切換到寬版
  • 5728閱讀
  • 312回復

唔玩lfo放ac= = [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線牙毅

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-11-25
ac大平賣= =

ac1.
天魔齊招(一轉,10x lv
邪鬼乜都齊(學曬招,16x lv
冰尊一轉齊招(學曬一轉招,170lv
比堤齊一轉招
EX齊一轉招
仲有好多多有招唔記得
抵價:600

ac2.
天尊差天籟招(1xx lv 異轉左 有天羅
悟地齊招
蓮娜齊招(有異信
奧龍差新招(有異信,齊異轉招
樂雲差義招
仲有d唔記得
抵價:500

---------------------------------------------------------------紀錄區--------------------------------------------------------------

交易紀錄:

(成功)
1.我同game-bbs的francis換狂虎斬,佢俾先(得左)
2.同~~福仔~~換ac,我用域多,大轟炸,烈火焚身,密集導彈(得左)
3.細佬用$20同我換我行我道(得左)咁平,我細佬ma^^
4.我用超虎斬加野女同game-bbs的chanping換john兩招(得左)
5.我細佬用$10換我火鳳凰(得左)
6.我用龐士異轉招同Bank的悟地㊣豪㊣換亨利信物(得左)
7.game-bbs的swift021073 用60網用加迪雲ac換我天魔ac(開頭唔得,最後得左)
8.我用米兒兩招換game-bbs的悟地fan屎120網用錢(得左)
9.我用真十(星仔招)換game-bbs的samson0214的星仔異信(俾我細佬)同散彈波(得左)
10.我用卓男異轉換game-bbs的火騎狼乂的超虎(悟地招)加冰川寒流(得左)
11.我用比堤換我FD跑online的寵物同寵物食物(得左)
12.我用LFO裝換我FD冰尊異轉招(得左)
13.我俾閃卡X2叫LFO的耀昇書院_悟地幫我升lv(得左)
14.我俾閃卡X3叫LFO的耀昇書院_悟地幫我升lv(得左)
15.我用冰川寒流換game-bbs的kinching555的真虎(悟地招)(得左)
16.我用3set裝換bame-bbs的swift021073的鬼神震怒(得左)
17.我用冰尊異轉ac換Bank的惠天尊人物加ac(得左)
18:我FD用錢同我換裝(得左)
19:我用天尊AC同swift021073換DEEP AC(得左)
20.我朋友惠惠送我米兒一招(得左)
21.牙痴用180網換我小丹異信異招加小丹招(得左)
22.我送絕地音速刀俾我朋友(蟻)得左
23.牙痴用60網用加一招換我約翰異信加異轉招(未得ga,佢差我一招)
24.我用絕音同ibbs的tinlok328換悟地人物,7.0新手一個同神之(我覺得佢蝕ga,我話送招俾佢,佢話唔洗)
25.我用酉空咒同ibbs的≧影≦換佢比提一招(得左)
26.我用滑翔刀同ibbs的csl換佢一個人物格(得左)
27.我用天魔人物同ibbs的game999king換佢忍法.控影術(佢入到我天魔就等於成功)
28.我用雷神之鎚同ibbs的牙奇換佢亡命光速(開頭俾佢玩死,最後得左)
29.我用悟地齊招ac換我fd一d閃卡(面交,成功)
30.幫我細佬同學升lv換佢轟裂異度空間(成功
31.我用狂龍斬加滑翔刀換bank的dennis7031的戰神昇龍霸(我先,成功)
32.我用降龍掌換ibbs的eric22006的忍法大風車(佢信我,所以佢俾先,成功)
33.我用絕地音速刀換ibbs的牙宇60網用(我信佢我先,成功)
34.我用天尊加人偶換牙宇$140(面交,成功)
35.我用地尊換汝吾之的7.5升級序同60網用(我先,成功)
36.我用龍翼EX換大俠陳戰之道(電交,我先,成功)
37.我用閻黑升序加比堤異信換潮流的180網用(MSN交,一齊俾,成功)
38.我用孤狼高嗚換牙迪真狂加終極皇道(msn交(佢俾左我,我都俾左佢,但唔知佢有冇入)
39.我用戰昇升龍霸換bank(貝)的60網用
40.係拳皇出賽到放左牢動破$30(入左佢俾錢,成功)
41.我用鋼護換ibbs會員tfai的連環旋風閃(佢先,成功)
42.我用絕地一擊換我細佬ge風尊異信(我先,成功)
43.我用ex腿換ibbs會員靚仔的卡合同冰尊異信(佢先我後補,成功)
44.我用五連鏢換ibbs會員小傑老伯樹靈鞭(佢先,成功)
45.我用樹靈鞭換ibbs會員牙迪ge破空閃同鎖定(佢先,成功)
46.我用雷護換ibbs會員tfai的亨利(我先,成功)
47.我幫ibbs會員呀勁升lv換佢冰川(佢俾左我,我升緊)
48.我用大天換ibbs會員乂x神x乂的蓮娜異信(佢先,得左)

(失敗)
1.我用絕地音速刀換ibbs的寒流的驚天掌(失敗)(佢昆我)

有d交易紀錄未upday

---------------------------------------------------------------紀錄區--------------------------------------------------------------
[ 此帖被牙毅在2008-07-08 23:33重新編輯 ]

d招咁吸引,你仲唔放棄lfo隻垃圾game玩rfo?
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2007-11-26
推....................

離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2007-11-26
緩速箭點換?
睇我post (簽名)
幫我留緩速箭!
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2007-11-26
引用第2樓sze4562003於2007-11-26 18:01發表的  :
緩速箭點換?
睇我post (簽名)
幫我留緩速箭!

msn傾吧

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2007-11-27
推................

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2007-11-28
推......................

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2007-11-29

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2007-11-30
推.................

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2007-12-01

離線日本仔
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2007-12-01
你用唔用網錢/現銀收野?
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2007-12-01
引用第9樓日本仔於2007-12-01 17:48發表的  :
你用唔用網錢/現銀收野?

唔用住=]

離線JJ
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2007-12-01
我有達爾同咪牢動破
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2007-12-01
引用第11樓JJ於2007-12-01 18:01發表的  :
我有達爾同咪牢動破

我邊有牢動波= =

離線JJ
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2007-12-01
你話收既=.=呢兩樣=.=
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2007-12-02
引用第13樓JJ於2007-12-01 18:27發表的  :

咁樣都得= =?
見到我冇就唔應該係到post啦= =
[ 此貼被牙毅在2007-12-07 02:10重新編輯 ]

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2007-12-02
引用第13樓JJ於2007-12-01 18:27發表的  :

係bo,我想收= =
[ 此貼被牙毅在2007-12-07 02:10重新編輯 ]

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2007-12-02
回13樓~!
現唔收住,sor= =

離線達人
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2007-12-02
忍法大風車換天尊
msn:[email protected]
離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2007-12-02
引用第17樓達人於2007-12-02 03:18發表的  :
忍法大風車換天尊
msn:[email protected]

msn講

離線牙毅
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2007-12-02
推..........................

快速回復
限100 字節

上一個 下一個