切換到寬版
  • 890閱讀
  • 37回復

┌糖果屋┐有天刀,天之怒,十級,怒雷,真十,絕音 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線棉花糖

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-08-31
              本店新開張希望大家好好交易

┌ 分區 ┐
第一區 ~ 招式標賣區
第二區 ~ 收構招式區
第三區 ~ 交易規則
第四區 ~ 本店特別會員
第五區 ~ 交易記錄  

┌ 第一區 :招式標賣區 ┐【全部自出】

五大主角區 內有《迪雲,星奇,悟地,米兒,小丹》
迪雲   ~ 散彈波
星奇   ~ 真十字旋風拳,爆烈狂轟
悟地   ~ 沒有
米兒   ~ 米兒卡
小丹   ~ 幻影星塵,小丹卡

七聖尊者區 內有《菲沙,菲雲,霍雷,溫蒂,蓋亞,宇歷斯,樂雲》
菲沙   ~ 沒有
菲雲   ~ 沒有
霍雷   ~ 雷鳥電殛震,雷鳥,霍雷卡
溫蒂   ~ 十級暴風,風之精靈
蓋亞   ~ 沒有
宇歷斯  ~ 真天鏡,天之怒
樂雲   ~ 沒有

青狗兄第區 內有《璇瓏,域多,馬龍,歷奇》
璇瓏   ~ 野蠻之女,爆破拳,璇瓏流星拳,璇瓏卡
域多   ~ 域多卡
馬龍   ~ 超毒龍鑽,毒龍鑽
歷奇   ~ 霸王流星擊

上帝之手區 內有《蓮娜,安雅,泰加,卓男,迪倫,奧龍,龍翼ex,龍翼》
蓮娜   ~ 虐殺毒爪
安雅   ~ 沒有
泰加   ~ 旋風炮拳
卓男   ~ 沒有
迪倫   ~ 沒有
奧龍   ~ 衝爆牛獄
龍翼ex ~ 極惡邪靈
龍翼   ~ 狂虎彈,火鳳凰

元武會鬥區 內有《約翰,亨利,達爾,陸道,申武玄,玄武,亞真,柏高》
約翰   ~ 防護壁,透身咒,約翰卡
亨利   ~ 沒有
達爾   ~ 必殺一斬
陸道   ~ 追魂十字斬
申武玄  ~ 泰山壓頂勢,猛虎棍勁
玄武   ~ 醉八虎
亞真   ~ 猛毒掌,毒霧攻擊
柏高   ~ 神探快槍手

羅剎城堡區 內有《黃金親衛兵,邪鬼,比提,龐士,幻音神巫》
黃金親衛兵~ 金龍斬,金龍乍現,金光劍影
邪鬼   ~ 沒有
比提   ~ 蝙蝠練成
龐士   ~ 石破天驚,怒雷之陣,無極地獄
幻音神巫 ~ 吸精大法,魔獸召喚
紅魔鬼  ~ 怒火中燒,熔岩彈,紅魔鬼卡,末日火焰
地藏十兵衛~ 殘影術,閃影斬,五連殺

佛覺無邊區 內有《佛覺,佛恆,茱迪》
佛覺   ~ 佛覺卡,達摩禪震
佛恆   ~ 金鐘罩,如來神掌
茱迪   ~ 乘風腿,伏虎勢,禿鷹腳刀

低級角色區 內有《托比,姬絲,琪琪,撤卡》
托比   ~ 究極爆裂破
姬絲   ~ 原子能量,藥水投擲,出擊!機械邪鬼
琪琪   ~ 琪琪卡
撤卡   ~ 勢凶夾狼

┌ 第二區 :收構招式區 ┐ 【收既只用本店內有既野換】

霍雷   ~ 爆託陀螺
宇歷斯  ~ 天籟,天風烈
邪鬼   ~ 轟裂異度空間
菲雲   ~ 煉獄困室
亨利   ~ 援速箭

┌ 第三區 :交易規則 ┐【交易時必需睇睇】

第一條:如果大家有咩係本店睇岩既請pm本人或者係到留言

第二條:逢是《白名單,版主,榮譽會員,3星上》就我先,唔係就你先

第三條:想訂野既訂品最高只限5天

第四條:如果有人想昆我或者昆左我既會報警,請大家注意

第五條:本人不會用網用錢收購貸品,請大家注意

┌ 第四區:本店特別會員 ┐

↓↓本店白名單↓↓ 《唔怕蝕抵,好人,性格好,爽快,交易於5次或以上都會進入本店白名單》
名字:波仔xd
原因:交易爽快,有禮貌
交易post:http://ibbs.hk/read.php?tid=22622
信用度:★★★★★ 

