切換到寬版
  • 1089閱讀
  • 8回復

[求助]我有11個龐士既問題想問下龐士既高手們= =(多左一題問題) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線死神哥哥

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-07-20
1.請問龐士要幾多著攻和著左裝要幾多攻同要招霸雷幾LV先可以秒到7下D樹 qpjtF'  
2.請問龐士應該著十卡好定皇項好 Ab ,n^  
3.請問龐士用雷手好定元手好? >77N5 >]e  
4.請問龐士係起碼要幾多mp??(唔該著裝之後都要講) uu@Y]0-  
5.請問龐士係主攻定主防?? C8 9c2  
6.請問龐士D AGI要加到幾多?? 1BO$xq  
7.請問龐士幾多lv開始留點?? M0zJGIT~b  
8.請問龐士邊招係唔洗學?? ofH=h  
9.請問龐士異轉勁唔勁= ="? ufyqfI D  
10.請問龐士做血牛好冇?? eM Ym@~4  
11.請問龐士著咩甲好??(有雷伯特,迅雷,GM西裝) #RT}-H  
{|nm0vg`A  
唔該你唔答曬10條唔係唔洗只意我比錢你= = |:BKexjHL  
Fr_esx  
以上問題既懸賞只比頭10位講得有意思既人~ ^o^
[ 此帖被死神哥哥在2007-07-20 20:19重新編� ]
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-07-20
我之前都有用龐士 你等等,我睇睇你D問題先 3l5rUjRwj  
KY'"Mg^!  
1.大約1500攻,霸雷彈5LV到 18JhC*in  
k<W n  
2.皇項 $mFsf)1]]?  
Jg#L8>p1  
3.雷手 ^ei[#I  
DC S$d1  
4.起馬要1500MP(用霸雷馬=-=佢要400MP的說,太多了) b(&~f@% |  
:(tSL{FO  
5.最好主攻主防,兩樣都要 q)JG_Y.p  
Z-[nHSf  
6.100就得KA啦 cy)b/4h@  
2y; |6`  
7.120LV開始啦  FkJa+ZA  
Kp,}7%hDw!  
8.風XX雲(你想學就是但你) #k? Rl  
,Nl ]rmI  
9.現在出左果D招得一開始異轉到有果招先勁=-=但係計未出當然勁=-=有連環霸雷BO=-= aIaydu+\  
,])@?TJb@  
10.幾好KA,但係加到咁上下唔好加住囉(我想加到2700就stop了,加下其他馬=-=)
[ 此帖被忍者1號在2007-07-20 17:47重新編輯 ]
離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-07-20
1.大約1300str就可以了 %kD WUJ Z  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-07-20
引用第1樓忍者1號於2007-07-20 17:36發表的  : O89<IXk  
我之前都有用龐士 [表情]你等等,我睇睇你D問題先
1.大約1500攻,霸雷彈5LV到 (d993~|h  
2.皇項 do*`-SDy  
3.雷手 R#tz"T@  
.......
F']Vg31c  
你第10題我有d野想問牙 Hk2@X(  
姐係加到幾多先停= =
離線忍者1號
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-07-20
引用第2樓peter19220於2007-07-20 17:42發表的  : k;zb q  
1.大約1300str就可以了  g/+M&k$  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好 [表情]
l@1f L%f  
你第1條答案唔係幾好,你未答霸雷要幾多lv=-=
離線peter19220
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-07-20
1.大約1300str就可以了 Kyl(  
2.一條十卡..一條皇項就岩岩好 =:"@YD^a4  
3.一個元手加一個迷手就ok~ gP1$#KgU  
4.基就要1500mp s vo^#V~h'  
5.攻防都要 BM&'3K_y  
6.不用太多,基155就ok g X(QRQ  
7.爆攻防就115lv就要 bjT0Fi0-  
8.個人覺得石破天驚 }_?7k0EZ@  
9.要等u1出曬先知 eazP'(rc  
10.唔好..因為龐士配點要好平均 ,+'f unH  
我都有玩龐士(151lv) ZN4&: 9M  
希望我的資料幫到你啦
離線omegah982
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-07-20
1.400 計eq就1200到 霸彈10lv先一秒ko2個tree |g;XC^!%=o  
2.皇項 D3^v[>E2  
3.雷手 }+=@Ci  
4.1600mp xq~=T:>/A  
5.攻 IB;y8e,  
6.100 A(s/Nz>  
7.110lv A1'IK.  
8.第二招 @ics  
9.出左連霸先勁 I"  j7  
10.唔係咁好的(omegah血牛冇咩用的 多mp仲好啦) =)I{KT:y  
11.訊雷甲 ?1412Tq5  
我玩omegah150lv的
[ 此帖被omegah982在2007-07-21 01:14重新編輯 ]
離線死神哥哥
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-07-20
引用第6樓omegah982於2007-07-20 19:43發表的  : eBN>|mE4N  
1.400 計eq就1200到 >C&!# 3  
2.皇項 hOC,Eo  
3.雷手 ?41| e+p  
4.1600mp >qgBu_  
5.攻 )eG&"3kFe!  
.......
oDP|>yXC)  
第4題有D野想問你 &a(w0<  
第4題既問題~咁著左裝要幾多MP??
離線omegah982
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-07-21
引用第7樓死神哥哥於2007-07-20 19:48發表的  :
第4題有D野想問你 z&:[.B   
第4題既問題~咁著左裝要幾多MP??
}hf*Jw  
3000到mp得ge啦
快速回復
限100 字節

上一個 下一個