切換到寬版
  • 2375閱讀
  • 74回復

鍵仔小店更新左有雷護,粉身碎骨,  魔法光斬刀,超急搵人升lv(白名單,有� [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線~鍵仔~

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-09-01
鍵仔小店
本店只收現錢,不想面交(除非馬鞍山附近),只入數白名單我先,其他人你先                                            星奇:十字旋風拳粉身碎骨
迪雲:散彈波
米兒:人物,女媧遺書,愛心轟炸x2
小丹:人物x2
悟地:人物,絕地音速刀
璇瓏:野蠻之女,璇瓏流星拳x2
馬龍:轟地雷,密集導彈(異轉絕招)
歷奇:鬥志激昂                                                                       
域多:鎖定追擊
佛覺:暫無
佛恆:人物X1
茱迪:乘風腿,伏虎勢,人物
菲沙:暫無                                                                                                                                                           菲雲:暫無
溫蒂:暫無
霍雷:雷神護體x3
約翰:防護壁x2,魔法光斬刀
達爾:絕龍劍,滑翔刀(異轉絕招),狂龍亂舞
亨利: 矢雨驟臨
陸道:5連鏢,追魂十字斬
黃金親衛兵:金龍斬x2
亞真:暫無
幻音神巫:吸精大法
紅魔鬼:熔岩彈 , 末日火焰
比堤:暫無
邪鬼:暫無
天魔:冰火5重天x2
龍翼:人物,狂虎彈
龍翼EX:虎威腿
龐士:暫無
琪琪:人物,淑女旋風腿,臀臀旋風炮
柏高:人物                                                                                 姬絲:藥水投擲
卓男 :暫無 
申武玄:暫無
地藏十兵衛:暫無
托比:臭氣沖天x2
安雅:人物,潛龍爪            
玄武:暫無                                                                                                                                                               樂雲:暫無
蓋亞: 暫無          
宇歷斯:暫無
泰加:暫無
蓮娜:人物X2
奧龍:人物X1,衝爆牛肉X3
撒卡:勢凶夾狼
迪倫:暫無
終極魔人:暫無

ac:霍雷153lv齊招ac,星仔差真十同奧義齊招,玄武齊招,柏高差瘋狂襲擊齊招,天尊77lv,有天之怒,約翰有破邪結界,馬龍有超獨龍鑽,撒卡有勢凶夾狼,域多有破空閃,姬絲有原子能量,有玄武,柏高,天尊,約翰,馬龍,撒卡,域多,陸道,龍翼,姬絲,歷奇,迪雲
本人MSN:[email protected]

聯盟小店:http://dreamofnight.net/forum/upload/viewthread.php?tid=5179&extra=page%3D1  店主絕不昆人

