切換到寬版
  • 6342閱讀
  • 110回復

[教學]屈狗到到有!!技術可以留!! [複製鏈接]

上一主題 下一主題
離線中毒魔人

發帖
icash
只看該作者 60樓  發表於: 2008-07-20
1 LV星仔KO佢
離線ngchunlam
發帖
icash
只看該作者 61樓  發表於: 2008-07-20
y0142294 pm我 .&n;S' ;"  
標題: hi^^ e `IL7$  
時間: 2008-07-20 15:10 O BZ:C!  
內容: 你覺唔覺得你自己好on.9,""我是技術和屈招集於一身"",你究竟知唔知咩叫技術,咩叫屈招??技術係=/=屈招,技術係唔會好似你打vs個d影片..唔係用十風就用烈風,or天降,一係屈異轉招浮空技,一個打vs的人只係識用某角色最強最屈機的招,這不是叫技術,只是一個只懂屈招的小白一個,你係一個真正的高手眼中,只係一個唔知醜ge rubbish,次次發埋d膠post,話某人係廢物,某招已過時,自大狂一個,如果你認為你好有技術ge話咪跨ser去peak搵d出名有技術ge人vs lo,如中毒魔仔個d..我怕你連人一敵血都扣唔到,就比人ko左啦,如果你仲以為自己好勁ge話,我無野好講lo~
離線神‧嵐
發帖
icash
只看該作者 62樓  發表於: 2008-07-20
引用第61樓ngchunlam於2008-07-20 16:20發表的  : .7MLgC;  
y0142294 pm我 H.[t&VO  
標題: hi^^ R ;3!?`  
時間: 2008-07-20 15:10 -5Ln3\ O@  
內容: 你覺唔覺得你自己好on.9,""我是技術和屈招集於一身"",你究竟知唔知咩叫技術,咩叫屈招??技術係=/=屈招,技術係唔會好似你打vs個d影片..唔係用十風就用烈風,or天降,一係屈異轉招浮空技,一個打vs的人只係識用某角色最強最屈機的招,這不是叫技術,只是一個只懂屈招的小白一個,你係一個真正的高手眼中,只係一個唔知醜ge rubbish,次次發埋d膠post,話某人係廢物,某招已過時,自大狂一個,如果你認為你好有技術ge話咪跨ser去peak搵d出名有技術ge人vs lo,如中毒魔仔個d..我怕你連人一敵血都扣唔到,就比人ko左啦,如果你仲以為自己好勁ge話,我無野好講lo~
SI/p8 ^  
講得好 9l:vVp7Uk  
表達我既心聲 hZeF? G)L'  
<'z.3@D  
由期第一句 kuku
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 63樓  發表於: 2008-07-20
引用第61樓ngchunlam於2008-07-20 16:20發表的  : yu @u0vlc  
y0142294 pm我 _$BH.I  
標題: hi^^ E j/P:nB  
時間: 2008-07-20 15:10 *K2fp=Ns  
95hdQ<W  
佢講廢話 pJPP6Be<  
你唔洗理佢 :tcqb2p  
因為你係牛皮燈籠,點極唔明
離線牙迪

