@JOGCYy  
以及對勝負的執著 h*ZC*eV>  
#07gd#j4  
是不能擁有興奮的對戰 3> /K0N|$  
5q "ON)x  
想大家明白這一點 DWdW,xG  
+l=r#JF  
使bbs壇的眾人都向技術方向邁進 !x'/9^i~v  
Z,iHy3`  
(如果有人覺得我有貶低bbs之意,可以隨便鬧我)
1條評分
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-09
有呀....同你,小武,s等等打.. 3]?#he  
我知你地冇用過全力!但能同你地交手都好開心!!
離線地主一號
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-10
有一次, v%ioj0,  
我個bat, vv=VRhwF  
同二個omega(lv150,lv142),玩二打一 g(4xC7xK6  
我個bat(lv120) DEF有18xx 1T[et-  
            STR有14XX 85GKymz$P  
            HP有4XXX MQ"xOcD*F  
            (唔錯LA) +5XpzZ{#Wa  
二個omega一直出霸雷彈 yBI'djL~>  
我FINALLY WIN 左 T*KMksjxm`  
一個omega, GQ |Mr{.;  
話我USE bug t#2(j1  
之後打過, P 3'O/!  
我WIN左 x.q+uU$^  
R+CM`4CD  

離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-12
我都有,不過係好奈之前嘅事...太約3.0到啦 .,.....我識得一個deep 佢叫 Deep469 G.UI|r /Kz  
我果陣用6道,大家知果陣d分身幾勁...... 我同佢打都係平手= = 我覺得同佢打係要講最多技術= =

離線chanping
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-12
引用第8樓地主一號於2007-04-10 11:54發表的  : ~Rr~1I&mR,  
有一次, 5^x1cUB]  
我個bat, p}~qf  
同二個omega(lv150,lv142),玩二打一 1Yn +<I  
我個bat(lv120) DEF有18xx S.f5v8  
            STR有14XX 2=^m9%   
.......
n<u $=H  
你係咪咁勁呀 防有千八 攻都有千四 血有四千 你老吹呀比提加血加得咁慢 仲要一打三兩個龐士都高你勁多LV都嬴到 你咩SER 我要同V返次先得
[/quote]
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-12
有.同woody L同好爽
估唔到=3=係咁易散架
離線love_miko
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-12
同s,加仔,路少同boc打-茶- wLnf@&jQ%  
B e0ND2oo  
最感到興奮應該係佢地=) )`O~f_pIC  
!*B'?|a<\  
佢地d技術好得黎 MjC_ (cs  
o9dY9o+Z  
又唔會串人 7\s"o&G  
0i\M,TNf*  
d戰鬥好激烈=) 4p,EBn9(  
'|8} z4/g  
雖然佢地個個都無出全力 GE%Z9#E  
P 'od`  
但都打得好開心=) T~##,qQ  
;"~ fZ2$U  
大家有lose有勝 x#xFh0CA  
U!*M*s  
我又係佢地身上學左好多野 _)>_{Pm  
naR0@Q"\h  
由其係s gL *>[@RO  
%|q>pin2  
好多謝佢教左我好多野=)
離線y.k.h.
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-12
引用第6樓ultimate於2007-04-09 14:32發表的  : 42{Ew8  
其實我開post的意義
是想大家明白
屈機,拉登,龜的戰法 0QXVW}`hz  
.......
V:In>u$QJ!  
); !eow  
說得很好啊!!!(我好認同你的說話)

離線皇道使者

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-12
天才,加仔,KL,s 還有很多很多..... jSD#X3qp  
nrL9 E'F'  
因為我隻馬龍都有類似旋風神拳既關係,所以可以同天才鬥玩旋風=v="

我前路有右與左,面對決擇難兼顧... ...
離線~~deep~~
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-15
我同BOC的皇者玩vs,他的實力在強得可怕,but i感到興奮
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-15
最興奮緊係同有錢人la~ 6%'.A]"  
有次我地好夜,有錢人問有冇人同佢vs @G BxL*e  
我同2個百幾既人同佢vs KK1 gNC4R  
第一場: !S^AgZ~  
我(邪鬼)+冰尊+龐士vs有錢人 HFKf kAl  
雖然俾有錢人WIN(因為個龐士好低Lv,佢死左,所以我地就.....) ) brVduB  
第二場: p31NI f `  
我vs有錢人(佢地換緊人) >sfRI]OG  
我狂出招,不過唔夠MP,俾有錢人追......殺,不過我K左佢2/1 HP h hG4-HD  
第三場: d:ARf  
我+卓男+迪雲 "oTHq]Ku  
我地今之一人一邊,卓男異轉左,狂出D炸彈(好狗= =∥) WB?jRYp  
迪雲狂出龍光同真昇(冇技術個隻,所以一下都打唔中= =) OP~HdocB  
我仲變態,狂連技,佢仆左係度我立即用邪降 )T/0S$@  
哈哈,佢大檸樂la,我異轉左, cQ/5qg  
我同卓男狂出招 R{WE\T'  
有錢人死左,仲投降
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-15
有..岩岩用安雅用一個用外掛的悟地打 @ >d*H75  
我狂輸比佢, 佢用外掛d血慢慢加番 VbJiZw(aR  
最後一局我企係一角佢用真虎我重佐 QP@%(]fG  
之後我對住個廷狂用回天,最後我羸佐個用外掛的悟地 真係好興奮
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線chanping
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-15
引用第17樓牙痴於2007-04-15 15:23發表的  : 0Oi,#]F  
有..岩岩用安雅用一個用外掛的悟地打 7Ilm{@ b=  
我狂輸比佢, 佢用外掛d血慢慢加番 __`*dL>*  
最後一局我企係一角佢用真虎我重佐 nIAx2dh?  
之後我對住個廷狂用回天,最後我羸佐個用外掛的悟地 真係好興奮
8yRJD[/S  
係咪用山頂果隻安雅 個悟地叫咩名
[/quote]
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-15
引用第18樓chanping於2007-04-15 15:24發表的  :
係咪用山頂果隻安雅 個悟地叫咩名
H70LhN  
係 woody7663 我打到佢扣佐2000幾血 我按番esc 就變佐做1xxx 之後 重慢慢減
歡迎分享新教(基督教信仰)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個