切換到寬版
  • 2652閱讀
  • 20回復

馬龍分析(更新個人用裝圖) [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線tom41401

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-24
馬龍-Milo "*RCV6{  
寶瑪莉中學的搏擊社的隊長,也是「青狗社」的頭目,為人霸道,好勝心強,但十分重情重義,幫助兄弟時更會義不容辭。成為元鬥士後更加倍鍛煉元力,希望日後能為元武會作出貢獻。 \#LKsQ a  
>:W)9o  
HP 560 7 8kW9.   
MP  470 4.5 D8m?`^Zz  
SP 500 5 smIZ:L %  
STR 16 1.6 "sAR< 5b  
DEF 10 1 thipfS  
AGI 9 0.9 %f6l"~y  
w?jmi~6  
馬龍的點不差的,加hp同str都好多,雖然加mp,def同agi都加少左點,但係馬龍的招用mp少,mp少點都無  7z<!2  
Qc[[@=S%  
問題,用裝同其他人物差唔多,都係高攻高防,個人認為馬龍有可以唔洗留 0 WF(Ga/o  
iUS379wM}  
防點 :{_Or'L  
puZ<cV e/  
我的配點 iL|*g3`-f  
<Ks?g=K-  
E OtrrfT&  
)tFFa*Z'  
7 aDI6G  
S~(4q#Dt-  
&U4]hawbOU  
"{z9 L+  
`3pe\s  
攻跳防太普通了,不用分析,現在到元力分析了 B|:{.U@ne  
i$"FUC~'  
k_P`t[YZV  
M?[lpH3  
大力神拳 JO :m: M  
3C_g)5 _:  
值得學的一招,雖然攻擊力十分低,但係mp少,格招力不錯,有可以格到穿心矢,氣功砲等遠擊,後面無防 qhK;#<#  
EF"ar  
打關不建議常用,因為攻太低了,但係vs可以用來格招 Rn(|  
5Hr(9)  
打關實用度:**(五星最高) ( fdDFb#1  
$XyGCn  
vs實用度:** }Lb];hww1  
@'C)ss=kj  
h@{@OAu?  
X){F^1CT{  
無影腳 et9 c<'  
h p,T(D |  
最無用的一招,攻只係高大力神拳少少,比車手打一拳都破左,收招慢,踢的時間也慢 g:[&]o} :9  
6O tv[8^}  
打關不建議用,vs時你想比人殺先好用 }ZVNDvGH  
Qbv)(&i# ~  
打關實用度:* Q96g7[  
zN2sipJS8  
vs實用度:* )B}]0`z:P  
1+y&n?  
\F1n Ej  
,ypx y/  
ulj`+D?H  
rBr28_i   
隔空波 Y Nq<%i!>  
&v 5yo}s  
頭三招中最有用的一招,雖然出招超慢,但係出手有唔錯的格招力,攻太唔低,後面無防,有暈眩效果 y:2o-SJn  
q8kt_&Ij  
用來打關一流,但係vs時因為出手慢 !Id F6 %  
cq[}>5*k  
打關實用度:**** L {B#x@9tQ  
L"}@>&6  
vs實用度:** lPFM NRt~8  
oK(ua  
QQ!,W':  
kQ'G+Kw~F  
旋風神拳 YmF`7W  
vm4]KEyrX  
個人認為係最二無用的招,旋風攻擊力超低,中左小到看唔到扣血,用這招不如用隔空波, {<kl)}  
c#Y9L+O  
用來格招不如用大力神拳格,打關仲有點用,但vs就真係無咩用啦 u{H_q&1  
Pyyx/u+?@  
打關實用度:** brTB /(E  
7XR[`Tn9<  
vs實用度:** OcSLRN?t  
(>;~((2  
\H" (*["&  
IL>g-  
獨龍鑽 YDmFR,047  
0hNc#x6  
唔錯的一招,攻唔低,格招力好好,我試過格到真虎,元力又唔係太多,但係後面無防 .Dx]wv  
||!k 3t#<  
獨龍鑽無論打關同vs都好好用,一定要學的一招 ^8MgNVoJ)  
)%MB o.NL  
打關實用度:**** rcyH2)Y/e  
_@^msyoq  
vs實用度:**** C}00S{nAZ  
c69C=WQ  
URL=http://imageshack.us][/URL] ~z< ? Wh  
[6/ %ynlP  
超獨龍鑽 ol:_2G2xQ  
r;Dl  
又一招格招力好的一招,雖然格招力無獨龍鑽禁強,但攻比獨龍鑽高好多,同樣係後面無防 E3gQ`+wNg?  
9]7^/g*!  
超獨龍鑽打關同vs都好好用,第二有用的招 YEZ"BgUnbp  
+:Y6O'h.  
打關實用度:***** 9k *'5(D4S  
PMTyiwlm  
vs實用度:**** G7),!Qol  
5TnECk  
#[i({1 `^L  
xknP `T  
*sw$OnVb  
,>~9 2  
轟地雷 t;4{l`dk  
`[:f;2(@  
馬龍招中最好用的一招,mp少,攻又高,格招又不錯,只係起手慢左點,但起手有小量的格招力,後面有小小防,轟地雷用來打關係超好用,但係因為起手慢,vs就不太好用 c^=,@#  
J7l1-  
打關實用度:***** zCco/]h  
Zd~Z`B} &  
vs實用度:*** Z+vLEEX*uQ  
c3Mql+ @  
總結:馬龍係一個唔錯的人物,配點不太差,招又高攻,只係比較難升 s\KV\5\o  
S&QZ"4jq  
等我努力點,升到150lv再做機甲馬龍,到時希望大家比意見我 goxgJOiB  
=UYc~VUYnT  
~5JXY5 *o  
U~T/f-CT  
,m:MI/ )p  
4{J%`H`Q!  
_y8)jD"  
[ 此帖被tom41401在2008-03-24 18:45重新編輯 ]
離線joseph9632
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-24
你話攻跳防太普通了,不用分析?唔好話你懶做分析都懶唔得架 `F(KM '  
s_VP(Fe@K  
第2次做算唔錯 努力d了 uZg Kex;c  
=cg0o_q8  
同埋你下次可以填黑你個名
我的小店:http://ibbs.hk/read.php?tid=56777
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-24
引用第1樓joseph9632於2008-03-24 16:04發表的  : |%we@ E  
你話攻跳防太普通了,不用分析?唔好話你懶做分析都懶唔得架
第2次做算唔錯 努力d了 [表情]
同埋你下次可以填黑你個名 [表情]
!{"{(h)+@  
馬龍攻跳防同其他人物差唔多,有咩好分析,點都好,多謝你的意見
離線sze4562003
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-24
引用第2樓tom41401於2008-03-24 16:06發表的  :
馬龍攻跳防同其他人物差唔多,有咩好分析,點都好,多謝你的意見
V8 }yK$4b  
不錯....... VW$Hzx_z  
不過超獨龍鑽格招好過獨龍鑽的..... +r"{$'{^  
同埋俾個心理準備你 6/Q'o5>NL:  
馬龍異轉係廢到同唔到人vs的......
離線唯b
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-24
馬龍異轉左  可能連100lv的人  都打唔過
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-24
引用第3樓sze4562003於2008-03-24 16:08發表的  :
不錯....... 6-c3v  
不過超獨龍鑽格招好過獨龍鑽的..... # y%Q{  
同埋俾個心理準備你 %O#)=M~  
馬龍異轉係廢到同唔到人vs的......
YIvJN  
我升過機甲馬龍的,只不過係因為加錯點刪左,超鐲係新收的,所以唔係太識超獨性能
[ 此帖被tom41401在2008-03-24 18:15重新編輯 ]
離線0099090

