切換到寬版
  • 2072閱讀
  • 69回復

☆利口樂糖果卡店★,,粉紅c帶,凌霄舞空收大量招 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線前田慶次

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-03-29
歡迎光迎^_____^利口樂卡店

交易前請留意主意以下事項!!!
1.不面交,請善用網交功能a_a
2.不用網用錢交
3.請在post留msn我會加你

4.請盡量用回帖講底要換咩東西^_^
5.請勿未決定真係同你交易之前叫我加你msn,否則一律吾理!!
6.所有交易必須一定要你比先(白名單/板主除外)
7.交易時,請要有禮貌,否則一律終止交易

例:喂! ?
     帶有粗口成份?
     msn狂震我?
     哂時間?
     問三問四?
     串##?
     以上任何一律不可
8.我吾會強迫玩家同我交易的,大家可以放心0,0
9.暫時唔用現金收我要ge野(除非特別寫明)
10.暫時不設面交,但可以入數

紅粗超急  藍粗一般急

收野區:
入數 ,

蓋亞
生雪姬,
暴風之母,
追魂十字斬,
忍流化雨,
鳳凰,
狂虎彈,
怒虎震空彈
極光之魂,,

迪倫人物+異信 ,
忍法,控忍術,
忍法 人偶送葬 

放:
迪雲:
星奇:

米兒: 愛心光波
小丹: 璇瓏的手帕
悟地: 虎山派掌門令
璇瓏: 疾風連打

馬龍: 密集導彈/ 密集導彈
歷奇: 鬥志激昂 /霸王截擊/ 霸王流星擊
域多:
佛恆:

佛覺: 佛我同在
茱迪: 人物
菲雲: 烈火焚身
菲沙:
溫蒂:
霍雷: 人物

約翰: 防護壁
達爾:

亨利: 后羿的眼睛
陸道:  阿修羅的慈愛
亞真: 人物 / 毒霧攻擊 / 毒霧攻擊
幻音神巫:

黃金親衛兵:
紅魔鬼: 末日火焰
比提: 蝙蝠鍊成
邪鬼:
天魔:
龍翼:
龍翼EX:
柏高: 瘋狂襲擊

姬絲: 人物
琪琪: 亞空間時光機 /粉紅絲帶
龐士: 暗黑石破天驚/龐士心臟
卓男: 極光刺擊/極光刺擊
樂雲: 淩霄舞空
蓋亞:
宇歷斯:
申武玄: 猛虎棍勁 /怒虎彈/泰山壓頂勢
地藏十兵衛: 殘影術
托比: 人物
玄武: 人物

安雅: 人物
泰加: 真虎翔霸
迪倫:

蓮娜:
奧龍: 狂獸怒吼炮
撤卡:
神母號:
終極魔人:
索特:
黃帝:
蚩尤 :
黑羅剎: 黑幕再現
夜剎:
巫神:
深淵爆發
血狂:

烏邪:
魔姥:
白帝:
樊嬅:
勇心 ; 心,欲斷
安德魯;
陸島橋之助;
邪狼丸 ;
桐生雪姬;
幻塚;
鬼鎧 ;
暗黑迪雲;
暗黑星奇;
暗黑米兒;
暗黑菲雲;
暗黑菲沙;
炎魔使徒;
寒魔使徒;
[ 前田慶次在2009-06-28 23:26重新編輯此帖 ]
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-03-30
交易記錄
CZ:
用迷之甲同sir666換超虎  成功
用破空拳同魔女琪換升LV 成功

用終極超昇龍同 →內輪佐助←換大天使之降臨 成功
用升lv同 →內輪佐助←換 "電極黑洞 "成功 
1410 無條件送雷神之鎚    成功
用獵剎狂風同 牙型 換天災風暴 成功
用悟地AC同cz小浩子換亨利人物 成功
用五連鏢+忍流化雨同 肥文 換降龍掌   成功
用真十字旋風拳同 BLACK__SKY=] 換爆破拳  成功
CZ S聖光龍翼S  無條件 送 璇瓏人物 成功

用升lv 同 C_saiming 換邪鬼人物  成功
用60ya同 天涯 換龍翼Ex人物 成功
用豹皇疾風腿同 wongwoody換 璇瓏流星拳 成功
用超·猛虎拳Ex 同 honsum2007換 十級風暴 成功
用皇衣+終手x2+終項x2+炎冰頭+炎冰盾 同 天魔=0=!換 卓男人物 成功
用璇瓏的手怕同ben323828 換 狂龍斬  成功
用音速踢球同ben323828 換 天刀秘及   成功
用皇帝的新衣同robin6g288 換 女媧遺書  成功
用魔鬼的伸冤+霸王x擊同woody異  換 ex異信+邪鬼異信  成功
用忍法控影術同﹏~︴靈︴~﹏ 換 冰寒穿心戟  成功
用真武之道+金龍乍現同250296 換 域多信物+破空閃+真天鏡  成功
用黑羅剎升同lvringhei3 換神之   成功
用野蠻之女同ringhei3 換炎冰重炮   成功

用超虎斬/五連鏢/忍流化雨同 肥文 換 降龍掌  成功
用爆極破同EXEXEX  換 詛咒迷霧   成功
用絕龍劍,真天鏡同 Davis EXS 換 原始冰塊   成功