發帖
icash
只看該作者 64樓  發表於: 2008-07-20
引用第61樓ngchunlam於2008-07-20 16:20發表的  : px=r~8M9}  
y0142294 pm我 && E)  
標題: hi^^ !=rJ~s F/{  
時間: 2008-07-20 15:10 T~b6Zu6  
%P`w"H,v3#  
佢對你既形容:貼切無比 x) -VhxnhS  
QPJz~;V2  
我好認同佢既講法thx
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 65樓  發表於: 2008-07-20
引用第63樓慘絕人寰於2008-07-20 16:24發表的  :
佢講廢話 \:|"qk  
你唔洗理佢 (7J (.EG2e  
因為你係牛皮燈籠,點極唔明
>[a&,gS  
fe$OPl~  
所以不用再跟他說不要屈招 Ch,%xs.)G  
牛皮始終都係牛皮
離線綱吉
發帖
icash
只看該作者 66樓  發表於: 2008-07-20
對於LFO黎講 [2 Ot=t6]  
#8;#)q_[u  
技術根本沒有用.. /Ym!%11`  
:1,xs e  
唔通你用迪雲同個屈龍皇get迪倫打會贏咩~~ TU}. /b@F  
I4%25=0?  
技術根本沒有用
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 67樓  發表於: 2008-07-20
引用第66樓綱吉於2008-07-20 17:53發表的  : %5|DdpES  
對於LFO黎講
技術根本沒有用..
唔通你用迪雲同個屈龍皇get迪倫打會贏咩~~ |cd=7[B  
.......
JwM Fu5@  
對於LFO黎講 w\2yippI  
bk{.9nz2  
屈招根本沒有用.. %eDJ]\*^X  
PP_fTacX  
唔通你屈真昇同個有技術既ex打會嬴咩~~ H]d'#1G  
oq3{q  
屈招根本沒有用 Ad]oM]  
k}r)I.Lp  
舉個例 9HJA:k*k|  
有條風尊玩屈招 8w]>SEGFs  
剩係識係同一個地方狂用烈風閃 g{%2*{;i  
人地係佢後面都ko到佢啦 z(dX<  
就好似ex既狂虎炮
離線綱吉
發帖
icash
只看該作者 68樓  發表於: 2008-07-20
引用第67樓廁所為上於2008-07-20 17:56發表的  :
對於LFO黎講
屈招根本沒有用..
.......
 e+=IGYC  
[J6 b5  
6ISDY>p  
用ex同迪雲比相差太大 L.M|o  
BL Q&VI4  
ex D招格力高,攻高又易用 mbm|~UwD  
,H+LE$=  
無得比
離線慘絕人寰
發帖
icash
只看該作者 69樓  發表於: 2008-07-20
有好幾個由1.0玩既老手都話LFO冇技術可言架啦-.-
離線綱吉
發帖
icash
只看該作者 70樓  發表於: 2008-07-20
引用第69樓慘絕人寰於2008-07-20 18:05發表的  : w 9mi2=  
有好幾個由1.0玩既老手都話LFO冇技術可言架啦-.-
0u'qu2mV  
Ydr/ T/1  
*NDM{WB|)  
包括我.. $MT' ZM  
Ka"Z,\T   
我都係1.0玩的
離線yangguo
發帖
icash
只看該作者 71樓  發表於: 2008-07-20
對我黎講,人地屈招冇咩所謂,最多唔同佢打架je,不過,d人成日話要有技術,其實有技術咁又點,有技術d人至叻咪就係勁過d冇技術ge人,真正ge強者應該係無論對住屈招ge人定係冇技術 or 有技術都可以贏ge,呢d就真係高手啦...
離線殘影之歌

