切換到寬版
  • 6346閱讀
  • 110回復

[教學]屈狗到到有!!技術可以留!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線t.k.k.
發帖
icash
只看該作者 20樓  發表於: 2008-07-19
樓主 我知道玩悟地有一手呢 x / XkD]Hq  
你當然可以研究以技術打低屈狗啦= =但如果唔得咪算lo,同d有技術既人打
離線箭神亨利
發帖
icash
只看該作者 21樓  發表於: 2008-07-19
上次比隻亨利係咁屈穿心屈死左 arj$dAW  
5(J^N  
跟住我用真昇屈番死佢 6?SFNDQ"C  
e@jfIF0=}  
跟住串佢廢 Y @}FL;3  
D4Sh9:\  
就走左人
離線杰少
發帖
icash
只看該作者 22樓  發表於: 2008-07-19
比人屈果陣真係想打佢...真人. #&siHHs \  
我地玩lfo又唔屈... 9} *$n&B  
佢屈到咩咁= =
離線人仔
發帖
icash
只看該作者 23樓  發表於: 2008-07-19
其實我遇到o既, }1>atgq]w  
大部分都無屈招,  :]c=pH  
當然仍然係有部分係, NG9vml  
不過技術仍然存在
http://ibbs.hk/?u=23164
被無視中
離線不明軟件
發帖
icash
只看該作者 24樓  發表於: 2008-07-19
其實技術可以不斷訓練的, HV\"T(8 9  
只要不斷練習,參考別人的打法(唔係屈狗) 1nB@zBQu -  
然後問下D勁人例如:天壤劫火/真龍加/耀昇書院_悟地/LouisEXBOC.4等等的勁人 NI\H \#bJ  
同多d佢地打都可以吸收好多經驗!!
K e N t~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 25樓  發表於: 2008-07-19
引用第24樓不明軟件於2008-07-19 18:45發表的  : s3< F  
其實技術可以不斷訓練的, V6+Zh>'S  
只要不斷練習,參考別人的打法(唔係屈狗) w_H2gaQ  
然後問下D勁人例如:天壤劫火/真龍加/耀昇書院_悟地/LouisEXBOC.4等等的勁人 } J(1V!EA  
同多d佢地打都可以吸收好多經驗!!
^ LbGH<#J  
果個boc.4無記錯係狂屈虎腿ex的
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線不明軟件
發帖
icash
只看該作者 26樓  發表於: 2008-07-19
佢係打到你死左之後先玩野係到狂用姐,我都試個啦!!
K e N t~
離線不明軟件
發帖
icash
只看該作者 27樓  發表於: 2008-07-19
仲有虎腿ex只要係佢後邊用粒波打佢就破到啦!! Y?t2,cm   
佢點會亂用呀!!
K e N t~
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 28樓  發表於: 2008-07-19
引用第27樓不明軟件於2008-07-19 19:34發表的  : @E(P9zQ/zy  
仲有虎腿ex只要係佢後邊用粒波打佢就破到啦!! 19&)Yd1  
佢點會亂用呀!!
1b+h>.gWar  
咁屈的boc.4同唔屈的boc.4邊個勁 m2ox8(sd  
 feN!_ -  
老實講 dFMAh&:>  
|Q6h /"2  
我見過一個人佢一場冇輸過 Qpw@MF2P  
22'vm~2E  
佢唔洗屈招 nj"m^PmWo3  
_j>L4bT  
幾個200lv加埋都唔係佢對手 Tplg2p% k  
`Jqf**t  
佢唔係用bug L5&K}F]r^  
TR?Bvy2s:g  
你估佢係邊個
離線炎‧龍
發帖
icash
只看該作者 29樓  發表於: 2008-07-19
引用第28樓鋼鍊於2008-07-19 20:27發表的  :
咁屈的boc.4同唔屈的boc.4邊個勁
老實講
.......
DEcGFRgN~  
GM
http://www.ziondaily.com/2.0/web/portal/
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 30樓  發表於: 2008-07-19
引用第28樓鋼鍊於2008-07-19 20:27發表的  :
咁屈的boc.4同唔屈的boc.4邊個勁
老實講
.......
fmBkB8  
話我師父屈招:@ C!hXEtK  
你咩水呀:@ ^SgN(-QH  
唔知咪亂講 y%JF8R;n  
咁你講果個又係乜水呀:@
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 31樓  發表於: 2008-07-19
引用第30樓阿勁於2008-07-19 20:36發表的  :
話我師父屈招:@ } !Xf&c{7{  
你咩水呀:@ w~ijD ^ g  
唔知咪亂講 N=.}h\{0  
咁你講果個又係乜水呀:@
Cy]"  
我係話如果佢屈招同佢唔屈招的佢打邊個勁 &&ja|o-  
f]hBPkZ6  
唔係gm C"(_mW{@  
]!q }|bP  
gm都唔夠佢抽
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 32樓  發表於: 2008-07-19
引用第31樓鋼鍊於2008-07-19 20:44發表的  :
我係話如果佢屈招同佢唔屈招的佢打邊個勁
唔係gm
.......
5aa}FdUq  
咩水咁勁:@ KsZ@kTs  
我估你咪又係個人認為:@gm冇可能唔夠抽 \dC.%#  
gm係天下無迪:@
離線文件夾
發帖
icash
只看該作者 33樓  發表於: 2008-07-19
引用第31樓鋼鍊於2008-07-19 20:44發表的  :
唔係gm
.......
