切換到寬版
  • 1099閱讀
  • 8回復

[求助]我有11個龐士既問題想問下龐士既高手們= =(多左一題問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線死神哥哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-20
1.請問龐士要幾多著攻和著左裝要幾多攻同要招霸雷幾LV先可以秒到7下D樹 Zb~G&. 2g  
2.請問龐士應該著十卡好定皇項好 $tebNi P  
3.請問龐士用雷手好定元手好? xllmF)]*Y  
4.請問龐士係起碼要幾多mp??(唔該著裝之後都要講) Uql7s:!,U  
5.請問龐士係主攻定主防?? (m =F  
6.請問龐士D AGI要加到幾多?? w{Y:p[}  
7.請問龐士幾多lv開始留點?? 5OC3:%g  
8.請問龐士邊招係唔洗學?? SJ:Wr{ Or3  
9.請問龐士異轉勁唔勁= ="? <*$IZl6I  
10.請問龐士做血牛好冇?? &>hln<a>  
11.請問龐士著咩甲好??(有雷伯特,迅雷,GM西裝) `mKK1x  
X!]p8Q y  
唔該你唔答曬10條唔係唔洗只意我比錢你= = $yMNdBI[  
?w@KF%D  
以上問題既懸賞只比頭10位講得有意思既人~ ^o^
[ 此帖被死神哥哥在2007-07-20 20:19重新編� ]
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-20
我之前都有用龐士 你等等,我睇睇你D問題先 9WsGoZP n  
EX^j^#N  
1.大約1500攻,霸雷彈5LV到 @K.[;-;g  
M\ {W&o1!  
2.皇項 c{s%kVOzg  
bcZ s+FOPd  
3.雷手 0=Z_5.T>  
D<*#. >  
4.起馬要1500MP(用霸雷馬=-=佢要400MP的說,太多了) 66l$}+|Zzc  
B* j AD2  
5.最好主攻主防,兩樣都要 I^fKZ^]8P  
QBfsdu<@^  
6.100就得KA啦 'Ijjk`d&c  
(E(kw="  
7.120LV開始啦 &B5@\Hd;  
)6:nJ"j#  
8.風XX雲(你想學就是但你) ~Fd<d[b?  
eZ~ZWb,%  
9.現在出左果D招得一開始異轉到有果招先勁=-=但係計未出當然勁=-=有連環霸雷BO=-= ?Wm.'S'to  
C@L8,Kj ~.  
10.幾好KA,但係加到咁上下唔好加住囉(我想加到2700就stop了,加下其他馬=-=)
[ 此帖被忍者1號在2007-07-20 17:47重新編輯 ]
離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-20
1.大約1300str就可以了 {Y! -]_ 5  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-20
引用第1樓忍者1號於2007-07-20 17:36發表的  : c:Tw.WA  
我之前都有用龐士 [表情]你等等,我睇睇你D問題先
1.大約1500攻,霸雷彈5LV到 P d@y+|  
2.皇項 *t'q n   
3.雷手 u:Q_XXT5  
.......
S"iz fQ@  
你第10題我有d野想問牙 > !thxG/_  
姐係加到幾多先停= =
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-20
引用第2樓peter19220於2007-07-20 17:42發表的  : Jb'M/iG  
1.大約1300str就可以了 \lVxlc0{?  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好 [表情]
L=u>}?!,Fj  
你第1條答案唔係幾好,你未答霸雷要幾多lv=-=
離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-20
1.大約1300str就可以了 9K*yds  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好 F0O"rN{  
3.一個元手加一個迷手就ok~ 2)DrZI  
4.基就要1500mp q| p6UL9  
5.攻防都要 {FO>^~>l  
6.不用太多,基155就ok 6$ TE-l  
7.爆攻防就115lv就要 KUG\C\z6=  
8.個人覺得石破天驚  l`x;Og>a  
9.要等u1出曬先知 nmlQ-V-  
10.唔好..因為龐士配點要好平均 : [o0Va2 d  
我都有玩龐士(151lv) k23*F0Dv  
希望我的資料幫到你啦
離線omegah982
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-20
1.400 計eq就1200到 霸彈10lv先一秒ko2個tree 5a1)`2V2M  
2.皇項 Ay'2! K,I  
3.雷手 -=aI!7*"$  
4.1600mp 1?\ #hemL  
5.攻 ^;0.P)yGA  
6.100 8YJ8_$Z  
7.110lv ZSj^\JU  
8.第二招 \^9SuZ  
9.出左連霸先勁 uop|8n1  
10.唔係咁好的(omegah血牛冇咩用的 多mp仲好啦) A+d&aE }3V  
11.訊雷甲 d&n&_>  
我玩omegah150lv的
[ 此帖被omegah982在2007-07-21 01:14重新編輯 ]
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-20
引用第6樓omegah982於2007-07-20 19:43發表的  : =ja(;uC  
1.400 計eq就1200到 B>, O@og  
2.皇項 Op^r}7  
3.雷手 $OK}jSH*v)  
4.1600mp %lsk> V  
5.攻 Y#Pl)sRr  
.......
ndEW$?W,  
第4題有D野想問你 1PLxc)LsG  
第4題既問題~咁著左裝要幾多MP??
離線omegah982
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-21
引用第7樓死神哥哥於2007-07-20 19:48發表的  :
第4題有D野想問你 L7i^?40  
第4題既問題~咁著左裝要幾多MP??
g:bw;6^ u  
3000到mp得ge啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個