切換到寬版
  • 1840閱讀
  • 26回復

玩Law  入來~~ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線劍尊者

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-06
我係VS房 等GM  入來  玩活動La
有條友入來打死我兩次和說暗黑米兒打死佢仙,仙打死我
我係暗黑達爾       我都未開過米兒有何來打死佢~ 

如果係暗黑米兒昆人和罵人請自行找她~    玩Law請小心~
thx!!!           
我open  la  deep  herry  milo  人物  ok?>
[ 此帖被劍尊者在2007-07-06 17:48重新編輯 ]
醉愛〥小麻由 非╒小麻由╤不愛
離線汝吾之

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-06
Re:玩Law  入來~~
之前聽講law 係個好ser 小白小..點解e家好似多左咁

離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-06
Re:玩Law  入來~~
暗黑米兒好似係用外掛...之前我朋友同佢vs,佢lv5,有曬招,異轉到...一下ko我朋友,我朋友lv152...
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-06
Re:Re:玩Law  入來~~
引用第2樓忍者1號於2007-07-06 17:35發表的 Re:玩Law  入來~~ :
暗黑米兒好似係用外掛...之前我朋友同佢vs,佢lv5,有曬招,異轉到...一下ko我朋友,我朋友lv152...

佢5係我    係佢用不是我用~    整臭我個(朵)了~
離線迪迪仔
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-06
暗黑米兒未見過= =
暗黑達爾我就過見
離線牙痴
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-06
唔係好明樓主講緊乜
歡迎分享新教(基督教信仰)
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-06
引用第5樓牙痴於2007-07-06 19:02發表的  :
唔係好明樓主講緊乜

總之暗黑米兒唔係我  !!!
離線沒辦法
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-06

明哂 我知道點做
離線劍尊者
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-07
推‵‵‵‵‵‵‵‵‵‵`
1條評分
離線jj俠

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-07-07
Re:Re:玩Law  入來~~
引用第1樓汝吾之於2007-07-06 17:32發表的 Re:玩Law  入來~~ :
之前聽講law 係個好ser 小白小..點解e家好似多左咁 [表情]

小事一件姐...你e家黎Law黎下排行榜^^
大俠陳大威~
離線破道-魂
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-07-07
唔明樓主講緊咩0 0
150LV的人物↓
離線大俠陳

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-07-07
Re:Re:Re:玩Law  入來~~
引用第9樓jj俠於2007-07-07 09:03發表的 Re:Re:玩Law  入來~~ :
小事一件姐...你e家黎Law黎下排行榜^^
大俠陳大威~

收件人: "lfo" <[email protected]>
    peak第一名:GM_小志(星仔)
boc第五名名:大俠陳踢死人喎(小丹)
law第一名:冰塊男孩大俠陳(菲沙)

以上全部是在七月六日出現,一出現就咁高lv了。
注:boc同law不是本人所擁有的。

本人各區所玩的人物同名:

peak:大俠陳之火菲雲(菲雲) 、 大俠陳雷刀霍霍(霍雷) 、大俠陳之冷菲沙(菲沙)、大俠陳玩盡LFO4(邪鬼) 、大俠陳之防衛兵(金甲人)、大俠陳之吸血鬼(bat)、大俠陳玩盡LFO7(機絲)、大俠陳風中追風(風尊)、大俠陳最愛妹豬(米兒)、大俠陳餓狼傳說(撒卡)

boc:大俠陳星之奇緣(星仔) 、大俠陳之迪雲仔(迪雲)、大俠陳的小丹子(小丹)、大俠陳怪魔一人(龐士)、大俠陳之紅魔鬼(紅魔鬼)、無我忍士大俠陳(地藏十兵衛)、大俠陳之 臭 臀 王(琪琪)、大俠陳最愛米兒(米兒)、真真假假大俠陳(真)、丐幫幫主大俠陳(玄武)

bank:大俠陳蝦妳波凸(john) 、大俠陳六度好涼(陸道)、大俠陳之愛之箭(亨利)、大俠陳龍之耳屎(龍亦ex)、新武狀元大俠陳(申武元)、大俠陳之毒女巫 (幻音神巫)、樂如浮雲大俠陳(樂雲)

law:大俠陳之吾地隨(悟地)、大俠陳之史忽恆(佛恆)、大俠陳訓覺大師(佛覺)、大俠陳肥仔軍人(柏高)、大俠陳性感女神(安雅)

tst:大俠陳之青狗社(馬龍)、大俠陳少你飛刀(域多)、大俠陳之小霸王(歷奇)、大俠陳精神翼亦(龍亦)、托大俠陳大比啦(托比)、天外魔星大俠陳(天魔)、大俠陳青狗大姐(璇瓏)、大俠陳太極之皇(朱迪) 、男女不分大俠陳(桌男)

std:大俠陳一夫當關(達爾)
WhatsApp、WeChat:61301310
離線交易小天
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-07-08
我識暗黑達爾 佢係我個fd 等我問下佢仙
http://www.armbell.com/lung20984/index.php?mforum=lung20984
離線aaa48621
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-07-08
引用第12樓交易小天於2007-07-08 08:30發表的  :
我識暗黑達爾 佢係我個fd 等我問下佢仙

我會小心  la~
離線~現仔~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-07-08
咁勁--
一外掛一下秒152lv ga玩家??==
算吧
--
外掛咩都做到架啦--
下次影佢相比gm啦--
離線牙充
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-07-08
Re:Re:Re:Re:玩Law  入來~~
引用第11樓大俠陳於2007-07-07 19:45發表的 Re:Re:Re:玩Law  入來~~ :
收件人: "lfo" <[email protected]>
.......

有錢人話你用加速up lv.
離線~現仔~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-07-09
Re:Re:Re:Re:玩Law  入來~~
引用第11樓大俠陳於2007-07-07 19:45發表的 Re:Re:Re:玩Law  入來~~ :
.......

好似係同人個人黎ga--
離線果然仔
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-07-09
其實Law一日之間有兩個外掛佬衝左上黎,仲有205lv的念戰死(悟地)
離線交易小天
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-07-10
我會小心嫁la
http://www.armbell.com/lung20984/index.php?mforum=lung20984
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-07-11
D人用外掛太狗了!
估唔到=3=係咁易散架
快速回復
限100 字節

上一個 下一個