切換到寬版
  • 2208閱讀
  • 107回復

< 煉獄小店 > 大更新; [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線p02092

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-04-18
Y=Yahoo 卡=現卡 X=X-card

放:米兒:人物(Y) 龍飛鳳無(卡) 女媧遺書(Y)

悟地:虎山派掌門令(卡)

小丹:人物(Y) 璇瓏的手帕(Y)

域多:快速逃跑(Y)

菲雲:大轟炸(卡)$

溫蒂:人物(卡)

約翰:透身咒(卡)

達爾:天刀秘笈(卡)

天魔:人物(卡)

安雅:潛龍爪(卡)

龐士:人物(Y) 信物(Y)

[如要買野,請add我msn:[email protected]傾啦]

(請留電話/MSN,如果唔係就唔覆你。可面交/電交/MSN交)

另放道具/召喚書/武器: 
櫻花耳環
邪神頭盔
星雲耳環
奇蹟之盔
櫻花劍
特種部隊手套x2
暗黑鞋
中山手套
烏金耳環
聖尊帽
魔尊耳環
風神之盾
武士肩甲
武士劍
P‧H手鐲
天使之靴
魔導使手鐲
血魔頭盔x2
惡夢耳環x2
月蝕盾
武士盔甲
魔導士劍
謎之爪
英倫皮靴
路西法之爪
路西法之盾
大祭師之服
P‧H光棒
總統鋼筆
放大鏡
雅典娜頭盔
元力手套
龍戰之甲
雅典娜鞋
中山盾x2
魔爪拳套
總統西裝
曼菲斯耳環
天使耳環
總統手錶
水晶盔甲
異獸拳套
幸運頭盔
土著屐x2
土著盾
異獸靴x2
異獸盾
君子手鐲
櫻花手鐲
天使手鐲
魔獸頭盔
神將之鞋
瑪雅項鍊
始皇帝服
始皇帝拳套
雷伯特拳套
妖狐手鍊
萬王頭盔
米兒耳環x2
小熊盾
荊棘甲
新年帽
血獸項鍊
聖尊神盾
小熊帽
信徒頭盔
偵探手套
萬王之鍊
紫晶手鐲
中山戒指
親衛兵召喚書
韓霸召喚書
雪怪召喚書
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:35重新編輯 ]
1條評分
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-04-18
我的交易記錄
1.(bbs)我用破邪結界 ch Yahoo$120(佢比先,交易成功)
2.(bbs)我用真狂虎斬 ch Yahoo$120(佢比先,交易成功)
3.(朋友)我用達爾人物 ch $180(面交成功)
4.(bbs)我用勢凶夾狼 ch $150(面交成功)
5.(Yahoo)我用Yahoo$60 ch Yahoo白名單-幾多番的龍光砲(我比先,電交成功)
6.(Yahoo)我用Yahoo$120 ch Yahoo白名單-幾多番的天魔人物(我比先,電交成功)
7.(Yahoo)我用Yahoo$60 ch !!!悟地!!!(MSN名字)的超虎翔霸(佢比先,電交成功)
8.(Yahoo)我用Yahoo$900 ch LFO霸主的天尊者AC(我比先,電交成功)
9.(Yahoo)我用Yahoo$120 ch LFO交易所(msn名字)的邪鬼人物(我比先,交易失敗,被昆)
10.(LFO)我用蓮娜(BOC 102lv)和比提(BOC 69lv)AC ch 劍神-達爾(BOC 153lv)的AC(我比先 交易失敗,被昆)
11:(LFO)用AC ch AC(交易成功)
12:(msn)[email protected]用冰火五重天 ch 我絕地一擊(佢比先,交易成功)
13:王者-David用$80入數ch 我John(佢比先,交易成功)
14.陳生用餓虎殺 ch 我$140入數(交易成功)
15.天才格鬥家用卓男人物 ch 我猛毒掌(交易成功)
16.天才格鬥家用十字旋風拳 ch 我$30入數(交易成功)
17.朋友w1712yy用Yahoo$60 ch 我皇頭(交易成功)
19.朋友w1712yy用Yahoo$120 ch 我龍神鞋+龍神鎧+琪琪(交易成功)
20.朋友w1712yy用Yahoo$180 ch 我極地大火山(交易成功)
21.朋友w1712yy用Yahoo$60 ch 我昇天腿(交易成功)
22.同學李功德用$200 ch 我核子爆彈+土盾+土衫(交易成功)
23.同學用達爾齊招ac ch 我火尊齊招Ac(交易成功)
24.fd用YM$60 ch 我迪雲異信(交易成功)
25.(lfo)邪鬼EXE用魔劍 ch 我3億(交易成功)
26.我用HK$20換我細佬升lv服務[由1lv升到100lv](交易成功)
27.fd用YM$60 ch我皇頭(交易成功)
28.送一個只得迪雲的AC俾fd
29.幫朋友w1712yy升lv[由120lv升到150lv] 佢比YM$300我 (交易成功)
30.(msn)2004用YM$60 ch我皇連同茱迪 (交易成功)
31.(fd)我用HK$50 ch LFO錢20e (交易成功)
32.丹尼仔用LFO錢$2000 ch 我魔劍 (交易成功)
33.(lfo)邪鬼EXE借左我lfo錢10e,佢還了錢 (交易成功)
34.MSN的化學人用天刀秘笈 ch 我HK$60 (面交成功)
35.MSN的柏仔用YM$60 ch 我HK$60 (面交成功)
36.(LFO)王者-David用LFO Ac ch 我YM$60 (交易成功)
37.(fd)幫w1712yy升lv[由150lv升到170lv]佢比YM$360我(交易成功)
38.(fd)w1712yy用亡命光束 ch 我地龍波 (交易成功)
39.(lfo)影箭銘用HK$50 ch 我神之寬恕 (交易成功)
40.(lfo)我用必一 ch YM$60 (交易成功)
41.(msn)[email protected]用YM$600 ch 我天尊 (交易成功)
42.(msn)[email protected]用YM$300 ch 我天之怒 (交易成功)
43.(msn)[email protected]用YM$120 ch 我真狂虎斬 (交易成功)
44.(cz)levin用YM$60 ch 我真虎 (佢比先,交易成功)
45.(fd)黃浩賢用$2換我小丹人物 (面交成功)
46.(fd)陳情楓用龍駒200m換我lfo 1e (佢比先,網交成功)

