切換到寬版
  • 2725閱讀
  • 112回復

龍王小店 爆急陀虎訣呀! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tommy1112156

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2007-12-19
爆急陀虎訣呀!

本店交易守則:

1)在交易中時不可以說粗言穢語
2)如果在msn交易時,不可以狂震我
3)在交易中,不可以人身攻擊
4 )  我幫升果陣,唔好入個ac,加唔好係MSN到煩我升快點

如犯上面這4條交易守則其中一條的話,否則我會終止交易,就算你己經比左交易物品我,我都會終止交易~果陣時,你就唔好話我昆你,還會把你加入本店的黑名單

放招:

冇=[

*******************************************************************************************************
留.記錄

*******************************************************************************************************
拖欠記錄

我多數電ch ,,MSN到 / pm

白名我比先/不是白名你先

收的加我MSN,你係到post左你收咩先
MSN:[email protected]

白名:公司信譽超好
       中毒魔人:唔昆人,ch左招勁多次-3-
[ tommy1112156在2009-08-18 17:20重新編輯此帖 ]
  咪偷圖
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-04-16
1:JOHN異信CH甲賀的詩篇的屈明星 囧
2:lfo的某人比左馬龍招我
3:LFO的某人比左金甲人果3招我
4:我比風火X天火  尊  者
5:我比左散彈波比超虎之龍翼EX
6:我200hkd收魔仔的king +招
7:我找三國士兵ch左魔仔的域多人物+破空X
8:火  尊  者比卡比,雨冰,鑽風我
9:邪鬼仔EX比左ANYA果招獄之X+散彈波我
10:我10E收左lfo的某人RICKY果3招
11:亨利EX找必一ch左我windy果招十風
12:我找雷尊異信ch左甲賀的詩篇的幫升
13:小戰找毒攻ch左我的天風
14:我找天之怒ch左甲賀的詩篇的幫升
15:陸到Rudolf比左天風我
16:軒軒比左大風車我
17:我找天之怒ch左魔魔邪鬼的deep人物
18:江頌軒(我fd)比左冰川我)
19:我找邪信ch左仔EX的 5x殺
20:天神找120ya ch我幫升佢機c 120-150lv
21,火仔找亨信ch我幫佢個陸到131-145的幫升
22:魔仔找地龍箭ch我幫升john到65lv -3-
23:天神找120ya ch我幫升佢馬龍50到150lv加轟地
24:天神找60ya ch我幫佢kiki 120-150的幫升
25:我幫hk132845升卓男到130
26:卍燃燒吧!火焰卍 找緩速箭ch我幫升
27:stenley以烈焰狂奔+唯我獨尊換我驚天掌
28.《Mr.C→朗》找忍流ch我雷昇
29:LFO某人找追魂十字斬CH左我十級風暴
[ 此帖被tommy1112156在2008-07-06 21:08重新編� ]
  咪偷圖
離線0o邪鬼o0
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-04-16
要5要域多異招?
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-04-16
域多異招我收左,sorry
  咪偷圖
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-04-16
Re:龍王小店  (爆收域多招,DEEP招)
推推推推推
  咪偷圖
離線lfochan3代
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-04-16
我有快速逃跑(域多招)+狂龍亂舞(DEEP異招)
換你60yahoo
add 我msn
買到真天魔公仔!!yeah!!
轉左msn!!^w^
new msn:[email protected]<----大草ar@@
離線guillaume8
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-04-16
halo...龍: )  我係死亡-3-"
死亡小店
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-04-17
HELLO死亡
welcome to龍王小店-3-

回上:我收快速逃跑姐 囧
[ 此帖被tommy1112156在2008-04-17 15:51重新編� ]
  咪偷圖
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-04-17
推推推推推
  咪偷圖
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-04-18
推推推推推
  咪偷圖
離線人1個
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-04-18
有彗星閃刀
30蚊過數/380點機甲鬥神傳點卡
有意pm/msn: jasonpoo [email protected](刪除空格)
[ 此帖被人1個在2008-04-18 23:25重新編輯 ]
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-04-20
推推推推推
  咪偷圖
離線marco3231
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-04-20
Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬
快速走佬我有
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-04-21
Re:Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬
引用第12樓marco3231於2008-04-20 21:19發表的 Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬 :
快速走佬我有

你想收咩 囧

咪偷圖
離線牙奇

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-04-21
Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬
彈地小刀60
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-04-22
Re:Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬
引用第14樓牙奇於2008-04-21 17:42發表的 Re:龍王小店 (可幫人升1-100lv) 60ya  爆收彈地小刀+快速走佬 :
彈地小刀60

好哇奇大
你仲有冇快速走佬
add我個MSN,你知我MSN啦
  咪偷圖
離線牙暗
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-04-22
用唔用60網用收彈地小刀
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-04-23
推推推推推
  咪偷圖
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-04-23
彈地小刀60ya行嗎?_?
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線lfochan3代
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-04-23
快速走佬換你50 u1點  ok??
add 我msn-,-
買到真天魔公仔!!yeah!!
轉左msn!!^w^
new msn:[email protected]<----大草ar@@
快速回復
限100 字節

上一個 下一個