切換到寬版
  • 2032閱讀
  • 11回復

[挑戰]招人一齊刷跑........ [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線denny1997

發帖
icash
只看樓主 倒序閱讀 使用道具 樓主   發表於: 2008-06-12
因為有好多30幾LV的都唔識打/唔幫手補血,所以要係e到搵d差唔多LV GE人打=.=
我明教31LV.......有意回POST,我係x喬峰的
時間:6點
啊~有朋友真好~
離線
發帖
icash
只看該作者 1樓  發表於: 2008-06-12
我都北ser,
我都想刷,得既我6點pm你
放天龍95lv廢逍遙ac一個.仲有其他野..有意pm
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 2樓  發表於: 2008-06-12
北ser,49lv明教,招唔招我一齊刷= =""~

等我教你點刷啦~一開始入到去補唒d輔助技能先 然後入到去集合一齊打【偽宋兵】。ed小兵唔多講。打第1隻王【都統】果陣時,係橋度集合唔好出技卡死佢( 再教下你d技能啦,佢因為被卡係佢要出大技啦!) 打【沙漠馬匪】你按組隊果個野(快速鍵~Alt+t) 排住隊,頭果3個姐係解123左,姐係留番係度打。而456右(唔駛講啦456係點?! 都係照岩岩咁排住隊咁睇!) 就要行過去對面橋果陣打,要快喎,一比佢地其中一個走左都會失敗架啦。 副統、餘毒唔駛講啦~

大部分係咁啦,唔明可pm或回覆我~~

離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 3樓  發表於: 2008-06-12
引用第2樓p02092於2008-06-12 18:56發表的  :
北ser,49lv明教,招唔招我一齊刷= =""~
等我教你點刷啦~一開始入到去補唒d輔助技能先 然後入到去集合一齊打【偽宋兵】。ed小兵唔多講。打第1隻王【都統】果陣時,係橋度集合唔好出技卡死佢( 再教下你d技能啦,佢因為被卡係佢要出大技啦!) 打【沙漠馬匪】你按組隊果個野(快速鍵~Alt+t) 排住隊,頭果3個姐係解123左,姐係留番係度打。而456右(唔駛講啦456係點?! 都係照岩岩咁排住隊咁睇!) 就要行過去對面橋果陣打,要快喎,一比佢地其中一個走左都會失敗架啦。 副統、餘毒唔駛講啦~
大部分係咁啦,唔明可pm或回覆我~~
.......
唉.........我唔係唔識打......係入面D人成日都唔識打,先招人
啊~有朋友真好~
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 4樓  發表於: 2008-06-12
引用第3樓denny1997於2008-06-12 19:02發表的  :
唉.........我唔係唔識打......係入面D人成日都唔識打,先招人

哦~咁你招唔招我一齊刷呀= =""(49明教)
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 5樓  發表於: 2008-06-12
引用第4樓p02092於2008-06-12 19:28發表的  :
哦~咁你招唔招我一齊刷呀= =""(49明教)
好呀,冇所謂
啊~有朋友真好~
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 6樓  發表於: 2008-06-12
引用第5樓denny1997於2008-06-12 19:51發表的  :
好呀,冇所謂

ok 你有冇msn??
但係有個問題,但如果我49 咁咪拉高唒d怪lv囉~= =""
離線nam1996
發帖
icash
只看該作者 7樓  發表於: 2008-06-12
引用第6樓p02092於2008-06-12 20:04發表的  :
ok 你有冇msn??
但係有個問題,但如果我49 咁咪拉高唒d怪lv囉~= =""

其實你就會小左經,佢就難打左-.-冇乜著數
我同你刷?係msn講
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 8樓  發表於: 2008-06-12
引用第7樓nam1996於2008-06-12 20:33發表的  :
其實你就會小左經,佢就難打左-.-冇乜著數
我同你刷?係msn講

好!!!! 幾lv?

add我傾~:[email protected]
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 9樓  發表於: 2008-06-12
引用第8樓p02092於2008-06-12 20:37發表的  :
好!!!! 幾lv?
add我傾~:[email protected]
唉.........原來你冇睇我LV就問我同唔同你一齊=.=睇下最頂LA.........
啊~有朋友真好~
離線p02092
發帖
icash
只看該作者 10樓  發表於: 2008-06-13
引用第9樓denny1997於2008-06-12 21:02發表的  :
唉.........原來你冇睇我LV就問我同唔同你一齊=.=睇下最頂LA.........

我唔係同你講呀~= =""... 我係同nam1996講架
唔關你事既=  =......
係人都知你既lv啦 連上文都唔睇既人,點連接落去睇下文呀?! 又點回覆姐?
離線denny1997
發帖
icash
只看該作者 11樓  發表於: 2008-06-13
引用第10樓p02092於2008-06-13 15:08發表的  :
我唔係同你講呀~= =""... 我係同nam1996講架
唔關你事既=  =......
係人都知你既lv啦 連上文都唔睇既人,點連接落去睇下文呀?! 又點回覆姐?
打字回覆XD
啊~有朋友真好~
快速回復
限100 字節

上一個 下一個