切換到寬版
  • 9961閱讀
  • 365回復

放棄lfo-放大量野,急收戲谷點數卡50,150,300 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線阿剎

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-05-18
本店絕不昆人,白名同我信得過既人就我先,如果唔係一律你先,唔好話我昆
本人唔用錢收野

見到岩既野唔好淨係回POST 仲要pm同+msn:
[email protected]

------------------------------------------------------------
搵野教學:先按Ctrl+F再輸入你想搵既野就得喇~
------------------------------------------------------------
收野區:
戲谷點數卡
  50點
150點
300點

-------------------------------------------------------------------------------
招式/人物區:
Y=yahoo card X=X-card C=復刻 D=得序號 K=留左
迪雲:散彈波(Y)迪氏全家幅 (Y) 超昇龍霸(Y)超昇龍霸(Y)
星奇:
米兒:人物(Y)人物(Y)魔導使之榮光(Y)魔導使之榮光(C) 神之寬恕(C)聖女的祈禱(Y)
小丹:音速射球(Y)
悟地:超虎翔霸(Y)狂虎斬(Y)
璇瓏:璇瓏亂舞(Y)
馬龍:人物(Y)人物(Y)毒龍鑽(Y)英雄勳章(Y)
域多:人物(Y)彈地小刀(Y)彈地小刀(Y)
歷奇:霸王流星擊(Y)霸王流星擊(Y)
佛覺:佛我同在(Y)立地成佛(Y)
佛恆:金鐘罩(Y)我佛慈悲(Y)
茱迪:禿鷹腳刀(Y)
菲沙:人物(Y)人物(Y)宇宙冰河(C)
菲雲:人物(Y)審判之火(Y)大轟炸(Y)煉獄困室(Y)煉獄困室(Y)祝融匕首(Y)
溫蒂:風神之咒(Y)
霍雷:雷鳥雷殛震(D)黑洞原子粒(Y)雷鳥昇空(Y)
約翰:魔法王密碼(Y)
達爾:
亨利:后羿的眼睛(Y)地龍追命箭(X)地龍追命箭(Y)
陸道:甲賀三分斬(Y)五連鏢(Y)五連鏢(Y)忍法‧人偶送葬(Y)
黃金親衛兵:金龍乍現(Y)
亞真:人物(Y)人物(Y)毒霧攻擊(Y)
幻音神巫:詛咒迷霧(Y)詛咒迷霧(C)詛咒迷霧(Y)
紅魔鬼:
比堤:吸血(Y)亡命光束(Y)亡命光束(Y)終極魔心臟(Y)終極魔心臟(Y)
邪鬼:唯我獨尊(Y) 唯我獨尊(Y)轟裂異度空間(Y)比堤墨鏡(Y)
天魔:炎冰重炮(Y)
龍翼:我行我道(D)我行我道(D)
龍翼EX:
龐士:無極地獄(Y)煉獄之門(Y)
琪琪:
柏高:瘋狂襲擊(Y)瘋狂襲擊(Y)瘋狂襲擊(Y)瘋狂襲擊(Y)轟天密林(Y)
姬絲:原子能量(Y)藥水投擲(X)出擊!機械邪鬼(Y)
卓男: 鋼鐵護甲(Y)鋼鐵護甲(Y)
申武玄:
地藏十兵衛:
托比:究極爆裂破(Y)人物(C)
安雅:獄之探戈(X)酋空咒(Y)
玄武:怒虎棍法-武虎 (Y)
樂雲: 樹靈鞭(Y) 荊棘纏身(Y)
蓋亞:
泰加:人物(Y)人物(Y)烈焰狂奔(Y)唯我獨尊(Y)真虎翔霸(Y)真虎翔霸(Y)
奧龍:狂獸怒吼炮(Y)衝爆牛獄(Y)衝爆牛獄(Y) 凶獸血漿(X)
蓮娜:魔骨鐮刀(Y)魔骨鐮刀(Y)
撒卡:勢凶夾狼(Y)
宇歷斯:真天鏡(Y)
迪倫:
終極魔人:
黃帝:
蚩尤:
黑羅剎:
夜剎:
巫神:
白帝:

--------------------------------------------------------------------------------
本店黑名單:
煎釀三寶 (佢話用60YA換我風神,果陣2點幾,話6點半之前番黎搵我,我就留左比佢,人地話收我都話唔放,點知成12點都冇回應, 【冇信用】大家最好就唔好同佢交易喇~)
ngchunlam (正昆狗,話120YA換我暗黑+風神,叫我比左暗黑先,點知我比完之後佢比既120YA係作出黎既,我講先唔得之後就封埋我,大家唔好同佢交易呀!)
鋼錬(唔守信用)

-----------------------------------------------------------------------------
聯絡方法:
1.係到留MSN或回覆
2.係ibbs pm我
3.MSN:
[email protected]