(我的交易記錄只得咁多,因為我曾經交易過既記錄冇記下,所以就得咁少!)
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:39重新編輯 ]
離線達人
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-04-19
卓男齊招有異轉+異轉招用幾多收?
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-04-19
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:40重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-04-19
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:43重新編輯 ]
離線暴走疾風

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-04-19
你幾錢收驚天??真錢定網錢??add我msn:[email protected]

離線p02092
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-04-19
更新;收
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:44重新編輯 ]
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-04-19
我收邪怒.90收
估唔到=3=係咁易散架
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-04-19
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:45重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-04-20
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:45重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-04-20
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:46重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-04-21
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:47重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-04-21
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:47重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-04-21
推推推推推推
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-04-21
連娜平dok?
估唔到=3=係咁易散架
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-04-21
推推推推推推

[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:48重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-04-25
Y=Yahoo 卡=現卡 X=X-card $=真錢
放:蓮娜:蓮娜人物(X)$200/Yahoo$240
    米兒:人物(Y)(自出價錢) 龍飛鳳無(卡)50 女媧遺書(Y)70
    悟地:真虎(Y)80 虎山派掌門令(卡)80
    小丹:人物(Y x2)(自出價錢) 璇瓏的手帕(Y)80
    馬龍:人物(卡)(自出價錢)
    域多:快速逃跑(Y)(自出價值)
    菲雲:大轟炸(卡)80 信物100
    溫蒂:人物(卡)(自出價錢)
    約翰:透身咒(卡)80
    達爾:人物(Y x2)$180 天刀秘笈(卡)90
    茱迪:人物(Y)(自出價錢)
    邪鬼:邪神怒嚎(Y)$140留
    天魔:人物(卡/Y)$150
    安雅:潛龍爪(卡)90
有意買 請send在我E-mail:[email protected] MSN:[email protected]
(請留電話/MSN)(可面交/電交/記信/E-mail交)
(白名單我可比先)(唔係白名單 咁一定要你比先 唔比先 唔好煩)
(你唔昆,我唔昆,大家開心又快樂
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-04-25
收人:地尊者(用我d人/招換)/EX /奧龍人物

收招:暫無

另收龍駒Online60lv-90lv AC
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-04-26
推推推推推推
[ 此帖被p02092在2008-04-06 21:48重新編輯 ]
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-04-26
推推推推推推
快速回復
限100 字節

上一個 下一個