切換到寬版
  • 6958閱讀
  • 263回復

I Am Be Back 放電極黑洞 邪鬼 天羅 烈刀 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線呀影乂

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-05-11
shop

all lfo卡比細佬收曬 2000$

多謝咁多位
[ 此帖被呀影乂在2008-12-23 15:29重新編輯 ]
目標:sriver
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-25
Re:呀影小店- v -"重玩lfo !_!
交易記錄
==================================
1.同同學 李xx 以馬龍異信換30hkd 成功(佢先)  ok!
2同同學 李xx 以邪鬼換得80hkd 成功(我先) ok~
3比ibbs stenley 昆左(我先)  比人昆左
4同ibbs 夜雲以高鳴換邪鬼招(佢先) ok!
5同同學以異獸角換得20hkd加野飲-_- 佢先 ok!
6同ibbs kaisanglo 以高鳴換得轟異 佢先(ok!)
7同ibbs myzack以地尊換得毛神同米兒一set (我先) ok!
8同同學鄧xx以第1張核爆換得ex加ex招(我先) ok!
9同朋友林xx以真十換得邪怒 我先 成功
10同msn [email protected] 以victor加破空曬加亨利招加彈地加victor換得夜剎 (我先) 成功
11同ibbs神‧嵐以151迪雲ac加120y換得核子爆彈 我先(ok!)
12同chong14以悟地信換得雷了 (佢先)ok!
13同小影乂以200i-gash換得忘命加金甲人人物 我先 ok!
14同漢堡神偷以113$ e-run換得升邪鬼1-150lv
15送左異獸角比myzack 我先 ok!
16以疾風連打換得爆丸的狂龍斬同雷信 佢先 成功
17同[email protected]以快D淆低毒龍鑽超毒龍鑽同異獸換得灼冰加爆旋陀螺 佢先 ok!
[ 此帖被呀影乂在2008-07-10 17:33重新編輯 ]
離線flytiger
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-25
Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s
唯我,邪降 ch 60 yahoo ok??
歡迎光臨Flytiger小店!! 
http://ibbs.hk/read.php?fid=8&tid=55320
離線真乂龍剎
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-25
Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s
ac有咩?
我呢次放過你,下次唔好玩我
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-25
Re:Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大�
引用第2樓flytiger於2008-06-25 15:24發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :

唔用錢住 用野換ok?
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-25
Re:Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大�
引用第3樓真乂龍剎於2008-06-25 15:25發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :
ac有咩?

我冇玩你 我一早講左終昇唔想放住-_-
離線flytiger
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-25
引用第2樓flytiger於2008-06-25 15:24發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :

你仲有D咩

樓主留言:

睇我下面post

http://ibbs.hk/read.php?fid=8&tid=55320
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-25
新加
溫蒂
怒虎彈
孤狼高嗚
姬絲 
風之精靈
姬絲 
彈地小刀
霸王流星擊 
亞真
愛心轟炸
求敗刀法
菲雲
孤狼高嗚x3
昇龍殺(hot!)
比提異信
沖爆
太加真虎
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-25
引用第3樓真乂龍剎於2008-06-25 15:25發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :
ac有咩?

主打悟地齊招
147lv
冇動力升上150lv-_-
離線flytiger
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-25
太加真虎+霸王流星擊+怒虎彈 ch 邪降
ok??

樓主留言:

2樣換2樣ok?

離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-25
你要轟2ma??
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-25
引用第10樓kaisanglo於2008-06-25 15:34發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :
你要轟2ma??

ok
你有冇睇中d咩
冇錢住-_-
離線flytiger
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-25
引用第9樓flytiger於2008-06-25 15:33發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :
太加真虎+霸王流星擊+怒虎彈 ch 邪降
ok??

太加真虎+霸王流星擊+怒虎彈=30
唯我(50)+邪降(30)=80
點換呀!!

樓主留言:

ok-_-
MSN:[email protected]

離線kaisanglo
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-25
核爆換得ma???
(轟2)
離線202202
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-25
高鳴?$$$

樓主留言:

$40
可野換

http://ibbs.hk/?a=202202
咩来的???
離線waivincent
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-25
核子爆彈,孤狼高嗚=$?

樓主留言:

核爆150
高鳴40

離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-25
引用第13樓kaisanglo於2008-06-25 16:06發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大倢 s :
核爆換得ma???
(轟2)

核爆150
轟2都係60到ja-_-
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 17樓  發表於: 2008-06-25
ibvbRe:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路! 主打:核子爆彈 悟地ac一大�
交易記錄
==================================
1.同同學 李xx 以馬龍異信換30hkd 成功(佢先)
2同同學 李xx 以邪鬼換得80hkd 成功(我先)
3比ibbs stenley 昆左(我先)
[ 此帖被呀影乂在2008-06-25 18:30重新編輯 ]
離線laiyuki
發帖
icash
只看該作者 18樓  發表於: 2008-06-25
Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路!  主打:核子爆彈 悟地ac一大�
邪神怒吼
我有啊
不過唔知USE左未
你有沒有MSN
離線呀影乂
發帖
icash
只看該作者 19樓  發表於: 2008-06-25
Re:Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路!  主打:核子爆彈 悟地ac一大
引用第18樓laiyuki於2008-06-25 18:09發表的 Re:呀影小店-  v  -"重玩lfo !_!  藍~~藍~~路!  主打:核子爆彈 悟地ac一大� :
邪神怒吼
我有啊
不過唔知USE左未
你有沒有MSN

[email protected]
快速回復
限100 字節

上一個 下一個