名字:牙威
原因:本來是同學,交易爽快,以交易5次以上
交易post:沒有
信用度:★★★★★

↓↓本店黑名單↓↓ 《有意想昆我,昆我,失約,講左換過一陣又唔換都會進入本店黑名單》

暫時沒有

┌ 第五區:交易記錄 ┐
交易指數:21次成功,0次失敗

01:我用120網用錢換牙威的卡比合擊 交易成功
02:我用120網用錢換牙威的凌霄舞空 交易成功
03:我用60$錢換吳同學的忍法.控影術 交易成功
04:我幫隻撒卡由69lv升到110lv換吳同學的60$ 交易成功
05:我幫隻撒卡由110lv升到120lv換吳同學的20$ 交易成功
06:我幫隻亨利由62lv升到120lv換波仔xd的追魂十字斬 交易成功
07:我用連環旋風閃換s123456的魔導士之榮光 交易成功
08:我幫隻撒卡由120lv升到135lv換牙威的60網用錢 交易成功
09:我用120網用錢換牙威的黑洞原子粒 交易成功
10:我用天之怒換丫文的120網用錢 交易成功
11:我用真天鏡換丫文的60網用錢 交易成功
12:我用虐殺毒爪換牙威的5$ 交易成功
13:我用四翼魔蝶換牙威的10$ 交易成功
14:我用異獸角換牙威的10$ 交易成功
15:我幫隻星仔由1lv升到100lv換牙威的以入天之怒的x卡 交易成功
16:我幫隻星仔由100lv升到115lv換牙威的以入真昇龍霸的大卡 交易成功
17:我用超虎翔霸換牙威的30$ 交易成功
18:我用真狂虎斬換牙威的30$ 交易成功
19:我用真虎翔霸換牙威的45$ 交易成功
20:我用終極皇道換牙威的40$ 交易成功
21:我幫隻悟地由23lv升到125lv換牙威的60$ 交易成功
[ 棉花糖在2007-09-08 20:38重新編輯此帖 ]
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-08-31
第一次的推推...
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-08-31
十風點換
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-08-31
引用第2樓中毒魔人於2007-08-31 01:13發表的  :
十風點換

我pm番你,同埋可以換我收既野,120網用放比你
離線呀波羅
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-08-31
你可唔可以幫我隻雷尊由80lv升到150lv.......
離線波仔xd
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-08-31
見你交易記錄有幫人升lv,可唔可以幫我隻亨利由62lv升到120lv...詳情可以pm我
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-08-31
引用第4樓呀波羅於2007-08-31 11:28發表的  :
你可唔可以幫我隻雷尊由80lv升到150lv.......

升到125lv得唔得,我升150要好奈
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-08-31
引用第5樓波仔xd於2007-08-31 11:38發表的  :
見你交易記錄有幫人升lv,可唔可以幫我隻亨利由62lv升到120lv...詳情可以pm我

ok,你比你交易post我先啦
離線s123456
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-08-31
我之前用魔光換你連閃你都寫上去交易記錄到......
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-08-31
引用第8樓s123456於2007-08-31 13:26發表的  :
我之前用魔光換你連閃你都寫上去交易記錄到......

ok,岩岩寫左了
離線牙威
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-08-31
hihi樓主
我有雷尊異信
可不可以用180ym換??
離線星奇小子
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-08-31
可唔可以幫我迪雲由LV.73升到LV.120 要唔要我啲野
http://ibbs.hk/read.php?tid=30040
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-08-31
第二次推推...
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-08-31
引用第11樓星奇小子於2007-08-31 19:40發表的  :
可唔可以幫我迪雲由LV.73升到LV.120 要唔要我啲野
http://ibbs.hk/read.php?tid=30040

換你彩虹ac得唔得????可以pm我
離線丫文
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-08-31
我想要你招天之怒,你想點換???120網用得唔得??
離線丫文
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-01
樓主唔認我既????
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-01
引用第14樓丫文於2007-08-31 22:50發表的  :
我想要你招天之怒,你想點換???120網用得唔得??

ok,pm傾
離線棉花糖
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-01
第三次推推  
離線丫文
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-01
你有無天風烈,我勁急收.....我可用120網錢換
離線rudolf8162