切換到寬版
  • 971閱讀
  • 29回復

※牙記小店※   § 全新開張 §    ↓歡迎光臨↑ 所有貨品全部自出 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線●牙凌●

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-16
                 ※牙記小店※         

歡迎光臨
              (你係白名單既話就我先,唔係既話就你先)

↑最新消息↓  (除時更新)
《新張優惠》:所有貨品全部自出~~~(要合理)
《新增貨品》:出擊!機械邪鬼、猛虎棍勁、驚天掌、毒龍鑽、矢雨驟臨.....
《新增貨品》:新增召喚書區,有大量召喚書,歡迎購買~~

↑放招區↓   (所有貨品價錢全部自出,要合理)

x-card<x>,現卡<現>,yahoo<y>,序號<序>

迪雲   :真龍波        <y>
星仔   :十字旋風拳      <y>
小丹   :幻影星塵x2     <y>
域多   :域多人物       <y>
璇瓏   :野蠻之女x2     <y><現>
      爆破拳        <y>
      璇瓏流星拳      <y>
馬龍   :毒龍鑽x2      <y>
歷奇   :霸王流星擊      <現>
佛覺   :佛覺人物       <y>
      達摩禪震       <y>
佛恆   :金鐘罩        <y>
      如來神掌       <y>
茱迪   :乘風腿        <y>
      伏虎勢        <y>
      禿鷹腳刀       <現>
比提   :蝙蝠練成       <y>
幻音神巫 :魔獸召喚       <y>
      吸精大法       <x>
溫蒂   :風之精靈       <y>
菲雲   :大轟炸        <y>
      烈火焚身       <y>
霍雷   :雷鳥電殛震x5    <y>
      雷鳥         <y>
紅魔鬼  :怒火中燒       <現>
      紅魔鬼人物      <y>
亞真   :毒霧攻擊       <現>
      猛毒掌        <y>
龍翼   :火鳳凰        <現>
      狂虎彈        <y>
陸道   :追魂十字斬      <y>
亨利   :矢雨驟臨       <y>
達爾   :必殺一斬       <y>
約翰   :約翰人物       <現>
      防護壁        <y>
黃金親衛兵:金光劍影       <x>
      金龍斬        <y>
      金龍乍現       <y>
柏高   :轟天密林       <y>
姬絲   :出擊!機械邪鬼    <y>
      原子能量x2     <序><x>
      藥水投擲       <現>
龐士   :龐士人物       <y>
申武玄  :泰山壓頂勢      <序>
      猛虎棍勁x2     <y>
地藏十兵衛:閃影斬        <序>
      殘影術x2      <y>
小力   :究極爆裂破      <y>
泰加   :旋風炮拳       <序>
撤卡   :勢凶夾狼       <y>
天尊   :真天鏡        <y>
人尊   :驚天掌        <y>
新生星仔 :終極魔靈魂      <y>
      狂獸狙擊       <y>
新生悟地 :絕地音速刀      <y>
機甲馬龍 :英雄勳章       <y>
新生約翰 :魔法王密碼      <y>
新生亨利 :后羿的眼睛      <序>

↑收招區↓

《黑洞原子粒》
60網用錢加1招

《煉獄困室》
60網用錢加1招

《轟裂異度空間》
60網用錢加1招

《天籟》
60網用錢加1招

《天風烈》
60網用錢加1招

《龍翼ex人物/ac》
60網用錢加1招

《達爾人物/ac》
60網用錢加1招

↑召喚書區↓

《魔蟹召喚書》x2
《毒蜘蛛召喚書》
《卡比召喚書》
《古惑女召喚書》
《紅番召喚書》
《韓霸召喚書》  (只限bank ser)
《龐士兵召喚書》 (只限bank ser)
《黃金怪召喚書》

↑交易紀錄↓

1)我同學用10蚊買我 雷鳥電殛震  交易成功

[ ●牙凌●在2007-08-18 15:20重新編輯此帖 ]
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-16
推推!!~~
離線kingkong018
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-16
我要烈火 http://ibbs.hk/read.php?tid=25532 我POST有咩換到
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-17
五連鏢得唔得???
[ ●牙凌●在2007-08-17 10:38重新編輯此帖 ]
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-17
推推!!~~
離線jordanisbun
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-17
餓虎殺
虎威腿
我想要
用安雅,牛肉換ok?
pm我先

雷機兵vs u1 !
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-17
唔洗la....兩張我都有
離線jordanisbun
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-17
我仲有好多呀^^msn講

雷機兵vs u1 !
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-17
我pm俾個msn你
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-17
點解你全部d野同波仔xd一樣?
跟住抄埋牙凌個名
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-17
係咩????
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-17
引用第10樓●牙凌●於2007-08-17 11:16發表的  :
係咩????

昆人係度扮野?
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-17
咩昆人呀
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-17
引用第12樓●牙凌●於2007-08-17 11:17發表的  :
咩昆人呀

唔係昆人
點解一模一樣
收d咩呀,放d招等等
通通都係抄
咁唔係昆人係咩
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-17
引用第9樓小聰於2007-08-17 11:15發表的  :
點解你全部d野同波仔xd一樣?
跟住抄埋牙凌個名

你唔講我唔覺...佢d格式同我一樣,又抄牙凌個名加幾粒圓圈
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-08-17
引用第14樓波仔xd於2007-08-17 11:18發表的  :
你唔講我唔覺...佢d格式同我一樣,又抄牙凌個名加幾粒圓圈

一定係昆人的
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-08-17
引用第13樓小聰於2007-08-17 11:18發表的  :
唔係昆人
點解一模一樣
收d咩呀,放d招等等
通通都係抄
.......

一模一樣就一定昆嫁拿
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-08-17
引用第16樓●牙凌●於2007-08-17 11:21發表的  :
一模一樣就一定昆嫁拿

唔係咁係咩!?
你而家認你昆人仲趕得及唷
離線●牙凌●
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-08-17
引用第17樓小聰於2007-08-17 11:22發表的  :
唔係咁係咩!?
你而家認你昆人仲趕得及唷

冇做過點認???
離線小聰

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-08-17
引用第18樓●牙凌●於2007-08-17 11:23發表的  :
冇做過點認???

XD
你未昆人
你企圖抄人地POST黎昆人
講得啱啦:)
快速回復
限100 字節

上一個 下一個