用冰寒穿心戟同炎之天藍  換 連環旋風閃   成功
用 阿修羅的慈愛同jkliopp 換 魔導士之榮光  成功
用烈寒刀同☆真虎↑歷奇☆ 換 金光劍影+魔獸召喚  成功

iBBS:
用灰飛煙滅同Ibbs yingchauw換 黑洞粒原子  成功
用大轟炸同Ibbs 大俠陳換愛心轟炸 成功
用忘我之道同iBBS tfai換聖女的祈禱 成功
用符文替身術同iBBS 之龍換虎牙轟砲 成功
用60ya同〝恩wAi=] 換 雷鳥電殛震+雷神護體  成功
用狂虎彈同1410換 旋風炮拳 成功

面交:
用$150同肥喬 換 最強奧義資料晝冊 成功 
肥喬 無條件送字歷斯人物  成功
用女媧遺書同遊戲展玩家換$50 成功
用火鳳凰同亞洲遊戲展某玩家 換樂雲人物 成功
用樂雲同同學 換 $70 成功 

水魚  鏡心婆婆項鍊 換 炎冰重炮 成功
用皇衣+終手x2+炎冰盾同高佬 換 達爾人物 成功
高佬 無條件 送 求敗刀法 成功
用旋風炮拳同武僧寺  換 虎威腿 成功
用唯我獨尊同武僧寺  換 潛龍爪 成功
用悟地人物+防護壁同同學 換 $50   成功
用女媧遺書同同學換$50    成功
用雷鳥同牙梁 換$70 成功
用悟地加虎山派掌門令同 黎MING 換$ 40  成功
用終極魔靈魂同 黎MING換 $30 成功

MSN:
用鋼鐵謢甲同MSN某人換蓮娜人物 成功 
用邪狼凍牙拳同videocd123換 璇瓏亂舞   成功
用鋼鐵謢甲同MSN某人換 蓮娜人物  成功
用巫神人物+超昇龍霸同 無名是 換  滅絕人性+溫蒂人物  成功
用幻影星塵同 Dick 換卓男ac  成功

用真狂虎斬同喬 換大轟炸成功
用天魔人物同程程換 核子爆彈 成功

夢想星夜:
davis33 無條件送極地大火山  成功
用真十字旋風拳同 波仔 換閻王追殺令  成功
沒仔 無條年送金龍乍現  成功

交易記錄搵返哂^____^
現時有61宗交易記錄

[ 前田慶次在2009-06-27 03:09重新編輯此帖 ]
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-03-30
我要絕龍斬,必殺一斬,加埋60yahoo$,ok?
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-03-30
引用第2樓chung456於2008-03-30 00:25發表的  :

60ya!?加埋我諗都係$150 120ya算呀= =
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-03-30
兩樣加埋150???值唔值呀....
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-03-30
引用第2樓chung456於2008-03-30 00:25發表的  :

絕龍劍30蚊,必殺一斬10蚊=D60網用都唔抵啦 樓主:雷謢可以換你咩
HI
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-03-30
引用第4樓chung456於2008-03-30 00:31發表的  :
兩樣加埋150???值唔值呀....

算喇,,新開張,,60ya放比你
離線chung456
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-03-30
好呀,如果聽日得的話聽日換...
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-03-30
引用第5樓牙彥於2008-03-30 00:33發表的  :
絕龍劍30蚊,必殺一斬10蚊=D60網用都唔抵啦 樓主:雷謢可以換你咩

你想要咩?
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-03-30
引用第7樓chung456於2008-03-30 00:34發表的  :
好呀,如果聽日得的話聽日換...

好呀,,你加定我msn啦=]
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-03-30
樓主"你寄唔寄d卡黎 =D?因為我想用現卡放出去,如果唔係你可以用60網用或500u1點換 thx
HI
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-03-30
引用第10樓牙彥於2008-03-30 00:38發表的  :
樓主"你寄唔寄d卡黎 =D?因為我想用現卡放出去,如果唔係你可以用60網用或500u1點換 thx

吾寄,,sor,,用ya或500點換,,
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-03-30
引用第11樓前田慶次於2008-03-30 00:40發表的  :
吾寄,,sor,,用ya或500點換,,

咁60網用吧"請加我msn [email protected]
HI
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-03-30
引用第12樓牙彥於2008-03-30 00:44發表的  :
咁60網用吧"請加我msn [email protected]

禁500幾錢呢?
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-03-30
引用第13樓前田慶次於2008-03-30 00:45發表的  :
禁500幾錢呢?

我比較想要60網用-3-"加我msn傾
HI
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-03-30
引用第14樓牙彥於2008-03-30 00:46發表的  :
我比較想要60網用-3-"加我msn傾

好的"
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-03-30
推...
離線前田慶次
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-03-31
推喔...
離線zzzson

發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-03-31
你用唔用綱用換東東?
降龍掌+雷鳥電極陣+菲沙人物換你60ya ok?
[ 此帖被zzzson在2008-03-31 14:00重新編輯 ]
離線吾尊者

發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-03-31
龍翼Ex人我放..但只$
估唔到=3=係咁易散架
快速回復
限100 字節

上一個 下一個