切換到寬版
  • 8472閱讀
  • 311回復

『舜』之小店急放野!急收9you卡! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線0099090

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-02-01
另放一個內勁多點o既極速快車手online ac
急收9you卡~~~

放冥王破, 自出~~~

公告:急收190敏以下豬鞋&元手X2[全ser]!更新魔、聖、人系奧義o既野。升lv$50可用$60yahoo代替
本店MSN:[email protected]
交易須知:除白名單、版主同我信o既人之外,一定你比先(我可比序先) 
聯絡方法:MSN、在論壇PM(先回post)
入數:匯豐銀行
姓名:問我拎  戶口號碼:035 378900 292

本店指南:
1.放卡區
2.收卡區
3.升lv/招lv區
4.交易記錄區

放卡區

: 銀河旋風
:虎山派掌門令
:疾風連打

:霸王截擊
: 彈地小刀
: 聖光鴿子

:暴風之母
:黑洞電光、失樂的雷鳴X3
:法老王聖印

:翔天穿空矢

:幻鬼喚

:戰之道

:萬世魔王
:亞空間時光機
:MAX手指火戰炮

:宇宙核能彈、極光刺擊

:獵殺之后
:人物
:樹靈鞭
:大地之武
:天之怒、武元訣X2

:幽冥鬼爪

: 毀天滅地、終焉吞滅

:人物、屠鬼遁X3、深淵爆發

:人物X2

: 

元力淨化器X2
2月o既元力多

收卡區(緊急情度由高至低): 

絕對粉碎(魔化奧龍) 
爆裂真龍波(新生迪雲)
真龍百裂拳(新生迪雲)

升lv/招lv區(由於考試將近,所以暫停):
升lv:
價錢:
001lv - 100lv $50/$60yahoo  2日
100lv - 150lv $50/$60yahoo  5日
150lv - 170lv $50/$60yahoo  7日
170lv - 180lv $50.$60yahoo  7日
注意:
1.要有足夠o既錢比我整裝
2.我升lv期間唔好入
3.比完野我先會升

升招lv:
價錢:
1lv - 10lvX6 $50/$60yahoo  2-3日
注意:
1.升唔到10lv我只會升到你升到o既lv
2.我升lv期間唔好入
3.比完野我先會升

交易記錄區:
黑色=成功紀錄 底線=失敗紀錄 粗體=代升紀錄

1.jason魔神用孤狼高鳴換我雷神之鎚(ibbs, 成功)
2.墮天使用滅絕人性換我鑽石風暴(ibbs, 成功)
3.davis12ex用瞬移劍換我翔天穿空矢(cz, 成功)
4.牙迪用虎威腿EX換我宇宙冰河(ibbs, 成功)
5.火仔用60yahoo換我音速手刀(ibbs, 成功)
6.訓教用神龍百烈拳換我魔獸骨頭(ibbs, 成功)
7.失敗者用帝皇降臨彈換我幻鬼喚(ibbs, 成功)
8.hokinpanben用立地成佛換我極惡邪靈(ibbs, 成功)
9.wst31520用佛覺換我龍翼(ibbs, 成功)
10.極♂霍雷用佛我同在換我原始冰塊(ibbs, 成功)
11.明日之☆用形意拳換我翔天穿空矢(ibbs, 成功)
12.黃XX同學用180yahoo+昇龍殺+巨大戰魂換炎冰‧武+冰火結晶體(學校, 成功)
13.s023241用代105lv-150lv換我光之翼(ibbs, 看15.)
14.parco_123用代升138lv-160lv換我萬念俱灰(ibbs, 成功)
15.s023241用牢動破換返佢無升個139lv-150lv(ibbs, 成功)
16.brianyangbb用滿月斬換我$200+核子爆彈(cz, 成功)  
17.戰.tom用蓋亞換我求敗刀法(ibbs, 成功)
18.低能的我用剋‧絕擊+鬼神震怒換我戰神昇龍霸(ibbs, 成功)
19.kelvinfong用大地之武換我最終忍道(ibbs, 成功)
20.陳XX同學用代升域多1lv-200lv換我冰封刀法(學校, 成功)
21.孫XX同學用穿梭破空閃換我現金$100(學校, 成功)
22.呀狂用奧龍迪雲齊招ac(連e-mail)換我桐生雪姬人物(ibbs, 成功)
23.孫XX同學用入數$100換我代升達爾1lv-150lv(學校, 成功)
24.孫XX同學用入數$100換我代升邪鬼1lv-150lv(學校, 成功)
25.黃XX同學用$80換我元力淨化器(學校, 成功)
26.eason0331用$150入數換我代升宇歷斯1lv-150lv+武元訣(ibbs, 成功)
27.異§一三用$140入數換我冰封巨刃+神怒雪崩(ibbs, 成功)
28.brancolam用天罰換我氣旋斬(ibbs, 成功)
29.sankk21用摩摩星人+波波爆炸包+火眼換我元力多(ibbs, 成功)
30.alexlau123用半月破換我350go點($88)(ibbs, 成功)
31.ngcheukwai用閻王面具換我2400Gash點($240)(ibbs, 成功)
32.大俠陳用超‧氣功炮換推我入數$200(ibbs, 成功)
33.牙羊用207 V2 box換我300GC點($68)(MSN. 成功)
34.牙ning用4000U1點($400)換我ac一個(ibbs, 成功)
[ 0099090在2009-10-03 18:34重新編輯此帖 ]
離線eyinchungx
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-02-14
你有冇邪鬼招先?
離線woody異
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-02-14
我有困空=]
離線我係肥祈
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-02-14
我都有  - -
有三張困室
離線真乂龍剎
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-25
我有呀!!!!!
離線marco3231
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-25
我有!!!!!!!!!!!
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-07-18
0099090小店新開張
服務:
升招lv
價錢:
無倫幾多lv升到去10LV都係60yahoo
交易須知
1.要信得過我先好比我升
2.版主同白名單我先, 其他一定係你先
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-07-18
push.............
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-07-19
push...................
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-07-19
按錯鍵
離線myzack1633
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-07-19
you buy d ? card??
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-07-19
引用第10樓myzack1633於2008-07-19 22:23發表的  :
you buy d ? card??

不太明
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-07-19
一招60ya?
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-07-20
推推推推推推!!!!!!!!
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-07-21
引用第12樓箭神亨利於2008-07-19 23:56發表的  :
一招60ya?

係, 幾多LV升到去10LV都係
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-07-21
推..................
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-07-22
推...................
離線r仔r仔

發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-07-22
引用第16樓0099090於2008-07-22 21:06發表的  :
推...................

係唔係咩人物,咩招都得先?(唔係oe同身咒)
每天上ibbs看鬼故~v~
離線邪之怒
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-07-22
轟烈異度空間升唔升-_-'
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-07-24
引用第17樓r仔r仔於2008-07-22 21:21發表的  :
係唔係咩人物,咩招都得先?(唔係oe同身咒)

引用第18樓邪之怒於2008-07-22 22:53發表的  :
轟烈異度空間升唔升-_-'

快速回復
限100 字節

上一個 下一個