切換到寬版
  • 5685閱讀
  • 156回復

輝仔小店,清場,全埸8折,最新更新,收天尊,暗黑石,急收冰飛 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線輝仔

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-06-21
輝仔小店,清場,全埸8折,最新更新,收天尊,暗黑石,急收冰飛
歡迎來到輝仔小店

本店的卡只換不賣,敬請原諒

#1::放人物,招式區
#2:套包區
#3:物品區
#4:幫人升LV區
#5教學區
#6:收野區
#7:聯絡本人區
#8:交易記錄區
#9.本店規則區
#10:本店白/黑名單區

人物招式區
放:
迪雲:
星奇:
米兒: 人物
小丹:
悟地:
璇瓏: 野蠻之女x3,爆破拳
馬龍:轟地雷
域多:破空閃
歷奇:鬥志激昂
佛覺: ,佛我同在
佛恆: 金鐘罩
茱迪:禿鷹腳刀
菲沙:
菲雲:
溫蒂:
霍雷:
約翰:人物
達爾:
亨利:
陸道: 人物
黃金親衛兵:
亞真: 人物
幻音神巫: 詛咒迷霧,吸精大法
紅魔鬼: 人物x2
比堤: 吸血
邪鬼:
天魔:
龍翼:我行我道X3
龍翼EX: 狂虎炮(留比死神哥哥)
龐士:
琪琪: 人物,臀臀旋風炮x2,淑女旋風腿x2,亂拋垃圾x2
柏高: 人物x2,轟天密林
姬絲:原子能量X2,藥水投擲
卓男:
申武玄:猛虎棍勁
地藏十兵衛:殘影術(留左比97897888 )
托比:
安雅:潛龍爪
玄武:醉八虎
樂雲:
蓋亞:
宇歷斯:
泰加:連環旋風閃
奧龍:
蓮娜:
撤卡:

新生迪雲:
新生星奇:
新生米兒:
新生小丹:
新生悟地:超虎斬(留左比棒棒糖)
新生達爾:
新生約翰:魔法皇的咒詛
新生亨利:
新生陸道:
機甲馬龍:,
極惡龍翼:,
新生邪鬼:
終極龐士:
卓男改:
強化菲雲:
強化菲沙:

------------------------------------------------------------------------------------

琪琪包:人物+臀臀旋風炮+淑女旋風腿+亂拋垃圾
姬絲包:原子能量,藥水投擲
-------------------------------------------------------------------------------------

物品區:

裝代號:
裝1=謎裝
裝2=(炎冰頭,十卡x2,迅雷甲,炎冰盾,元手x2 ,龍鞋)

law::
裝1
裝2

peak:
裝2

tst:
破壞神劍
裝2

bank:
裝2
迅雷拳x8
ph盾x3
5千萬
gm西裝

BOC:
裝2

未入:(只係放少部份,想要的裝可以問下我有無)
X_CARD:
卜傻瓜鎚
龍戰之盔
龍鞋X2
古代龍項鍊X2
雷光槍
異獸甲X2

YAHOO:
謎之劍 (Y)
魔尊寶劍
魔導使劍

---------------------------------------------------------------------------------------------
幫人升LV區:
信我先好比我同你升,唔信免講
1.可幫人升到150LV
2.可幫人學招
3.可幫人打關
(本人大佬有神速升級王稱號,只要有野岩佢就會升)

----------------------------------------------------------------------------------------------
教學區:
1.copy方法
2.誇ser

----------------------------------------------------------------------------------------------

收野區
收人物:天尊
             人尊

收信物:冰尊
             比提

收招: 核子爆彈

超急收招::冰火飛馳

本人不用網用收

---------------------------------------------------------------------------------------------

如有需要請email搵我
pm我都得
我email: [email protected]
MSN:[email protected]

抽到好卡會更新

交易記錄:(全42宗   成功:35 深藍色   失敗:7 綠色)
格式:例:我迪雲           換                     abc            (bbs)                       悟地          (msn)        (佢比先)   
                  ↑               ↑                       ↑               ↑                            ↑               ↑                ↑        
           (我出ge野)(就係換的意思) (交易人名)(發現交易人的地方)(佢出ge野)(交易方式)(邊個比先)

