切換到寬版
  • 1553閱讀
  • 17回復

[求助]比堤的一個小問題 [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線huiyatfung

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-11
我依家一轉齊招 我131 Lv 我大約2200-2300攻 防都有1200-1300 eN=jWUoCh  
血約5000 MP約1800  ~m6=s~Vn  
    我想問我先學邊招異轉的招 ? 我131 Lv有20學點  到150Lv有210學點 hp~q!Q1=  
有一招40學點(異獸轉) 攻ok  , 一招100學點(血蝙之災) 攻比異獸轉勁D又會召三隻蝙蝠 ,一招200 學點(黑旋)攻係三招中最勁,範圍都幾大 點揀? 'zI(OnIS  
OXEEpoU?V  
I\Op/`_=E  
參考http://ibbs.hk/read.php?tid=50732的比提分析裡的異轉招
[ 此帖被huiyatfung在2008-06-11 23:32重新編輯 ]
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-11
150LV通常不會有人答你 , 而且我沒有玩比提 , 不過你都可以聽聽我的意見~ p":u]Xgb  
MP多D , 防多D , 攻太多令MP同防不平均 /QQRy_Z1)  
我建議MP2500-3000 , 攻1800-2000 , 防1900-2100 , 甘就平均D ~^^ 99=~vNn  
而異招就建議你學血蝙之災 , 因為易中+攻高 7"(Zpu  
記住呢D只是我的個人意見ja ~
離線@@俠俠@@

發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-11
提高防 hju^x8 ,=m  
我覺得血蝙同黑旋夠用
離線ccs
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-11
1800MP對比堤完全不足夠使用的啦- - 0 PYYG  
FDl/7P`b(  
你看看比堤每一招的MP用量吧-  - 21v--wZ  
3= =["hO  
也是幾高的。 ,!{8@* !=s  
Tksv7*5$  
異獸鑽 同黑旋 都成效都唔差 ZH Q?{"  
cNd&C'/N  
但都注意番個MP
[ 此帖被ccs在2008-06-11 23:53重新編輯 ]
[img][/img]
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-11
引用第1樓光之使者於2008-06-11 23:40發表的  : `<tRfl}qs  
150LV通常不會有人答你 , 而且我沒有玩比提 , 不過你都可以聽聽我的意見~ P*"c!Dn  
MP多D , 防多D , 攻太多令MP同防不平均 zLl-{Kk  
我建議MP2500-3000 , 攻1800-2000 , 防1900-2100 , 甘就平均D ~^^ }uDpf0;^  
而異招就建議你學血蝙之災 , 因為易中+攻高 F$8:9eL,T  
記住呢D只是我的個人意見ja ~ [表情]
Zz} o  t  
血蝙d蝙蝠勁?
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-11
引用第4樓huiyatfung於2008-06-11 23:51發表的  :
血蝙d蝙蝠勁?
2(d  
)L&y@dy)  
我是話攻 , 而且3X蝙蝠可以引開人地 , 再用血蝙!
離線ccs
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-11
引用第4樓huiyatfung於2008-06-11 23:51發表的  :
血蝙d蝙蝠勁?
:'r* 5EX  
只係一般 =RUy4+0>F  
6`2i'flv  
只可以用做引開D怪手 同扣左D怪的SP@@
[img][/img]
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-12
咁好啦!......我到150級學血蝙+異獸轉啦!! 謝謝你地的意見!!但係.......哩條問題係咪要扣分? 我依家想刪左佢呀!! 點呀? 比板主見到就死得嚕!! ?n<F?~  

離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-12
引用第7樓huiyatfung於2008-06-12 00:04發表的  : =_&,^h@'3e  
咁好啦!......我到150級學血蝙+異獸轉啦!! 謝謝你地的意見!!但係.......哩條問題係咪要扣分? 我依家想刪左佢呀!! 點呀? 比板主見到就死得嚕!! }vZfp5Y  

q h bagw~  
是wo.....唔記得左tim.....你不如向板主自首算.... )2"WC\%  
不過異獸轉很難全中...不如學血蝙>黑旋 , 異獸轉留點 8r}tf3xMCM  
注意 ! 只是本人意見 !
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-12
-,-"以我玩我隻比堤經驗..血就很足夠了 但mp唔夠 請異轉後最少提升至2900-3000mp,不然你1800mp用幾下黑旋就無曬..黑旋又唔係秒人技..防升番去1800就夠...攻就1900 平均d 同埋你先學黑旋同埋血蝠..異獸可唔學住,你出左血蝠後..d蝙蝠打中人你可以用黑旋追住佢黎打..或者黑旋出完後再出下血蝠..令對手混淆
HI
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-12
我冇咁多學點 150Lv得210 點
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-12
比少少參考你..可能有d錯點 囧 任踩 $XyDw|z[  
重防型: Yh,,(V6  
`j2|aX %Z*  
9u^za!pE  
重攻型: ,~=+]9t  
"V:RKH`  
\Pfm>$Ib=  
平均型: J{;\TNkJ  
HI
離線光之使者
發帖
icash
只看該作者 12樓  發表於: 2008-06-12
引用第10樓huiyatfung於2008-06-12 00:17發表的  : *[3tGiUJ  
我冇咁多學點 150Lv得210 點
Np opg1Gv>  
總之建議你學左血蝙先 ...... 異獸轉命中率低 , 不好浪費40學點 VyIM ,glu  
血蝙好實用 , 足夠異轉升LV , 你都是留多D點等U1出比提/新生比提新招... /z1-4:^`A[  
注意 ! 以上只是本人意見 !
離線牙彥
發帖
icash
只看該作者 13樓  發表於: 2008-06-12
引用第12樓光之使者於2008-06-12 00:25發表的  :
總之建議你學左血蝙先 ...... 異獸轉命中率低 , 不好浪費40學點 avMre_@V  
血蝙好實用 , 足夠異轉升LV , 你都是留多D點等U1出比提/新生比提新招... 8(@(G_skp  
注意 ! 以上只是本人意見 !
NW*$+u%/R  
O3L:v{Kn  
黑旋係實用d- -高攻點吧
HI
離線superoo7
發帖
icash
只看該作者 14樓  發表於: 2008-06-19
我都有玩,大家同行
J..........ason!!!
離線laiwingkin
發帖
icash
只看該作者 15樓  發表於: 2008-06-19
d招你一定要學招招都好用 Xp_G9I,+  
回一下11樓你個隻比堤d點唔係咁好,你see see我個隻 s% (|z  
Jbqm?Fy4X  
(Q][d+} /  
"s rRlu  
離線惡魔仔仔
發帖
icash
只看該作者 16樓  發表於: 2008-06-19
我主玩比提
O爆咀
離線龍龍
發帖
icash