發帖
icash
只看該作者 72樓  發表於: 2008-07-20
引用第68樓綱吉於2008-07-20 18:03發表的  :
用ex同迪雲比相差太大
.......
R N1q/H|  
呢d就係LFO入面既「相剋論」 ?Sq?f?  
有好多角色看似變態,其實U1已經有意無意地安插左一D可以剋住佢既角色 <J`",h  
例如邪鬼,其實已經插左隻EX黎玩殘佢,即使邪鬼有幾強橫,一遇到EX總要打個冷震 3+_ .I{  
雖然放左隻EX,但係EX更強橫,於是就陸陸續續咁出左好多強勢角色 &;%z1b> F  
而且其實有好多有潛能既角色,例如悟地咁樣,仲有好多小宇宙未爆,只要識得運用,即使強勢既角色,都難逃一死 c7[<X<yk  
你唔可以單單話邊個角色係最勁,邊個角色係最廢 <#s=78 g.3  
大家各司其職,有防守型,治療型,攻擊型等等 )Qe4J0.  
你唔可以單靠一隻角色就挑贏晒所有人 t} zffe-  
你亦唔可以可以用齊所有角色去場場都挑贏一個人 g{zvks~it  
呢個就係相剋論 Vs-])Q?7J  
即使lfo幾咁唔平衡,呢種微妙既關係始終都會存在… =""z!%j  
你信又好唔信又好,總之,當呢個理論被破解既時候,成個lfo大街就只會出現同一個角色,因為,個隻就係最唔平衡,無敵既角色,到時候,u1只會等食塞米
離線鋼鍊
發帖
icash
只看該作者 73樓  發表於: 2008-07-20
相克嗎?? i(^& ZmG  
I+,~pmn:  
唔通ex會比邊個克呢
本人放哂ac啦,都決定唔玩lfo
唔關lfo野唔好再搵我~
離線kero燒
發帖
icash
只看該作者 74樓  發表於: 2008-07-20
引用第73樓鋼鍊於2008-07-20 19:19發表的  : .E'Tfa  
相克嗎??
唔通ex會比邊個克呢
^gb3DNV~y  
好一句語病! G_GV  
錯:唔通ex會比邊個克呢? v=kQ / h  
岩:ex會比邊個克呢?
離線傻虎
發帖
icash
只看該作者 75樓  發表於: 2008-07-20
引用第9樓ngchunlam於2008-07-19 15:44發表的  :
你有技術屈招本身才能發揮應有的力量
C-i9F%..  
技術同屈招跟本兩樣野 :fo.9J  
如果你話技術屈招先可以發揮量你就錯了 a$0,T_wD  
你屈招既冇得好傾 Gwyjie9t  
玩技術先係皇道
我POST  http://ibbs.hk/read.php?tid=47983
離線阿里路亞
發帖
icash
只看該作者 76樓  發表於: 2008-07-20
引用第62樓神‧嵐於2008-07-20 16:23發表的  :
講得好 6j*L]S c  
表達我既心聲
由期第一句 kuku
vJybhdvP  
神嵐兄,雖然你起law,但都令你有d咁既感受,可想而知boc個d人比你更大既感受,而且你未親自見識過佢屈人既技術(我就見識過喇,而且仲同佢鬧玩屈,呵呵,我嬴左佢呀),就連睇佢簽名都睇唔出佢幾有技術,連迪倫都比佢屈死,仲夠膽話自己有技術= =
離線t.k.k.
發帖
icash
只看該作者 77樓  發表於: 2008-07-20
我可是從來冇理過隻風尊,屈機唔該死去拳皇屈啦...屈完仲要放上來 /wt!c?wR  
邪鬼剋制ex先岩吧,我覺得邪鬼被雷尊剋就真 +JyD W%a:L  
ps:boc的tom 用天魔唔多廢ga= =
離線文件夾
發帖
icash
只看該作者 78樓  發表於: 2008-07-20
引用第73樓鋼鍊於2008-07-20 19:19發表的  : ,,FO6+4f  
相克嗎??
唔通ex會比邊個克呢
|M8FMH[_  
絕對防禦型人物 ;u:A:Y4V  
/$z(BX/  
ex腿幾強都好 /nPNHO>U  
xbVvK+  
只要有強大的格招力,就等於完全無視ex既招式威力
離線廁所為上

發帖
icash
只看該作者 79樓  發表於: 2008-07-20
引用第77樓t.k.k.於2008-07-20 21:05發表的  : ;bYpMcH  
我可是從來冇理過隻風尊,屈機唔該死去拳皇屈啦...屈完仲要放上來 a< E\9DL  
邪鬼剋制ex先岩吧,我覺得邪鬼被雷尊剋就真 KbXENz&C  
ps:boc的tom 用天魔唔多廢ga= =
4MFdhJoN  
我之前玩邪鬼 x(]Um!  
我覺得比ex剋多d-_- G7qB   
個陣我成日同雷尊 ex 個d1p1-_-
快速回復
限100 字節

上一個 下一個