切換到寬版
  • 1578閱讀
  • 40回復

~蘋果小店~  ...新開張... [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線kakaka55

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-10-01
歡迎光臨~蘋果小店~

收野只用現金收……要面交……限地鐵站(觀塘線)

如果係換既話你比先~我好想爆粗!一日比人昆左2次~想食人~白名單都係你先!

急收:大轟炸

收:烈火焚身

放:真天鏡,紅魔鬼人物,毒霧攻擊,猛毒掌,荊棘纏身,金龍斬

白名單:小羽乂,信心直:五星~    msm:[email protected]
                牙良,信心直:四星~    msn:[email protected]
(五星最好)

黑名單:[email protected]
ibbs名:lfo乂鬼
佢post:http://ibbs.hk/read.php?tid=37577&fpage=4
-----------------------------------------------------------------------------------------
???人~電話21444533  得閒打去問侯下佢媽媽!
-----------------------------------------------------------------------------------------

MSN:[email protected]

e貓:[email protected]
[ kakaka55在2007-10-11 13:51重新編輯此帖 ]
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-10-01
~交易記錄~
~交易記錄~
交易記錄(成功15次)(敗1次)(送1次) (進行中1次) 共18次

1.用石破天驚換傻仔(msn名)十字旋風.(MSN交成功)我比先

2.用龐士心臟換同學的港幣80元.(面交成功)

3.用樂雲換同學的姬絲.(MSN交成功)(佢迫我的)佢比先

4.用必殺一斬換不(msn名)的亨利(MSN交成功)我比先

5.用20元換天之羽(msn名)的荊棘纏身(面交成功)

6.用30元換天之羽(msn名)的地龍追身箭(面交成功)

7.用10元買同學的鏡心婆婆的項鏈(面交成功)

8.用鏡心婆婆的項鏈換同學的雷鳥電極震(MSN交成功)佢比先

9.用雷鳥電極震換[email protected]的亨利2信(msn交成功)佢比先

10.同學無條件送金龍斬比我(面交成功)

11.用lfo-tst遊戲錢500m+龐士兵書換同學的猛毒掌(面交成功)我比先

12.用lfo-tst遊戲錢3000m+雷手+炎冰頭+炎冰盾換同學的怒爆一擊(面交成功)我比先

13.幫同學打win到s3換lfo-tst遊戲錢500m(面交成功)佢比先

14.用怒爆一激換牙良(ibbs名)龐士人物(MSN交成功)我比先

15.用60網用$換小羽(msn名)火尊+五連殺(MSN交成功)我比先

16.用60網用$換[email protected]的火尊oe+大轟炸(MSN交成功左一半)我比先   佢比左oe我.末比大轟炸我!!!

17.用虐殺毒爪換無名士的大轟炸(電話交失敗)佢電話:2144533   得閒去問侯一下佢媽媽!張卡被昆了!

18.用地尊換吹水仔(MSN名)的180網用(MSN交成功)佢比先

19.用金龍斬換─═☆夜◆小龍°(MSN名)的五連鏢(MSN交成功)佢比先
[ kakaka55在2007-10-29 21:11重新編輯此帖 ]
離線職業
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-10-01
我有矢雨驟臨
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-10-02
引用第2樓職業於2007-10-01 22:23發表的  :
我有矢雨驟臨

你有冇MSN/電?
有既比我
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-10-06
推post~~~~~~~~~~~~~~~~~
離線≧影≦
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-10-06
矢雨驟臨

收:卓男&狂虎斬&蝙蝠練成

我有曬你收既野
官塘站ok?現錢

離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-10-06
引用第5樓≧影≦於2007-10-06 10:39發表的  :
矢雨驟臨
收:卓男&狂虎斬&蝙蝠練成
我有曬你收既野
.......

比你MSN/電我
要傾下價錢同時間@@
一係你加我msn

[email protected]
離線虎王悟地
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-10-06
我有蝙蝠煉成
換你60網用
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-10-06
引用第7樓虎王悟地於2007-10-06 11:18發表的  :
我有蝙蝠煉成
換你60網用

收左lo~~~~
haha~~~~我25蚊收...
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-10-06
推post~推啊~推啊!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
離線冰河
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-10-06
毒霧??$
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-10-06
引用第10樓冰河於2007-10-06 12:29發表的  :
毒霧??$

自出...係現卡@_@

可換@_@"

比你post我c
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-10-06
推post~~~~~~~~~~~~~推啊!!!!!!!!!!!!!
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-10-06
推啊~推啊!
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-10-06
推post~~~~~~~~~~推~~~~~~~~~
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-10-06
Re:~蘋果小店~  ...新開張...
推post~~~~~~~~~呵呵~推啊!
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-10-07
推啊~~~~~推post~~~~~~~
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-10-07
虐殺毒爪幾多網用
最平推前卡7蚊1張
離線kakaka55
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-10-07
Re:Re:~蘋果小店~  ...新開張...
引用第17樓狂影虎王於2007-10-07 10:04發表的 Re:~蘋果小店~  ...新開張... :
虐殺毒爪幾多網用

自出吧!!!!!!!岩既話就ok啦~~~~~~~~~~
離線狂影虎王
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-10-07
不如送比我
最平推前卡7蚊1張
快速回復
限100 字節

上一個 下一個