1.我超虎斬換chming leung(YAHOO)大天(email)(佢比先)
2.我雷護換kwan ting lai(YAHOO) 愛心轟炸和龍飛(email)(佢比一個先,我比佢,佢再比我)
3.我悟地異轉換晉業 羅(YAHOO) 天魔,鑽風和魔光(email)(佢比兩個先)

4.被昆亨異轉(YAHOO)(email)(我比先,比完無回應)
5.我亨利和超昇換 星仔OE(YAHOO)(email)(我比一個先)
6.被昆金龍(YAHOO)(msn)(我比左佢,佢封鎖我)
7.我迪雲異轉換 Lewis Choy(YAHOO)龍光(email)(佢比先)
8.我小丹換popo law(YAHOO)迪oe(email)(佢比先)
9.我真豹換LETTSFUNG(BBS)陸異(msn)(我比先)
10.我超虎換齊天(LAW)狂龍(lfo)(佢比先)
11.我真昇換ming leung(YAHOO)唯我(邪鬼)(email)(佢比先)
12.我亡命光束 換地龍波(YAHOO)(email)(佢比先)
13.我四蝶換齊天三分斬(LAW)(lfo)(佢比先)
14.我亨利換邪降(YAHOO)(email)(佢比先)

15.被kam kam(YAHOO)昆了龐士心臟(email)(我比先,比完無回應)
16.我雷神之鎚,亨利+防護被john Chiu(YAHOO)昆左,(email)(我比先,我比左雷神之鎚,亨利佢,佢話入唔到,跟住我入係此卡已被使用,但卡剛剛開)
17.我幫打絕地猛虎換 >小小丹<..(LAW)連環旋風閃(風尊)(lfo) (佢比先,再同佢打)
18.我審判之火+裝1換≧影≦(GBS) 連環旋風閃(泰加)+十風(msn)(佢比兩張先,我再比審判之火佢,再比裝佢)
19.我陸道+追靈十字斬換鎚仔(學校)奧龍(面交)(一齊比)

20.我邪鬼,6.0被5274(夢星)昆了(msn)(我比先,比完封鎖)
21.我裝1換≧影≦(bbs)出擊!機械邪鬼(msn)(我比先)
22.我裝1被hihi(msn自稱,不是gbs)昆左(我比先)
23.我十字旋風拳換 >小小丹<...(LFO)絕龍劍(LFO)(佢比先)
24我ac1+雷鳥電殛震換yaya123 (gbs) ac2(gbs)(佢比先)
25.我裝1換≧影≦(gbs)絕虎(msn)(我比先)
26.我潛龍爪加獄之探戈換≧影≦(gbs)唯我(泰加)(msn)(我比先)
27.我十卡x2+雷伯特+七星巨刀+兩個迅雷拳換死神哥哥(gbs)各ser裝+300m(lfo)(我比先)
28.我四翼魔蝶+雷護換棒棒糖(GBS)虐殺毒爪(MSN)(我比先)
29.Herny人物x1+追魂十字斬 +獄之探戈+ 亡命光束+ 立地成佛換yaya123(gbs) ac1(佢比先)
30.4套裝3換a353975044(GBS)愛心光波(MSN+LFO)(我比先)

31.我魔界地獄+幫升到150lv星仔換a200324024a(bbs)終極超昇龍(msn)(我升先)
32我ac換97897888(bbs)烈寒刀,風尊異信(bbs)(我比先)
33:我幫風神野郎升150lv換風神野郎(bbs)幫我收野

34我幫升lv70到150換97897888(bbs)風尊異信(bbs)(佢比先)
35.我昇天腿+風精+四魔換grando81934(bbs)邪怒(msn)(佢比先)
36.我元力多換棒棒糖(bbs)卓男異信(msn)(我比先)
37.我幫升150lv換棒棒糖(bbs)快跑+爆破拳+絕地音速刀(msn)(我升先)
38.我幫升150lv換我係天魔=0=(bbs)撤卡+潛龍爪+獄之探戈(msn)(我升先)