http://ibbs.hk/read.php?tid=27544 店主絕不昆人,有很多成功的交易記錄 
[ 此帖被~鍵仔~在2007-12-11 19:46重新編輯 ]
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-09-01
交易記錄:
1.同學用大轟炸換我四翼魔蝶(佢先,成功)
2.同學用$30買我邪狼凍牙拳(我先,成功)
3.我用地尊換ibbs的≧影≦的忍法‧控影術+$70(佢比左忍法‧控影術先,我再比佢地尊,佢再入數比我,成功)
4.我用150雲起點換吾尊者的忍流化雨(我先,成功)
5.我用$230買brian3001ip的核子爆彈+爆旋陀螺(佢先,我未比錢佢,交易中)
6.我用神之+魔光+愛轟+60網用換tam的升lv服務(38lv-150lv)(我先,佢升緊LV)
7.我用安雅換呀不的甲賀三分斬(佢先,成功)
8.我用小丹換tam旋風神拳(我先,成功)
9.我用$20買brian3001ip的道具(佢先,成功)
10.我用$30買brian3001ip的魔光(佢先,成功)
11.我用$20買brian3001ip的愛心轟炸(佢先,成功)
12.我用控影術換暗兒的真十(我先,成功)
13.我用邪神降臨換 kevin11094(cz)的米迦勒粒子炮(我先,成功)
14.brian3001ip免費送我風之精靈
15.狂龍Mars用甲賀三分斬換我的少少升lv服務(邪鬼由113lv-120lv,佢先,成功)
16.小龜能能用60網用+十級暴風換我的天風烈(佢先,成功)
17.鄰居用$40買我破空拳
18.我用$21買tam的降龍掌
19.我用降龍掌換小羽的連閃
20.我用邪鬼換bba的120網用(佢先,成功)
21.我用凌霄舞空換我愛羅(MSN)的120網用(佢先,成功)
22.我用狂虎斬換abc12123的5連殺(我先,成功)
23.我用$110換≧影≦ 的升lv服務(卓男90lv-150lv)
24.我用$90買≧影≦的霍雷異轉信物
25.我用$60買≧影≦的卓男異轉信物
26.我用陀虎訣換loktin456的豹影拳(佢先,成功)
27.我用石破天驚換Y不的升天腿(佢先,成功)
28.鄰居用$60買我十字旋風拳(佢先,成功)
29.loklok5978 用真旋換我卡比合擊(佢先,成功)
30.我用天魔人物換大俠陳的矢雨(我先,成功)
31.我用天魔人物+5連鏢換大俠陳的天風烈(我先,成功)
32.我用超升換呀不的降龍掌(我先,成功)
33.我用十字旋風拳+淩霄舞空換brian3001ip的牢動破+宇宙冰河(佢先,成功)
34.我用牢動破換小龜能能的真豹+小丹異信(佢先,成功)
35.我用潛龍爪換某人的絕虎勢(佢先,成功)
36.我用60網用換1551的雷尊(我先,成功)
37.我用$50換大俠陳的卓男(我先,成功)
38.我用60網用換1551的雷神之鎚+皇鏈X2(我先,成功)
39.我用400gash點換一生只愛你的米兒人物(我先,成功)
40.我用800gash點換一生只愛你的醉8虎(我先,成功)
41.我用800gash點換一生只愛你的十字旋風拳+破空拳(我先,成功)
42.我用3800勁舞點換一生只愛你的破邪結界+歷奇人物(我先,成功)
43.我用邪狼凍牙拳換某人的陀虎訣(我先,成功)
44.我入數$50買大俠陳的victor異轉信物(我先,成功)
45.我用$50買同學的璇瓏新招(學校,面交,成功)
46.我用超虎換Destinywkw的忍法大風車(我先,成功)
47.我用忍法大風車換t.k.k.的凶獸血液(我先,成功)
[ 此貼被~鍵仔~在2007-11-26 17:47重新編輯 ]
離線小聰_r
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-09-01
你收d咩
離線神風~輝
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-09-01
http://ibbs.hk/read.php?tid=31178
你睇下我店d野可換到你咩人物
天魔人物請睇
http://ibbs.hk/read.php?tid=17083&fpage=2
pm我
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-09-01
引用第3樓神風~輝於2007-09-01 22:13發表的  :
http://ibbs.hk/read.php?tid=31178
你睇下我店d野可換到你咩人物
天魔人物請睇
http://ibbs.hk/read.php?tid=17083&fpage=2
pm我

SOR,冇野岩,天魔換60網用,OK?
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-09-01
引用第2樓小聰_r於2007-09-01 22:10發表的  :
你收d咩

米迦勒粒子炮(用我上面d人/招換)
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-09-03
推.............
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-09-04
離線5555886
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-09-04
我想要天魔人物,but我得一招,我仲可以用咩換?

用copy+bug lv+招換得唔得?
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-09-04
引用第8樓5555886於2007-09-04 18:30發表的  :
我想要天魔人物,but我得一招,我仲可以用咩換?
用copy+bug lv+招換得唔得?

唔得,不如換60網用啦
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-09-05
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-09-06

.........
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-09-07
推.....
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-09-08
推,,,有更新
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-09-09
推...
離線牙影

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-09-09
霍雷?$,你住馬鞍山邊度?
我住利安邨
好耐沒升....
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-09-09
引用第15樓牙影於2007-09-09 14:31發表的  :
霍雷?$,你住馬鞍山邊度?
我住利安邨

霍雷$40,我住錦泰苑
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-09-09
樓主你好
我住頌安邨
我想要淩霄舞空  天風烈  泰加真虎
係唔係全部yahoo= =?
如果係現卡既話我用小量現金換你
唔係既話你自己揀下啦....
http://ibbs.hk/read.php?tid=29650
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
離線~鍵仔~
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-09-09
引用第17樓s023241於2007-09-09 18:17發表的  :
樓主你好
我住頌安邨
我想要淩霄舞空   天風烈   泰加真虎
係唔係全部yahoo= =?
如果係現卡既話我用小量現金換你
.......

你好,泰加真虎留左,淩霄舞空  天風烈係yahoo,咁你想點?
離線s023241

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-09-09
引用第18樓~鍵仔~於2007-09-09 19:04發表的  :
你好,泰加真虎留左,淩霄舞空   天風烈係yahoo,咁你想點?

我係上面講左啦
你做乜問返我轉頭
http://ibbs.hk/?u=6678          
↑↑Cick入去即可獲得LFO閃卡序號一組↑↑
快速回復
限100 字節

上一個 下一個