切換到寬版
  • 4759閱讀
  • 194回復

祈仔小店~~~=3= 新增 青狗合擊  收   天籟 十字烈風拳 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線我係肥祈

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-09
— (~瘋人~) 請遵守一日能推一次POST之規定 (2008-02-05 19:18) —
祈仔小店----------開業^^

歡迎光臨

代用英文字:Y=Yahoo,C=Card,S=留左

本店忠旨:我是唔會昆 ga ~~ , 你都唔好昆我. . . .昆我者死-o-

紅色的是新的 @@本店只換不買(ps:沒錢呀-o-),如有物品add我msn: [email protected]

收終極 一set 各ser

迪雲:
星奇:
米兒:人物 ( Y )
小丹: 昇天腿(C) 豹影拳 x2( CY ), 幻影星塵 ( Y ) , 人物 ( Y )
悟地:人物( Y )x2 , 超虎翔霸 x2 ( Y )
璇瓏:人物(C)、野蠻之女(C) , 璇瓏流星拳x2( Y )
馬龍:旋風神拳( C ) , 英雄勳章  ( Y ) ,青狗合擊 (C)
域多:彗星閃刀(Y) , 破空一閃x2( CY ) ,
歷奇:霸王流星擊(Y) , 人物 ( Y )
佛覺:佛我同在( Y )
佛恆: 人物 ( C )
茱迪:伏虎勢( C ) , 人物 ( Y )
菲沙:
菲雲:
溫蒂:連環旋風閃 ( Y )
霍雷:人物(  Y  ) , 黑洞源子粒 ( c )
約翰:
達爾:必殺一斬X2(C) , 天刀秘笈 ( Y )
亨利:人物( Y )
陸道:忍流化雨x3(Y) , 追魂十字斬 ( C )
亞真: 猛毒掌 (Y) , 毒翼轉生  ( Y )
幻音神巫:人物( Y )、詛咒迷霧( Y )
紅魔鬼: 人物(C)、怒火中燒(Y) ,未日火焰 (c )
比堤:亡命光束 ( C ) , 慘絕人寰 ( Y ) , 血蝠之災(異轉絕招) ( Y ) , 蝙蝠鍊成  ( Y )
邪鬼:轟裂異度空間  ( Y )
天魔:炎冰重炮(C)
龍翼:
龍翼EX:虎威腿  (C)
金甲人:
龐士:
琪琪:人物(C) 、臀臀旋風炮x2(C , Y)
柏高:
姬絲:人物x3(C) 原子能量X 2 ( C ) ,藥水投擲 ( C ) , 出擊!機械邪鬼( Y )
卓男:
申武玄:人物 (  Y ) , 猛虎棍勁  ( Y )
地藏十兵衛:忍法大風車 ( Y )
托比:究極爆裂破(C)
安雅:獄之探戈x2(YC) , 潛龍爪 ( Y )
玄武: 醉八虎(Y S)、陀虎訣(Y S)
樂雲:
泰加:
撒卡:邪狼凍牙拳x2 , 勢狼夾道 x2 ( Y C ) , 人物( Y )
新生迪雲:
新生星奇:
新生米兒:女媧遺書  ( Y )
新生小丹:音速射ball
新生悟地:
新生達爾:滑翔刀(異轉絕招)  ( Y )
新生約翰:
新生亨利:地龍追命箭( C )
新生陸道:甲賀三分斬(異轉絕招) ( Y )
強化菲雲: 審判之火( Y )
極惡龍翼:鬼神震怒 x2( C )
新生邪鬼:
終極龐士:
天尊者 :真天鏡 ( Y )
蓮娜:
域多Z : 青狗大哥皮帶x3 ( Y )

急收: 蚩尤 加 狂怒紅蓮斬 天籟 十字烈風拳
收 :

升LV服務  全 ser 都可以

1-70 Lv(60網用 or 一個人物的招)唔幫加點
80-110 Lv(120網用)唔幫加點
110-150 Lv(120網用加一個人物的招)唔幫加點

有咩問題 add 我 msn
係 TST 果到找我 有肥祈兩個字都係來的  . . .