#9URVq,  
由你發果個誤人子弟既悟地分析開始 ,R7=]~<io"  
n ;Ql=4  
我就覺得你十分硬膠 +s#S{b  
45]Ym{]  
睇你個悟地名 #|)JD@;Q  
1EKcD^U,  
無見過你係bank出現囉 aeN }hG  
0sq=5 BnO  
我諗你係睇完boc個簽名就話佢屈招 67Af} >Q  
jydp4ek_n  
佢講過如果有人做出lag殺的行為佢就會沒理邊個楩佢屍 p.6$w:eV  
_ C7abw-  
搞清楚先好講野吧
[ 此帖被文件夾在2008-07-19 21:31重新編輯 ]
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 34樓  發表於: 2008-07-19
引用第33樓文件夾於2008-07-19 21:13發表的  :
由你發果個誤人子弟既悟地分析開始
我就覺得十分硬膠
.......
>Hd~Ca>  
其實你知唔知我同佢講咩呀 n?<# {$  
+X2 i/}  
重有個悟地分析我只可以講抱歉  .ruz l(6  
rw}5nv  
係我玩唔夠悟地 q v ;1$  
')1}#V /I  
同時都多謝咁多位當時講出的意見
離線文件夾
發帖
icash
只看該作者 35樓  發表於: 2008-07-19
引用第34樓鋼鍊於2008-07-19 21:31發表的  :
其實你知唔知我同佢講咩呀
重有個悟地分析我只可以講抱歉
.......
@'F8|I 6  
我唔係講緊你果句 "佢屈招同佢唔屈招的佢打邊個勁" M2zos(8g  
8;+Hou  
我係講緊你話boc屈招果句 _!$Up  
Z;"4$@|qE  
你唔知我話你咩就唔好話我唔知你講咩
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 36樓  發表於: 2008-07-19
引用第35樓文件夾於2008-07-19 21:33發表的  :
我唔係講緊你果句 "佢屈招同佢唔屈招的佢打邊個勁"
我係講緊你話boc屈招果句
.......
^NnU gj  
等等 \/x)BE,  
! mErt2UJl  
這係比如 YjIED,eRv  
-UD~>s  
即係2個悟地同點同lv同裝 NZ%~n:/V#  
?V\9,BTb)  
佢地打 _A~~L6C  
WV !kA_  
一個屈一個唔屈 xj00eL  
 u_[4n  
請問邊個勝 :)+@qxTy  
esC\R4he  
可能你誤會我意思
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 37樓  發表於: 2008-07-19
唔係gm
.......
lJ>QTZH!wW  
由你數臭BOC.4個一個POST開始,你已經註定同呢個論壇講再見,首先: &"j).Ogm4  
1.我從來唔覺得佢屈招,我唔明佢有D乜野令你覺得佢屈EX腿 Qdx`c^4m  
2.我識佢一年,我同佢打過無數次,佢既主攻招並唔係你所講既EX腿,而係EX拳 T.m)c%]^/  
3.你話佢屈EX腿,請問你有冇證據,如有,請提出,唔好隨便「誹謗」人地 I ;11j  
4.何謂「屈」EX腿,請問你屈既定義係乜?呢D野係隨便講?請提出證據(如上) D-+)M8bt  
5.咩叫做幾個200LV同佢打都唔係佢對手?你有親眼見過?你有冇證據?即使係咁,係咪就可以證明佢係連GM都可以打贏?你又係咪親自印證過,有做過資料搜集? O"s`-OM;n  
6.你咁樣口出狂言,請問你講野係咪唔經大腦?你認為係網絡世界講野唔駛負責任?亂咁講人is ok?如果你認為係就大錯特錯 ^* /v,+01f  
7.我雖然講過人人都有自己既觀點,但唔係可以濫用,你正正就係濫用人地既尊重,我而家講野已經非常客氣 3W0E6H"  
8.你認為人係可以隨便俾人鬧?鬧人好好玩?我係度提醒一下你,講野係需要負責任,你講野冇point,冇證據,人地boc.4口碑好,你隨便咁樣誹謗人地,一黎唔識佢既人會俾你損左佢既image,二黎如果證實你講既野係亂吹,你自己image又受損,你咁樣做又何苦?下次講野唔該請提出「證據」
離線阿勁
發帖
icash
只看該作者 38樓  發表於: 2008-07-19
引用第36樓鋼鍊於2008-07-19 21:34發表的  :
等等
這係比如
.......
Sp$x%p0  
boc依個大名你都未聽過 e'?d oP  
好明顯你係個新手or未見過世面的小朋友 )6R#k8'ERr  
但你講的說話實在令人火大
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 39樓  發表於: 2008-07-19
引用第37樓殘影之歌於2008-07-19 21:39發表的  :
由你數臭BOC.4個一個POST開始,你已經註定同呢個論壇講再見,首先: ut5!2t$c  
1.我從來唔覺得佢屈招,我唔明佢有D乜野令你覺得佢屈EX腿 K,,@',  
2.我識佢一年,我同佢打過無數次,佢既主攻招並唔係你所講既EX腿,而係EX拳 tD0>(41K  
3.你話佢屈EX腿,請問你有冇證據,如有,請提出,唔好隨便「誹謗」人地 [dF=1E>W_J  
.......
w{O3P"N2  
1.睇下25樓先 ]3y5b9DuW  
我係話冇記錯,我諗我記錯掛 &MQt2aL  
2.同上 *u4X<oBS*  
3.同上 <C96]}/ ?  
4.同上 5eSTT#[+R  
5.見過 &@iF!D\u  
6.算係,我為此講聲sorry Oi[9b  
7.多謝你的客氣 WAmoKZw2  
8.下次我會搵到point先講