切換到寬版
  • 1599閱讀
  • 7回復

[自創小說]比提和迪雲約定 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線jason102328

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-01-13
比提和迪雲約定 5R7DD5c[  
最初比提和迪雲是正義之士 4vRIJ}nQ  
後來因2人決戰的問題 {H%1sI  
由於迪雲不敵比提 ;?0r,0l2$  
迪雲就說:有一日,你會是我的手下敗將 6)~J5Fb  
所以迪雲和比提都各散其路 %{M&"Mv  
後來,有一日 @.h|T)Z yr  
比提見到迪雲 x(/{]$h  
迪雲見到比提 |v%xOl  
迪雲就偷襲比提 IQ"9#{o  
心想:真龍波 uKocEWB=/F  
之後比提因中了真龍波,比提一時倒在地上 L@HWm;aN  
暫時講到呢度先,我出街 )~l`%+  
星期一再作
180ya$收皇帝連招,120ya$收蚩由連招
離線自己

發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-01-13
Z1gZn)7  
迪雲點會同比堤早就識=.= QP {V  
你無睇過邪鬼外傳? /=bg(?nX  
比堤自被人打死後比龐士救番,做佐佢手下wo U<*8KiI  
同埋點解會無啦啦打起上黎 NdW2OUxw"  
同埋性格錯wo UpU2H4  
迪雲唔會咁狂奔話人係佢手下敗將 _K?{DnTb  
同埋太少字了

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-01-13
引用樓主jason102328於2008-01-13 16:44發表的 比提和迪雲約定 : |4J ;s7us  
比提和迪雲約定 1%v!8$  
最初比提和迪雲是正義之士 cN#c25S>  
後來因2人決戰的問題 Y ,Iv<Hg  
由於迪雲不敵比提 MY8[)<q"  
迪雲就說:有一日,你會是我的手下敗將 Z%Kkh2-uh  
.......
A5UZUU^  
這個....也太那個吧.... PQu_]cXI  
長短太差-_- >TB"Ez09  
用詞也太什麼了 #-]!;sY>  
見到比堤就偷襲 K1th>!JW'  
只能看著囧吧
離線oscar1992
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-01-13
唔該你-.- 作長少少先好post出黎 ]8m_+:`=  
完全無咩故事性,嘗試係好,但係太短令到人無咩興趣期待 -p-<mC@<&S  
另外,未作完一係唔好post,再post就用編輯
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-01-13
引用第1樓自己於2008-01-13 16:47發表的  : BMJsR0  
-Z<V? SFOK  
迪雲點會同比堤早就識=.= fhp+Ep!0Y  
你無睇過邪鬼外傳? px~:'U  
比堤自被人打死後比龐士救番,做佐佢手下wo Es^=&2 ''  
同埋點解會無啦啦打起上黎 H2iC? cSR  
.......
C U 8s*  
係比人射落山崖 =kiDW6 JJU  
之後比龐士救返=_= ZR |n\.  
係射死唔係打死=口=
離線自己

發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-01-13
引用第4樓慘絕人寰於2008-01-13 16:59發表的  :
係比人射落山崖 a$2 WL g,  
之後比龐士救返=_= s{@3G8  
係射死唔係打死=口=
Q2 jl61d_9  
用射死怕人誤意

現玩遊戲:lfo,lol,mc,mkz
離線leonocean
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-01-13
n年前的事?他們是祖先?
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-01-13
引用第5樓自己於2008-01-13 18:18發表的  :
用射死怕人誤意
F G5e{  
怎會啦 &f$[>yg1-  
這是不可能的說
快速回復
限100 字節

上一個 下一個