發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-24
有movie會好D
離線abc34321
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-24
引用樓主tom41401於2008-03-24 15:59發表的 馬龍分析(更新個人用裝圖) : yr?*{;  
馬龍-Milo |:BKexjHL  
寶瑪莉中學的搏擊社的隊長,也是「青狗社」的頭目,為人霸道,好勝心強,但十分重情重義,幫助兄弟時更會義不容辭。成為元鬥士後更加倍鍛煉元力,希望日後能為元武會作出貢獻。
HP 560 7 v6(Yz[  
MP  470 4.5 5G"LuA  
.......
+RW P;rk  
分析得都幾好,又有用裝圖
離線綱吉
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-24
我有錄影程式... +EK(r@eV  
IA_>x9 (~  
我做沙包is ok & 9X`tCnL  
NsDJ q{  
BOC?
離線tom41401
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-24
引用第8樓綱吉於2008-03-24 19:19發表的  : !9|)v7}  
我有錄影程式...
我做沙包is ok
BOC?
4bXAA9"  
我係boc的,但係無打算改做影片
離線暗§兒
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-24
都算係唔錯 [ox!MQ+s  
有d心郁想玩馬龍@w@"好似好勁咁
離線tik8822
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-24
大力神拳比無影腳更高攻吧....... tMGkm8y-A  
無影腳廢到......... Zur7"OkQ  
我馬龍錯點,居然爆埋防,e家好難up=.=
離線hinhin0621
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-24
馬龍異轉太廢啦 pKK&+umg  
同人VS易比人屈
離線牙琳
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-25
不錯吧 g3{)AX[Uy  
下次整埋馬龍異轉啦 M52kau  
我等你 2D-ogSIo  
+油
離線名字

發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-25
都ok,有影片更好 Q(m} Sr 4  
@%J?[PG  
等你整埋異轉,加油
媽子危機3─絕種消費者
離線wonghiusun
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-25
ok wo,skill 分析 ok good
離線sirmion
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-25
好!首位馬龍分析, 不錯!
過去如風流逝。
離線jeffreyxchen
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-25
都幾好 加油升到150lv 異轉 -a3+C,I8g  
ps:馬龍異轉好廢的說
離線vegeta
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-25
好少用馬龍哦,但我都幾鐘意呢個角色!我都有一個異轉左,大家加油啦  
離線jackypeople
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-25
馬龍vs得個格招勁 gP1$#KgU  
好難v.............. KMbBow3o*~  
我都有玩馬龍
快速回復
限100 字節

上一個 下一個