黑名單:
愛之呼喚~~ 佢昆在我兩招 大天同無極
sdfsd ~~佢昆我虎威 - -

交易記錄:
與bbs會員(火仔)用五連鏢換佢慘絕
交易成功
與bbs會員(爪皇凌雨)用120網用換佢邪鬼
交易成功
與bbs會員(爪皇凌雨)用降龍掌換佢 雷神護體
交易成功
與bbs會員(1~234)用60網換我 冰川
交易成功
與bbsxx板主(風神野郎)用星仔 o2換我 EX 信物
交易成功
與bbs會員(奧凡銘)用烈焰狂奔換我超獨龍鑽
交易成功
與bbs會員(奧凡銘)用潛龍爪換我超獨龍鑽&獨龍鑽
交易成功(超獨龍鑽 打多錯比佢 . . . .)
與bbs會員(kelvinliong)用雷鳥換我雷鎚
交易成功
與bbs會員(狼)用wp 好多  換我怒火中燒 熔岩彈
交易成功
與bbs會員(爪皇凌雨)用eq換我金龍
交易成功
與bbs會員(真飛鳥)沒野 ch送比佢
交易成功
與bbs會員(davidsamtom)用破空拳 送比佢
交易成功
與bbs會員(痴人)用換我太加換我防護壁
交易成功
與bbs會員(anthonywun)用換我女媧換真天
交易成功
與bbs會員(cfng48)用120 ya換我天尊換
交易成功
與bbs會員(cfng48)用吸血換我鑽石風暴換
交易成功
與bbs會員(大俠陳)用60 YAHOO換佢米加立
交易成功
與bbs會員(999008)用鏡花御劍流換我人尊
交易成功

與bbs會員(cheungka06)用衡爆換我勢狼夾道
交易成功
與bbs會員(李洛克 )用煉獄困室和真天鏡換佢真豹影拳
[ 此帖被我係肥祈在2008-08-16 18:08重新編� ]
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-17
Re:祈仔小店~~~急收 120 Y =3=  新增 升LV服務
push ~~
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-18
ADD : 鬼神震怒 甲賀三分斬 地龍追命箭 邪狼凍牙拳 女媧的遺書
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-18
我有天之怒,
300$HKD放比你
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-18
push@@
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-19
push ~~
離線hin
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-19
我有
真天鏡 & 天之恕
天尊都有~ 你點收?
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-19
引用第6樓hin於2007-06-19 21:36發表的  :
我有
真天鏡 & 天之恕
天尊都有~ 你點收?[表情]

天尊 我有 la @@

真天鏡 & 天之恕 唔想用 $$
我沒米 la - -
離線達人
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-19
真天鏡換60網用~
msn:[email protected]
離線hin
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-19
引用第7樓我係肥祈於2007-06-19 21:39發表的  :
天尊 我有 la @@
真天鏡 & 天之恕 唔想用 $$
.......

咁你想用咩收?
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-20
我放真天比你
只要真錢(網錢都得ge= =)
自出
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-20
真天鏡我放,你收?
估唔到=3=係咁易散架
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-20
push ~~
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-21
push ~~
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-24
push~~
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-25
puah ~~
離線anthonywun
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-06-26
我有真天鏡!
真天鏡ch必殺一斬or女媧的遺書or忍流化雨
得唔得?
如ok,add我的MSN
my MSN: [email protected]
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-06-26
引用第16樓anthonywun於2007-06-26 13:44發表的  :
我有真天鏡!
真天鏡ch必殺一斬or女媧的遺書or忍流化雨
得唔得?
如ok,add我的MSN
my MSN: [email protected]

ok ~
必殺一斬 ch ok ??
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-06-26
Re:祈仔小店~~~急收 120 Y =3=  新增 天尊者( 120 Y 放 )  收 天之怒
新增 天尊者( 120 Y 放 )
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-06-26
與bbs會員(anthonywun)用換我女媧換真天
交易成功
快速回復
限100 字節

上一個 下一個