39.我copy方法+peak裝2x2換emu365(bbs)火信+暗黑(msn)(我比先)
40.我copy方法被搵人升lv(msn)昆了(msn)(我比先)
41.我copy方法換傑仔(msn)究極爆裂破(msn)(我比先)
42.我copy方法換97897888星仔異轉信物(bbs)(msn)(我比先)

--------------------------------------------------------------------------------------------
交易時絕不能講粗口,否則立刻中止交易

BBS白名單或本店白名單交易可以我比先
因比人昆左邪鬼,所以白名單之外絕對係你比先

本店白名單:(大家不妨去看看)(五星最高)
1. ≧影≦
交易信心指數:★★★★★
(同佢交易左好多次都成功,有責任心,大方)

2. yaya123
交易信心指數:★★★★☆
(為人大方,不怕吃虧,有一次交易ac時,佢ac貴重過我的ac,但都和我交易,絕對給到人信心)

3. 死神哥哥
(為人誠實,絕對給到人信心)

4.棒棒糖
(為人大方,絕對給到人信心,雖然在交易時出了少意外,不過只係好少)

5.波仔xd
(為人誠實,絕不昆人)

6.a353975044
(為人誠實,絕不昆人,)

7.風神野郎
(為人正直,態度良好,本身係白名單,絕不昆)

8.97897888
(為人大方,絕不昆人)

9.grando81934(無交易post)
(為人大方,不昆人)

10.[url=http://ibbs.hk/read.php?tid=31119多啦b夢[/url]
(雖然只得升lv服務,但係佢升得係神速的快,絕不昆)

本店黑名單:(絕對不要同佢地交易)(五星為最差)
1. 5274
交易有誤指數:★★★★★
(本來以為佢唔昆,點知佢昆我,係到話同你講左好多個鐘,無可能昆你,點知我一比完即封鎖我,常對我作出人身攻擊,又常講粗口,常用言語迫人一定要換,係頂級黑名單,大家千萬唔好同佢交易)

2.我係人人
交易有誤指數:★★★★★
(人地比完人又唔比人,重要話人昆)

希望大家睇得開心
多謝大家支持
[ 此帖被輝仔在2007-08-11 11:27重新編輯 ]
離線4561230
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-06-22
你亨利人物幾錢
離線o土
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-06-22
蓮娜,醉八虎
你收幾多錢
可換(面交先換)
雷神之鎚,雷神護體
http://www.bbs.games-bbs.com/read.php?tid=15387&fpage=2
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-06-22
引用第1樓4561230於2007-06-22 07:10發表的  :
你亨利人物幾錢

我換唔賣,sorry

引用第2樓o土於2007-06-22 07:19發表的  :
蓮娜,醉八虎
你收幾多錢
可換(面交先換)
雷神之鎚,雷神護體

我現在不可以出來,不面交得唔得
離線龍光迪雲
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-06-22
泰加唯我換你招點?
唔再叫99,我要重開始。
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-06-22
引用第4樓龍光迪雲於2007-06-22 11:31發表的  :
泰加唯我換你招點?

咩招
離線龍光迪雲
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-06-22
泰加:烈焰狂奔
得唔得?
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-06-22
sorry,如有泰加唯我我唔想換烈焰狂奔,因為我想泰加齊招,第2d得唔得...
離線龍光迪雲
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-06-22
咁你又放ge= ="
邪鬼得唔得
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-06-22
邪鬼我會唔抵
離線davidexll
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-06-22
十級暴風我有,想要真錢或60網錢
離線龍光迪雲
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-06-22
引用第9樓輝仔於2007-06-22 12:21發表的  :
邪鬼我會唔抵

咁算~我都冇乜啱= ="
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-06-22
我有醉八虎....可以換邪鬼人物<我自加60網用>/你用60網用同我換...
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-06-22
引用第12樓波仔xd於2007-06-22 12:48發表的  :
我有醉八虎....可以換邪鬼人物<我自加60網用>/你用60網用同我換...

請比d時間我考慮
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-06-22
今日一推.....
離線輝仔
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-06-23
今日一推.........
離線輝仔