--------------------------------------------------------------------------------
[ 阿剎在2010-02-27 21:27重新編輯此帖 ]
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-05-18
交易紀錄:
成功記錄:37       失敗記錄:7     免費/贈送記錄:5    未完成:0             總數: 47
1.  (成功)用玄武ac換烈魔的霍雷ac
2.  (成功)用LFO$2e換星奇stinky狗狗個雷護
3.  (成功)用吸血換某某的雷鳥雷殛震
4.  (成功)用超‧猛虎拳ex換龍翼ex-louisEX既忍流同獄之
5.  (失敗)用火尊人物換某某的五連鏢〔比佢昆左〕
6.  (失敗)用邪鬼AC換小可愛米兒個AC〔比佢昆左〕
7.  (成功)noir送亨利人物比我
8.  (失敗)真飛鳥用幫我個霍雷升到150lv換我悟地異信(佢冇升到)
9.  (成功)用真虎換牙凌的霸雷彈同無極地獄
10.(成功)機甲鎧送一套皇裝比我
11.(失敗)用真虎換真飛的樂雲招(佢張野比人入左)
12.(成功)用幫打S3換某某的龐士異信
13.(成功)型男送申武玄人物比我
14.(成功)用爆破彈換真仔的絕地一擊
15.(成功)用怒爆一擊換榮的邪狼凍牙拳
16.(成功)用天之怒換aaakkk的連娜人物
17.(成功)用霍雷人物換牙奇的虐殺毒爪
18.(成功)用狂虎斬換suetsuet的異獸角
19.(成功)用鬼神震怒換ngpinghin的龍翼EX人物
20.(成功)用祝融匕首換99的餓虎殺和四翼魔蝶
21.(失敗)用星仔異信換戰神龍皇核爆(被昆了)
22.(成功)用昇天腿換whk0030的狂虎砲
23.(成功)用LFO$3e換撒乂卡的虎威腿
24.(成功)waynewong送我ex異信
25.(成功)送天尊王亨利異信
26.(成功)用破邪結界換牙影的霸王流星拳同鬼神震怒
27.(成功)用破空閃換夜神魔金甲人同金龍斬
28.(成功)用達爾異信換waynewong的星仔異信
29.(成功)用天風烈換myzack的7.0新手包
30.(成功)用冰火五重天,旋風神拳和霸王轟山拳換tik8822的冰尊異信
31.(成功)用唯我獨尊換hokychester的蓮娜人物
32.(成功)用剋-絕擊換火尊強的邪神降臨
33.(成功)用邪神降臨換☆魚蛋☆的真天鏡
34.(成功)用151lv冰尊ac換☆<Freeze>☆的$50
35.(成功)用$40換幸福鳥的達爾,虎威腿和狂虎砲
36.(成功)用狂獸狙擊換火尊強的$20
37.(成功)用璇瓏亂舞換耀仔的天風烈
38.(成功)用一件裝換Firen菲雲的天之怒
39.(成功)用4招換幸福鳥幫我升到140lv
40.(成功)用$50換幸福鳥的武元訣
41.(成功)用升天魔到150LV換幸福鳥的天羅地網
42.(成功)用閻王追殺令同烈火焚身換超型地尊的昇空鬼車腿
43.  (成功)  用$38GO點換adam6hau超虎翔霸,虎山派掌門令,超虎斬
44.  (成功)用鑽石風暴換武者迪倫天神的制裁
45.  (失敗)用暗黑石破,風神換ngchunlam120網用錢 [比佢昆左暗黑]
46.  (成功)用天之怒換KIS的天刀秘笈
47.  (成功)用雷神護體換雷尊仔仔個仔的求敗刀法

48.  (失敗)用武元決和灼冰換天之神怒乂宇歷的120ya[比佢昆左]
49.  (成功)用剋.絕擊換LBgundam  100點戲谷點數
[ 阿剎在2010-02-27 21:25重新編輯此帖 ]
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-05-19
推...............
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-05-28
推..............
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-05-28
霸雷換真虎得唔得??差唔多價...
得唔得都講聲..唔該..
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-05-29
引用第4樓牙凌於2007-05-28 22:28發表的  :
霸雷換真虎得唔得??差唔多價...
得唔得都講聲..唔該..

咁唔ch la
離線abcd
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-05-29
龐士心臟
60yahoo ok
打左10幾個鍾既後果
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-05-29
龐士心臟我放,你係唔係收?
估唔到=3=係咁易散架
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-05-29
引用第5樓阿剎於2007-05-29 16:56發表的  :
咁唔ch la

點解先..?比個原因..
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-05-29
引用第8樓牙凌於2007-05-29 17:29發表的  :
點解先..?比個原因..

突然想用woody
離線牙凌

發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-05-29
引用第9樓阿剎於2007-05-29 17:35發表的  :
突然想用woody

如用兩招龐士招得唔得..?我真係急收的= ="
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-05-29
龐士信物收唔收呀??
估唔到=3=係咁易散架
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-05-29
引用第10樓牙凌於2007-05-29 17:36發表的  :
如用兩招龐士招得唔得..?我真係急收的= ="

好la,割愛比你,pm我
離線abcd
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-05-29
龐士心臟
60yahoo ok
回下我la
打左10幾個鍾既後果
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-05-29
引用第13樓abcd於2007-05-29 17:59發表的  :
龐士心臟
60yahoo ok
回下我la

我同學話$25sell比我
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-05-30
推.......................
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-02
推...............
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-03
推.......................
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-03
絕地音速刀收唔收?
估唔到=3=係咁易散架
離線阿剎
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-06-03
引用第18樓吾尊者於2007-06-03 08:13發表的  :
絕地音速刀收唔收?

唔收異招住
快速回復
限100 字節

上一個 下一個